Podobrace.nl logo

Podobrace.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Podobrace.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1395
Podobrace.nl logo
Website
podobrace.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Podobrace.nl

Ervaar je klachten aan de pols, knie, schouder, rug, elleboog, hand, knie, enkels of voet, dan kun je baat hebben bij de producten van Podobrace.nl. Om meer te weten te komen over de producten die Podobrace.nl levert, hebben we de meest relevante informatie uit de reviews en ervaringen gehaald en hier voor je samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten ook een van de producten van Podobrace.nl te kopen.

Over Podobrace.nl

Podobrace.nl is een groep therapeuten, die als doel hebben om mensen te helpen. In de praktijk is het vooral een online winkel die braces en compressiekousen verkoopt. Daarnaast worden ook andere hulpmiddelen te koop aangeboden, net als kinesiotape en inlegzolen. Behalve de zekerheid dat je bij Podobrace.nl alleen de beste producten koopt, is ook de service van ongeëvenaard niveau.

Waarom kiezen voor Podobrace.nl?

Het is logisch dat je kiest voor Podobrace. Omdat er een groep therapeuten achter deze organisatie zit, weet je zeker dat je de beste producten koopt. Zij willen niets liever dan mensen helpen en doen dat met producten die bewezen kunnen zorgen voor verlichting van de klachten. Alle producten worden steeds met zorg geselecteerd en hebben ook steeds echt effect op de klachten. Wat ook al van toegevoegde waarde is van deze specialist, is het deskundige advies dat je krijgt bij Podobrace.nl.

Is Podobrace.nl betrouwbaar?

Betrouwbaar? Volgens de reviews en ervaringen van de mensen die al producten via deze specialist kochten, is er zeker sprake van een grote mate van betrouwbaarheid. Die mening kun je als zeer betrouwbaar betitelen. Kijk alleen maar al naar de talloze awards die Podobrace.nl de afgelopen jaren in de wacht wist te slepen. Wat dat betreft kan al een heel aardige bekerkast gevuld worden. Zo werd ooit de 'Beste Shop Award' van Beslist.nl in de wacht gesleept. Ook beschikt het over het Webshop Keurmerk. Een dergelijk keurmerk is alleen weggelegd voor de betrouwbare webshops, webshops die in elk geval voldoen aan alle wet- en regelgeving. Dat en de wetenschap dat ook de therapeuten over alle benodigde expertise beschikken, maakt van Podobrace.nl een meer dan betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

In alle opzichten heeft men het bij Podobrace.nl prima voor elkaar. Dat geldt dus zeker ook voor de klantenservice, die perfect georganiseerd is. Heb je een klacht? Dan kun je die gemakkelijk bij Podobrace kenbaar maken. Je kunt gewoon langs gaan bij het hoofdkantoor van Podobrace.nl in Volendam. Daarnaast kun je gewoon met Podobrace.nl bellen en stuur je ook al eenvoudig een e-mail. Klachten komen in de praktijk amper voor overigens. De klanten geven Podobrace.nl namelijk een rapportcijfer dat er niet om liegt: een 9,6.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij geholpen bent met de extra informatie die we gefilterd hebben uit de reviews en ervaringen en weet hoeveel waarde die extra informatie heeft, willen we een tegenprestatie vragen. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter? Zo kun jij ook andere mensen helpen bij het maken van de beste keuze.

Reviews over Podobrace.nl
Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
LensOnline logo
LensOnline
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg fijne spullen

Ik had hier een zadelkruk besteld maar ik vond deze niet helemaal handig. Dit heb ik gemeld en ik kreeg meteen mijn geld terug. Daarna hebben ze mij geholpen met het zoeken voor een nieuwe en deze werkt erg goed!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis S.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Podobrace.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
LensOnline logo
LensOnline
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Podobrace.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Podobrace.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Podobrace.nl actief?

Podobrace.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Podobrace.nl reviews? Dan kun je naar de website van Podobrace.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie