Plasmadiscounter logo

Plasmadiscounter reviews, ervaringen en beoordelingen

Plasmadiscounter reviews, ervaringen en beoordelingen
197
Plasmadiscounter logo
Website
Plasmadiscounter
Categorie
Webshops

Plasmadiscounter ervaringen

Opzoek naar een nieuwe televisie? De kans is groot dat je online terecht komt bij de plasmadiscounter. Maar als je nog nooit gebruik gemaakt hebt van deze website dan heb je geen idee van de Plasmadiscounter ervaringen. Wij proberen consumenten de mogelijkheid te geven om online hun ervaringen op onze website te delen. Heb jij toevallig wel plasmadiscounter ervaringen? Deel ze met ons zodat wij anderen kunnen delen die opzoek zijn naar een nieuwe televisie.

Over Plasmadiscounter

De Plasmadiscounter heeft een groot assortiment met televisies en er worden hier dan ook alleen A-merken verkocht. Naast de grote online showroom is er ook fysieke showroom. Handig als je een televisie graag eerst werkend wil zien voor je er één aanschaft. In de showroom hangen er ongeveer 60 draaiend die je kan zien. Maar misschien kan je toch beter online kijken welke televisie geschikt is. Online zijn er meer dan 3.000 plasma schermen op voorraad.

Bluray of dvd speler.

Een nieuwe 50 inch televisie klinkt natuurlijk leuk, maar wat is een televisie zonder blu-ray speler? Online in de shop kan je tegelijk een blu-ray speler erbij bestellen en uitzoeken. Aan de hand van de plasmadiscounter ervaringen van anderen weet je al snel welke blu-ray geschikt is. Eventueel kan je per e-mail ook nog vrijblijvend contact opnemen over de producten. Je weet dan zeker dat je altijd het juiste product koopt dankzij de hulp van de klantenservice bij de Plasmadiscounter.

Achteraf betalen

Als je huidige televisie er net mee ophoudt dan heb je misschien nog wat extra tijd nodig om een nieuwe televisie te kopen. Je hebt misschien niet direct het geld liggen, maar je zou wel graag zo snel mogelijk een nieuwe televisie willen. Plasmadiscounter is de perfecte website voor het uitzoeken van een nieuwe televisie. Binnen 24 uur kan je de nieuwe televisie al in huis hebben. Daarnaast kan je ervoor kiezen om achteraf te betalen met Afterpay of je Creditcard. Met Afterpay heb je geen creditcard nodig en krijg je 14 dagen extra de tijd om voor je nieuwe televisie te betalen. Dit kan net genoeg zijn om het geld van je nieuwe televisie bij elkaar te hebben.

Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Tv kapot in 2 weken

Wat een verschrikkelijk bedrijf en het woord service komt niet in hun begrippen voor. Ik had op 23-10-2016 een tv gekocht op 07-11-2016 precies 2 weken na aankoop deed de tv helemaal niks meer, compleet dood. Direct plasma-discounter hierover ingelicht.

Wij kregen een e-mail terug, dat ze de tv niet kunnen omruilen omdat het niet binnen 7 dagen kapot is gegaan. Wel konden we de tv laten maken, door de reparatie aan te melden op de website die het niet deed. Ik heb toen rechtstreeks contact opgenomen met Philips aangezien plasma- discounter had aangegeven dat zij de tv komen ophalen. Dat was dus foutieve informatie want Philips haalt de tv pas op vanaf 44 inch en wij hebben een 43 inch. Zij hebben aangeraden dat wij de tv bij een BCC vestiging in kunnen leveren om naar de reparateur te brengen omdat dit het dichtstbijzijnde inlever punt is.

Ondertussen zijn wij de tv al 4 week kwijt, wat plasma discounter heel redelijk vind voor een tv van 2 weken oud. Ook werd mij nog even uitgelegd dat er wel meer kapot was aan de tv. Je snapt ik heb er geen vertrouwen meer in en ik wens mijn geld terug, ze weten niet eens wanneer en of de tv wel gemaakt kan worden! Ik ben 3 dagen lang aan het lijntje gehouden door deze firma, hoe lang willen ze een klant laten wachten!!!

Tv ondertussen nog steeds bij de reparateur, krijg alleen een nieuwe tv als ik de doos van dat product achterlaat voor de kapotte tv, want die hebben ze nodig om die weer te kunnen verkopen. Mag ook zelf een doos regelen dan krijg ik wel de originele verpakking mee, maar die moet niet te groot zijn en het karton moet dik genoeg zijn. Maar als ik een tv van 65 inch koop, wat 2 keer zo groot is als de kapotte tv dan willen ze de verpakking van de nieuwe tv wel houden en maakt het niet opeens niet uit hoe groot de verpakking is. Dit is toch gewoon je eigen klant pesten en dan nog het feit dat ze ons dwingen om klant te blijven. Wij krijgen of 10% van het aankoopbedrag, of we mogen een andere tv uitzoeken zodra wij de gerepareerde inleveren. Alleen willen wij geen klant van jullie zijn en gewoon ons aankoopbedrag terug!

ALSJEBLIEFT KOOP HIER NIKS.

Geplaatst op: 06-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: E

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Overzichtelijk

Heb een nieuwe tv besteld bij Plasmadiscounter en binnen de gestelde termijn binnen. De website is mooi overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Geplaatst op: 27-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plasmadiscounter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
Remarkt logo
Remarkt
8 beoordelingen
5,9
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plasmadiscounter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Plasmadiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plasmadiscounter actief?

Plasmadiscounter is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Plasmadiscounter reviews? Dan kun je naar de website van Plasmadiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie