Pizzahut logo

Pizzahut reviews, ervaringen en beoordelingen

Pizzahut reviews, ervaringen en beoordelingen
3812
8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Pizzahut

Ons team van experts heeft Pizzahut geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pizzahut bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pizzahut is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pizzahut is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Pizzahut te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Pizzahut.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Personeel interesseert zich niet in klantvriendelijkheid.

Personeel gaat er automatisch van uit dat je alles weet, ze vragen niet of je er al geweest bent. Ik moest vragen achter drinken en heb toen dadelijk gezegd dat ik een nieuwe klant ben. Dan nog werd niets uitgelegd. Ik bestelde de scampi's en er werd niet eens gevraagd of het met brood of frieten moest zijn. Ook bij de desert werd weer geen uitleg verschaft en moest weer vragen wat ik moest doen. Triestige ervaring, mij zie je daar nooit meer!

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Filip B.

6 / 10
2/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Pizzahut
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Het Laatste Tafeltje logo
Het Laatste Tafeltje
2 beoordelingen
9
Hapjescateraar.nl logo
Hapjescateraar.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pizzahut een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pizzahut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pizzahut actief?

Pizzahut is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pizzahut reviews? Dan kun je naar de website van Pizzahut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie