Pizzahut logo

Pizzahut reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Pizzahut reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Pizzahut

Ons team van experts heeft Pizzahut geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pizzahut bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pizzahut is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pizzahut is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Pizzahut te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Pizzahut.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Pizzahut


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Papa John's logo
Papa John's
2 beoordelingen
9
SmaakGenot logo
SmaakGenot
2 beoordelingen
9
Beschuitje.nl logo
Beschuitje.nl
5 beoordelingen
6,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pizzahut een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Pizzahut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pizzahut actief?

Pizzahut is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pizzahut reviews? Dan kun je naar de website van Pizzahut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie