Photogifts.nl logo

Photogifts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Photogifts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1859
Photogifts.nl logo
Website
Photogifts.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Photogifts.nl

Een foto is toch altijd een leuke reminder van een bijzonder moment in het leven. Het is dan ook niet toevallig dat foto’s een steeds populairder cadeau zijn. Bij Photogifts.nl kan je een ruim assortiment aan opties vinden om een foto af te laten drukken. Ben jij op zoek naar reviews om de betrouwbaarheid van Photogifts.nl te bepalen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze website hebben wij voor jou de ervaringen met en beoordelingen van Photogifts.nl gemaakt door echte klanten geplaatst. Zo vorm jij, op basis van de reviews en beoordelingen, een gegronde mening over of je al dan niet bij Photogifts.nl een bestelling plaatst!

Over Photogifts.nl

Photogifts.nl is een webshop die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met fotoprints en wanddecoratie. De focus bij de webshop ligt op kennis van zaken, een uitgebreid assortiment en inspelen op de behoeftes van de klant. Dat laatste verloopt voor Photogifts.nl dan voor veel concurrenten omdat het bedrijf beschikt over een eigen machinepark in eigen beheer. Dat betekent er snel geschakeld kan worden om specifieke aanvragen van klanten tot waarheid te maken. Zowel de zakelijke als de particuliere markt kunnen bij Photogifts.nl terecht voor knappe wanddecoratie en foto’s. Plaats je een bestelling? Dan moet je afhankelijk van het type bestelling tussen de 1 werkdag en 7 werkdagen wachten. Photogifts.nl levert in België en Nederland, maar heeft heel wat verzendingsopties. Zo kan je gaan voor een spoedbestelling als de tijd dringt, kan je op zaterdag laten leveren of zelfs buiten België en Nederland. Hiervoor dien je wel contact op te nemen met het bedrijf. Kom je jouw bestelling afhalen bij het magazijn te Bolsward? Dan is dat gratis.

Waarom kiezen voor Photogifts.nl?

Photogifts.nl is dus een producent van fotoprints en wanddecoratie. Op de website load je de foto up die je wenst en vervolgens kan je kiezen uit niet minder dan 21 materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto op hout, canvas, aluminium, plexiglas en ga zo maar door. Op de website vind je ook tuindecoratie terug, frames en ophangmateriaal om jouw aankoop vlot op te kunnen hangen vanaf je het thuis geleverd krijgt. Je kunt bij Photogifts.nl ook foto’s in verschillende vormen laten drukken. Of je nu een vierkante, rechthoekige, ovalen, ronde of driehoekige foto wilt. Het kan. Heb je een specifieke bestelling? Dan kan je op de webshop een offerte aanvragen voor jouw werk op maat. Voor tips, content binnen de sector en leuke voorbeelden van projecten kan je terecht op de social media kanalen van het bedrijf. Ze beschikken over een Facebookprofiel, een Twitter, een Instagrampagina en een YouTube-kanaal.

Is Photogifts.nl betrouwbaar?

Op de website van Photogifts.nl vind je meteen het bankrekeningnummer, KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf werkt via een beveiligde verbinding dus ook jouw persoonsgegevens zijn veilig. Photogifts.nl beschikt over een klantenservice en heeft alle procedures bij garantie, retouren en klachten duidelijk omschreven. Daarenboven is Photogifts.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg sinds 5 jaar. Is dat nog niet genoeg om je te overtuigen? Ze publiceren ook heel wat reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten op hun website. Photogifts.nl is dus zeker een betrouwbare site.

Klantenservice en klachten

Heb je een probleem met een product van Photogifts.nl dat niet meteen opgelost kan worden door even de veelgestelde vragen te bekijken? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice van Photogifts.nl. Dat kan telefonisch op elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur of via een mailtje. Bij een klacht valt de laatste optie te verkiezen zodat je duidelijk jouw gegevens en de reden van de klacht neerschrijft. Heb je een klacht over een bestelling? Dan vraagt Photogifts.nl om altijd een foto van de reden van de klacht mee te sturen. Bijvoorbeeld een beschadiging. Kom je er met de klantenservice van Photogifts.nl niet uit? Dan kan je verder gaan en jouw klacht voorleggen bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Zij onderzoeken de zaak dan en doen een uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij in het verleden al eens een mooie foto of andere wanddecoratie bij Photogifts.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Schrijf jouw beoordeling in de vorm van een review op deze pagina neer en help een ander ermee voort. Was de levering op tijd? Was de afdrukkwaliteit zoals gevraagd? Werd je vriendelijk en correct verder geholpen? Laat het vooral weten!

Gerelateerde bedrijven
FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
1 beoordeling
9,5
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
MyPoster logo
MyPoster
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vriendelijk en vakundig

Super vriendelijke en vakundige service waar je goede afspraken mee kunt maken. De kwaliteit van de print op het hout is uitstekend. Ze nemen echt de tijd om de vragen te beantwoorden. Fijn bedrijf!

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hamza N.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Photogifts.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
1 beoordeling
9,5
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
MyPoster logo
MyPoster
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Photogifts.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Photogifts.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Photogifts.nl actief?

Photogifts.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Photogifts.nl reviews? Dan kun je naar de website van Photogifts.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie