Pets by Tanja logo

Pets by Tanja ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Pets by Tanja logo
Pets by Tanja ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Koningkanjer logo Koningkanjer
0 beoordelingen
10
Petsonline.nl logo Petsonline.nl
0 beoordelingen
10
Hoopo.eu logo Hoopo.eu
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Pets by Tanja

Jij wilt voor je hond alleen het allerbeste? Zelf geniet je van A-merken, maar dat gun je je trouwe viervoeter ook? Dan overweeg je wellicht om hondenvoer en andere producten te bestellen bij Pets by Tanja. Maar omdat je deze winkel nog niet echt kent, zoek je naar reviews. Wat zeggen andere klanten over dit bedrijf? Je bent hier precies op de goede plek, want wij hebben de beoordelingen van andere consumenten voor je verzameld. Neem er kennis van en ontdek wat zij over Pets by Tanja vertellen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om de producten voor je hond hier wel of niet te kopen.

Over Pets by Tanja

De reden van het ontstaan van Pets by Tanja is dat er ontevredenheid was over de situatie. De oprichters wilden betere producten voor hun hond. Gemaakt van de beste ingrediënten en in veel gevallen ook graanvrij. Omdat het nauwelijks lukte om gezonde voeding voor de hond te kopen, zijn ze met fabrikanten van dierenvoer gaan brainstormen. Hoe kan er gezonde voeding worden aangeboden zonder daar gigantisch veel voor te hoeven betalen? Het resultaat is te vinden op de website van Pets by Tanja. Je ziet daar een breed assortiment met alleen graanarm en graanvrij voer, vol met eiwitten. Ook kun je er snacks bestellen die je hond zo lekker vindt, dat je ze kunt gebruiken tijdens het trainen. Het grote voordeel is echter dat er veel minder zout in zit. De prijzen zullen je verbazen, want normaal gesproken koop je voor deze bedragen geen dierenvoeding van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom kiezen voor Pets by Tanja

Wil je alleen het beste voor je hond, maar dan het liefst wel tegen redelijke prijzen, dan zit je bij Pets by Tanja helemaal goed. Hier koop je premium hondenvoer, hondensnacks, worsten voor honden, supplementen als zalmolie en hondenshampoo. Bijna alle product lijnen hondenvoer zijn graanvrij of graanarm. Ze worden bovendien in Nederland geproduceerd en bestaan uit de beste ingrediënten. De site waarop je ze bestelt, is overzichtelijk en heeft een frisse uitstraling. Je kunt snel vinden wat je nodig hebt, omdat je selecteert op voer, snacks, worsten of accessoires. De verzending is snel, want in de meeste gevallen is de bestelling binnen 2 werkdagen bij je in huis. Ongeopende verpakkingen mag je eventueel, zonder reden, retour zenden.

Is Pets by Tanja betrouwbaar?

Pets by Tanja is een vrij nieuwe winkel, dus in zekere zin moet de betrouwbaarheid ook nog wel bewezen worden. Toch is er nu ook al genoeg te zien wat je veel vertrouwen geeft in dit bedrijf. Er wordt eerlijk aangegeven dat de shop nog nieuw is en dat er altijd dingen kunnen gebeuren die ze niet hadden voorzien. Jouw feedback wordt daarom zeer op prijs gesteld. Verder zie je dat Pets by Tanja heel actief is op Facebook. Daar zijn ook al heel wat volgers. De klantenservice is bereikbaar en tenslotte zie je ook al een aantal beoordelingen van andere klanten. Hun reviews zijn zeer positief, dus ook jij kunt met een gerust hart bij deze winkel de producten voor je hond bestellen.

Klantenservice en klachten

Het is jammer dat je alleen via een contactformulier contact op kunt nemen met Pets by Tanja. Er is verder geen adres, e-mailadres of telefoonnummer te vinden. Behalve het contactformulier kun je natuurlijk ook wel via Facebook een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens dierenvoer bij Pets by Tanja? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Zeker omdat deze shop nog vrij nieuw is. Andere consumenten willen graag weten wat ze van dit bedrijf kunnen verwachten. Jouw recensie helpt daarbij. Vertel over de kwaliteit van de producten, maar zeker ook over de betrouwbaarheid van deze winkel. Heb je gebruik moeten maken van het contactformulier? Kreeg je snel een reactie? Laat het weten in jouw review en help op die manier andere mensen om een weloverwogen keuze te maken.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Pets by Tanja

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Pets by Tanja

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Koningkanjer logo Koningkanjer
0 beoordelingen
10
Petsonline.nl logo Petsonline.nl
0 beoordelingen
10
Hoopo.eu logo Hoopo.eu
0 beoordelingen
10