Pets by Tanja logo

Pets by Tanja reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Pets by Tanja reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2563
Pets by Tanja logo
Website
Pets by Tanja
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Pets by Tanja

Jij wilt voor je hond alleen het allerbeste? Zelf geniet je van A-merken, maar dat gun je je trouwe viervoeter ook? Dan overweeg je wellicht om hondenvoer en andere producten te bestellen bij Pets by Tanja. Maar omdat je deze winkel nog niet echt kent, zoek je naar reviews. Wat zeggen andere klanten over dit bedrijf? Je bent hier precies op de goede plek, want wij hebben de beoordelingen van andere consumenten voor je verzameld. Neem er kennis van en ontdek wat zij over Pets by Tanja vertellen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om de producten voor je hond hier wel of niet te kopen.

Over Pets by Tanja

De reden van het ontstaan van Pets by Tanja is dat er ontevredenheid was over de situatie. De oprichters wilden betere producten voor hun hond. Gemaakt van de beste ingrediënten en in veel gevallen ook graanvrij. Omdat het nauwelijks lukte om gezonde voeding voor de hond te kopen, zijn ze met fabrikanten van dierenvoer gaan brainstormen. Hoe kan er gezonde voeding worden aangeboden zonder daar gigantisch veel voor te hoeven betalen? Het resultaat is te vinden op de website van Pets by Tanja. Je ziet daar een breed assortiment met alleen graanarm en graanvrij voer, vol met eiwitten. Ook kun je er snacks bestellen die je hond zo lekker vindt, dat je ze kunt gebruiken tijdens het trainen. Het grote voordeel is echter dat er veel minder zout in zit. De prijzen zullen je verbazen, want normaal gesproken koop je voor deze bedragen geen dierenvoeding van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom kiezen voor Pets by Tanja

Wil je alleen het beste voor je hond, maar dan het liefst wel tegen redelijke prijzen, dan zit je bij Pets by Tanja helemaal goed. Hier koop je premium hondenvoer, hondensnacks, worsten voor honden, supplementen als zalmolie en hondenshampoo. Bijna alle product lijnen hondenvoer zijn graanvrij of graanarm. Ze worden bovendien in Nederland geproduceerd en bestaan uit de beste ingrediënten. De site waarop je ze bestelt, is overzichtelijk en heeft een frisse uitstraling. Je kunt snel vinden wat je nodig hebt, omdat je selecteert op voer, snacks, worsten of accessoires. De verzending is snel, want in de meeste gevallen is de bestelling binnen 2 werkdagen bij je in huis. Ongeopende verpakkingen mag je eventueel, zonder reden, retour zenden.

Is Pets by Tanja betrouwbaar?

Pets by Tanja is een vrij nieuwe winkel, dus in zekere zin moet de betrouwbaarheid ook nog wel bewezen worden. Toch is er nu ook al genoeg te zien wat je veel vertrouwen geeft in dit bedrijf. Er wordt eerlijk aangegeven dat de shop nog nieuw is en dat er altijd dingen kunnen gebeuren die ze niet hadden voorzien. Jouw feedback wordt daarom zeer op prijs gesteld. Verder zie je dat Pets by Tanja heel actief is op Facebook. Daar zijn ook al heel wat volgers. De klantenservice is bereikbaar en tenslotte zie je ook al een aantal beoordelingen van andere klanten. Hun reviews zijn zeer positief, dus ook jij kunt met een gerust hart bij deze winkel de producten voor je hond bestellen.

Klantenservice en klachten

Het is jammer dat je alleen via een contactformulier contact op kunt nemen met Pets by Tanja. Er is verder geen adres, e-mailadres of telefoonnummer te vinden. Behalve het contactformulier kun je natuurlijk ook wel via Facebook een berichtje achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens dierenvoer bij Pets by Tanja? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Zeker omdat deze shop nog vrij nieuw is. Andere consumenten willen graag weten wat ze van dit bedrijf kunnen verwachten. Jouw recensie helpt daarbij. Vertel over de kwaliteit van de producten, maar zeker ook over de betrouwbaarheid van deze winkel. Heb je gebruik moeten maken van het contactformulier? Kreeg je snel een reactie? Laat het weten in jouw review en help op die manier andere mensen om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Pets by Tanja

Gerelateerde bedrijven

K9 Shop logo
K9 Shop
3 beoordelingen
9,7
Macrovet logo
Macrovet
2 beoordelingen
8,5
Healthy Heads logo
Healthy Heads
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Pets by Tanja

Het bedrijf Pets by Tanja is geverifieerd door ons. De webshop Pets by Tanja is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Pets by Tanja is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Pets by Tanja maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Pets by Tanja is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Pets by Tanja. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pets by Tanja.

Geplaatst op: 26-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gewoon goed hondenvoer

Na veel verschillende dingen te hebben geprobeerd inmiddels een paar bestellingen bij Tanja geplaatst tot tevredenheid. De service is echt top, wij hebben de vorige keer het verkeerde voer besteld, na 1 email geregeld en het verschil in prijs terug op onze rekening. Wat wel vervelend is, is dat het lijkt alsof ze willen dat je graag met paypal of andere gekke diensten betaalt. Ideal kan ook, maar zie je pas later in het afreken proces

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frans K.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijk en duidelijk

De website is overzichtelijk en duidelijk over alle producten die erop staan. Wij hebben een Kritische eter in huis die weinig voedsel uit probeerd. Dit kan dus lastig zijn met trainen. Maar met de softe snacks heeft hij er geen problemen mee.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Job R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pets by Tanja


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

K9 Shop logo
K9 Shop
3 beoordelingen
9,7
Macrovet logo
Macrovet
2 beoordelingen
8,5
Healthy Heads logo
Healthy Heads
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pets by Tanja een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Pets by Tanja. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pets by Tanja actief?

Pets by Tanja is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pets by Tanja reviews? Dan kun je naar de website van Pets by Tanja gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie