PetHub logo

PetHub reviews, ervaringen en beoordelingen

PetHub reviews, ervaringen en beoordelingen
2420
PetHub logo
Website
PetHub
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen PetHub

Een vermiste huisdier is misschien wel de grootste angst van een eigenaar. Hoe fijn zou het zijn om het dier snel te kunnen lokaliseren en weer mee naar huis te nemen. Door gebruik te maken van PetHub is dit in bijna alle gevallen mogelijk en scheelt het veel stress en spanning. Meer te weten komen over de mogelijkheden van PetHub? Hier lees je ervaringen en reviews van andere gebruikers waardoor je snel kan inschatten of PetHub ook voor jouw huisdier een aanrader is.

Over PetHub

PetHub is in 2010 gestart door dierenliefhebber en voormalig Microsoft medewerker Tom Arnold. Samen met een team medewerkers ontwikkeld hij een tool om vermiste huisdieren snel op te kunnen sporen. Het bedrijf werkt via duidelijk omschreven kernwaarden zoals integriteit en betrouwbaarheid, innovatie en nieuwsgierigheid, toewijding, compassie en samenwerking, waarbij integriteit en betrouwbaarheid het belangrijkste is. Het bedrijf patenteerde in 2010 een ID-tag gebaseerd op een QR-code en heeft dit ook gedaan voor zijn software algoritme en Near Field Communication tool.

Waarom kiezen voor PetHub

Met PetHub is de huisdiereneigenaar in staat om een ID-tag van het huisdier te koppelen aan een veilig profiel van het huisdier. Deze service is geheel gratis. Het medische dossier is centraal opgeslagen en alleen wat u zelf wil kan door een scan openbaar worden gemaakt. Maak melding van uw vermiste huisdier in een groep aangesloten mensen in de buurt, terwijl alle opvangcentra in een straal van 50 km een melding krijgen over de vermissing. Voor € 2 per maand is een upgrade mogelijk naar een premium service. Klanten krijgen hiervoor een realtime waarschuwing over gevonden huisdieren, informatie over Gps-registratie, deelname aan het shelter alert systeem en virtuele vermissingsposters. Los aan te schaffen QR-tags zullen het huisdier direct identificeren. In Amerika, de thuisbasis van PetHub, is binnen 24 uur 96% van de vermiste huisdieren weer thuis.

Is PetHub betrouwbaar?

pethub is een Amerikaans bedrijf waardoor hun website (nog) alleen Engelstalig is te lezen. Hier lees je een hele grote lijst aan Amerikaanse publicaties en media-aandacht voor PetHub. In 2017 is PetHub de 'Rising Star' van de Pet Industry. In 2019 wint PetHub de award voor beste 'ID & Tag' product van het jaar. In hetzelfde jaar bekroond de San Diego Humane Society PetHub met de 'Animal Welfare Partner of the Year' award. Buisniss Insider roept het bedrijf uit tot een van de 50 coolste nieuwe bedrijven in Amerika.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf heeft een Amerikaanse klantenservice die telefonisch of via email bereikbaar is. Een email zal binnen twee werkdagen beantwoord zijn. Op de website staat een Engelstalige FAQ met antwoorden op de voor de meest voorkomende vragen. Een klachtenregeling is op de website niet te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Nooit meer je huisdier kwijtraken en als het toch gebeurd het dier snel en veilig terugvinden. Met PetHub is de kans op een goede afloop vele malen groter. Is jouw huisdier al beschermd via PetHub, dan kan je hier een review achterlaten. Geef aan of het systeem bevalt of hoe eenvoudig het te gebruiken is. Help andere dierenliefhebbers een goede keuze te maken of ze ook van de diensten van PetHub gebruik zullen maken.

Reviews over PetHub
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg fijn product

We hebben voor onze 2 honden de tag besteld en het werkt erg goed. De tracking is erg precies en het is ook echt een goed bedacht concept. De app werkt ook erg fijn en het installeren ging erg gemakkelijk!

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elisa S.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PetHub
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PetHub een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PetHub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PetHub actief?

PetHub is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PetHub reviews? Dan kun je naar de website van PetHub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie