Petfoodmarkt logo

Petfoodmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Petfoodmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4601
Petfoodmarkt logo
Website
Petfoodmarkt
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Petfoodmarkt

Voor je huisdier wil je natuurlijk enkel het allerbeste. Dat zijn dan niet enkel leuke spulletjes om het beestje gelukkig te maken maar ook heerlijk eten. Ben jij op zoek naar kwalitatief dierenvoedsel in grote en kleine oplages? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Petfoodmarkt. Maar hoe zit het eigenlijk met de service van Petfoodmarkt? En valt de levertijd wat mee? Je ontdekt het door de reviews van Petfoodmarkt geschreven door echte klanten door te nemen. Deze ervaringen en beoordelingen vind je hier terug!

Over Petfoodmarkt

Petfoodmarkt is een webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden en verkopen van dierenvoeding. Meer specifiek vind je er alle types voeding voor honden en katten terug. Het bedrijf is een onderdeel van de overkoepelende onderneming VDC-Komerz te Menen en werd opgericht in het midden van 2022. Waar Petfoodmarkt nog maar net bestaat is VDC-Komerz al meer dan twintig jaar actief op het vlak van online verkoop. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je bij Petfoodmarkt terecht kunt voor professioneel advies. Zit je met bepaalde vragen? Dan kan je altijd terecht bij de klantendienst. Petfoodmarkt verkoopt zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt en het is altijd mogelijk om contact op te nemen voor het partnerprogramma. Ontvang je graag maandelijks de leukste nieuwtjes en beste promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Petfoodmarkt.

Waarom kiezen voor Petfoodmarkt?

Petfoodmarkt heeft eerst en vooral een indrukwekkend aanbod aan merken dierenvoeding in het assortiment. Zo vind je er merken als Sheba, Whiskas, Pedigree, Cat Chow, Cesar, Perfect Fit en nog veel meer. Op de website vind je categorieën terug als droogvoeding voor katten, droogvoer voor honden, snacks, natvoer en nog veel meer. Zo kan er ook gefilterd worden op de leeftijdscategorie van jouw dier of kan je aan de hand van specifieke zoektermen een zoekopdracht uitvoeren. Heb je het juiste voedsel voor jouw viervoeter gevonden? Dan kan je genieten van gratis verzending in heel Nederland en België vanaf een bestelbedrag van vijftig euro. De levertijd hangt af van product tot product maar je krijgt gegarandeerd een track en trace mee bij aankoop. Betalen kan in een veilige betaalomgeving via onder andere iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact en Maestro.

Is Petfoodmarkt betrouwbaar?

Petfoodmarkt is nog maar eventjes op de markt maar het team achter de webshop heeft een veel rijkere ervaring binnen de sector. Bovendien is het zo dat je op de website van Petfoodmarkt reviews terug kunt vinden geschreven door echte klanten en dat Petfoodmarkt een eigen klantendienst heeft. Hier kan je terecht voor vragen, voor advies of bij klachten. Petfoodmarkt heeft tevens een aanwezigheid op sociale media en een beveiligde verbinding met het internet. Ten slotte is het ook zo dat je op de website heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug kunt vinden. Je vindt er onder andere het btw nummer van Petfoodmarkt, het adres van de hoofdzetel en zelfs de identiteit van de zaakvoerders!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantendienst? Dan kan je best eerst even de sectie met de veelgestelde vragen doornemen. Vind je hier niet meteen terug wat je zoekt? Dan zijn er verschillende manieren om de klantenservice te bereiken. Zo kan je via sociale media een berichtje sturen. Je vindt Petfoodmarkt terug op Facebook en op LinkedIn. Ook kan je op de website zelf het contactformulier invullen of je kunt een mailtje sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Petfoodmarkt tijdens de kantooruren. Heb je een berichtje gestuurd naar de klantendienst van Petfoodmarkt? Dan kan je een antwoord terug verwachten binnen de twee werkdagen. Heb je geen vraag maar zit je met een klacht? Dan kan je jouw klacht doorsturen via het Europese ODR-platform of rechtstreeks per mail aan de klantendienst. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij voor jouw viervoeter al eens eten bij Petfoodmarkt? Dan heb jij de ervaring die wij zoeken voor de reviews op deze pagina. Hoe zou jij Petfoodmarkt beoordelen? Wat vind je bijvoorbeeld van het aanbod aan dierenvoeding op de website? Wat vind je van de prijs die ze vragen? Moet je lang wachten op levering van jouw aankoop? Is de klantendienst vriendelijk en behulpzaam? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij Petfoodmarkt of net niet? Schrijf jouw review en help onze bezoekers!

Reviews over Petfoodmarkt

Gerelateerde bedrijven

Zooplus logo
Zooplus
11 beoordelingen
5,6
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Riverwood Pet Food logo
Riverwood Pet Food
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Petfoodmarkt

Petfoodmarkt is geverifieerd door ons expert team. De webshop Petfoodmarkt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Petfoodmarkt lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Petfoodmarkt. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Petfoodmarkt is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Petfoodmarkt te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Petfoodmarkt.

Geplaatst op: 03-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Petfoodmarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zooplus logo
Zooplus
11 beoordelingen
5,6
Huisdierplezier logo
Huisdierplezier
5 beoordelingen
5
Riverwood Pet Food logo
Riverwood Pet Food
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Petfoodmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Petfoodmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Petfoodmarkt actief?

Petfoodmarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Petfoodmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Petfoodmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie