Peter Langhout logo

Peter Langhout ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 6,0
Peter Langhout logo
Peter Langhout ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
1 beoordelingen
6
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
100%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
6
Service
6
Prijs
6
Levering
6

Gerelateerde bedrijven

Tsjechoreizen logo Tsjechoreizen
0 beoordelingen
10
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
0 beoordelingen
10
Trainline logo Trainline
0 beoordelingen
10

Peter Langhout ervaringen

Peter Langhout reizen staat natuurlijk bekend om de busreizen. De reizen vertrekken gegarandeerd zelfs als de reis niet helemaal vol geboekt is. Toch twijfel je misschien nog wel even of je een busreis met Peter Langhout wil boeken. Je bent eigenlijk helemaal niet zo bekend met de reisorganisatie en misschien is het beter om eerst de Peter Langhout ervaringen van anderen te horen. Peter Langhout ervaringen lees je op onze website en je kan zo eenvoudig een keuze maken voor jouw busreis. Je weet zo precies of je hier wel of niet een reis moet gaan boeken.

Over Peter Langhout reizen

Peter Langhout reizen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar busreizen door heel Europa heen. In eerste instantie werd de reisorganisatie vooral bekend door de georganiseerde reizen naar Disneyland Parijs. Naast pretpark arrangementen kan je ook met de reisorganisatie terecht voor reizen door heel Europa heen. Bestemmingen als Duitsland, Italië en Kroatië zijn al jaren populair bij deze reisorganisatie. Al vanaf het moment dat je in de bus stapt probeert Peter Langhout het echte vakantiegevoel te creëren. Door met eigen bussen en chauffeurs te werken is dit geen enkel probleem.

Stedentrip Peter Langhout

Het maken van een stedentrip begint al snel bij Peter Langhout reizen. Het is één van de voordeligste methodes om op reis te gaan met een georganiseerde busreis. De reizen worden vaak aangeboden inclusief excursies zodat je tevens wat van de stad zelf gaat zien. Ja gaat vaak samen met de buschauffeur en de gids op reis naar een prachtige bestemming zoals Londen, Parijs, Rome en Berlijn. Uiteraard is een hotel en vaak ontbijt en avondeten inbegrepen.

Pretpark reizen

Al jaren populair bij Peter Langhout reizen zijn de pretpark arrangementen. Je gaat hierbij met de bus of met de eigen auto naar bekende pretparken in Europa. Je boekt hierbij een verblijf inclusief entree. De pretpark reizen worden aangeboden in parken als Disneyland Parijs, Moviepark Germany, Phantasialand en Plopsaland. Bij zo’n arrangement zit altijd een mooi hotel en entreekaarten inbegrepen je hoeft dus helemaal niets meer te regelen. Bij een busreis hoef je alleen nog maar op de bus te stappen en te genieten van de reis die komen gaat.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Peter Langhout

profielfoto van Berends
Berends
17-07-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Reis goed, kwaliteit minder

De vakantie viel een beetje tegen met Peter Langhout vooral omdat we echt overal heel ver vandaan zaten. Als we ergens heen moesten zaten we minstens 1 uur in de bus wat je toch een beetje gaat opbreken. Wel prachtige dingen gezien in Slovenie, maar in mijn ogen had het allemaal was makkelijker gekund. Het hotel was ook niet echt heel schoon. Veel stof op de meubels en het eten was ook neit erg lekker. De chauffeur was daarintegen wel erg vriendelijk en goed! De busreis was dus super, maar de kwaliteit van de reis kon ene stukje beter

Schrijf een review over Peter Langhout

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Tsjechoreizen logo Tsjechoreizen
0 beoordelingen
10
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
0 beoordelingen
10
Trainline logo Trainline
0 beoordelingen
10