Peekoi.nl logo

Peekoi.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Peekoi.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4183
Peekoi.nl logo
Website
peekoi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Peekoi.nl

Een tuin hebben is een enorme luxe. Het is een eigen stukje paradijs waar je even kunt genieten en de zorgen van de dag van je af kunt schudden. Helemaal mooi en rustgevend is het als je een leuke vijver in de tuin hebt staan. Een waterpartij brengt variatie en is bovendien gewoon leuk om te hebben. Een paar planten, een paar vissen en jouw stukje hemel op aarde is af. Zoek je producten om jouw vijver optimaal in orde te krijgen? Of een koi om in de vijver rond te zwemmen? Dan is Peekoi.nl wat je zoekt. Zoek je reviews en beoordelingen van Peekoi.nl? Dan is deze webpagina wat je zoekt. Je leest hier de ervaringen van echte klanten van Peekoi.nl.

Over Peekoi.nl

Peekoi.nl is een webshop die gespecialiseerd is in een breed gamma aan vijverproducten en ook kois verkoopt. De webwinkel is één van de grootste van de Benelux en werd al in november 2007 opgericht. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij Peekoi.nl terecht kunt voor een professionele knowhow en een antwoord op alle mogelijke vragen. Naast een uitstekende dienstverlening en een indrukwekkend aanbod mikt Peekoi.nl vooral op een snelle levering en een scherpe prijs. Bovendien is Peekoi.nl altijd mee met de nieuwste evoluties in de sector. Een nieuw gadget voor de vijver op de markt? Check zeker de webshop of vraag eens na bij de klantendienst wat er mogelijk is. Voor de laatste nieuwtjes en updates kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Peekoi.nl. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Waarom kiezen voor Peekoi.nl?

De belangrijkste reden om te kiezen voor Peekoi.nl is misschien wel het indrukwekkende aanbod aan vijverproducten en aanverwanten die je op de webwinkel terug kunt vinden. Die webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: vijverproducten, pvc/pe/pp, alles voor het aquarium, alles voor het zwembad en combideals. Elke categorie is op zijn beurt weer onderverdeeld in tientallen subcategorieën. Het is dan ook maar goed dat er een zoekbalk aanwezig is om op trefwoord opzoekingen te doen. Bij Peekoi.nl vind je bijna uitsluitend A-merken zoals Alita Industries, Bactoplus, Aquaking, Bestway, Filtreco en ga zo maar door. Heb je jouw oog laten vallen op een bepaald product? Dan hoef je niet lang te wachten. Vandaag een bestelling plaatsen voor 17 uur betekent morgen levering mits voorradig. Die levering is gratis vanaf 50 euro in België en Nederland en bovendien krijg je ook 14 dagen de tijd om van jouw retourrecht gebruik te maken.

Is Peekoi.nl betrouwbaar?

Peekoi.nl is een webwinkel die al sinds 2007 bezig is met de verkoop van vijverproducten en aanverwanten. Dat betekent ook dat er een rijke geschiedenis is om op voort te bouwen qua betrouwbaarheid. Bovendien is de webwinkel al tijden aangesloten bij het gekende online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat de website voldoet aan de voorwaarden van betrouwbaarheid die het keurmerk stelt. Zo kan je veilig betalen via onder andere iDeal, kredietkaart en Bancontact. Zo beschikt Peekoi.nl over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Zo vind je alle relevante bedrijfsinformatie over Peekoi.nl terug op de website zelf. Je vindt er onder andere het adres van hun hoofdzetel, het btw nummer en het KvK-nummer. Je kunt dus op je beide oren slapen!

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende redenen om de klantendienst van Peekoi.nl te contacteren. Dat kan bijvoorbeeld omdat je advies nodig hebt, omdat je vragen hebt of omdat je een klacht hebt. De klantendienst van Peekoi.nl is een zeer actieve en geeft normaal gesproken binnen enkele uren een antwoord op vragen. Je kunt ze bereiken door een mail te sturen, door via de live chat op de website te werken, door te bellen of door een afspraak te maken op het bezoekadres. Heb je een klacht en stuur je liever niet naar Peekoi.nl? Dan kan je ook de dienst bemiddeling van keurmerk WebwinkelKeur aanschrijven of jouw klacht doorgeven aan het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een ervaring of een verhaal over Peekoi.nl dat je kwijt wilt? Misschien vertel je graag hoe hoog je deze webshop inschat of net hoe laag je ze inschat? Door een review op deze pagina achter te laten vertel je wat op jouw maag ligt en help je onder bezoekers beslissen. Biedt Peekoi.nl wel een goede kwaliteit? Een goede prijs? Is de service van de webshop goed? Is het aanbod uitgebreid? Verdienen ze een goede beoordeling?

Reviews over Peekoi.nl

Gerelateerde bedrijven

K9 Shop logo
K9 Shop
3 beoordelingen
9,7
Macrovet logo
Macrovet
2 beoordelingen
8,5
Healthy Heads logo
Healthy Heads
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Peekoi.nl

Het bedrijf Peekoi.nl is geverifieerd door ons. De webshop peekoi.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Peekoi.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Peekoi.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Peekoi.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van peekoi.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Peekoi.nl.

Geplaatst op: 25-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Peekoi.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

K9 Shop logo
K9 Shop
3 beoordelingen
9,7
Macrovet logo
Macrovet
2 beoordelingen
8,5
Healthy Heads logo
Healthy Heads
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Peekoi.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Peekoi.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Peekoi.nl actief?

Peekoi.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Peekoi.nl reviews? Dan kun je naar de website van Peekoi.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie