Patipada.nl logo

Patipada.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Patipada.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1855
Patipada.nl logo
Website
Patipada.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Patipada.nl

Ben je op zoek naar meditatie artikelen of yoga producten? Bekijk dan eens het brede assortiment van de webshop Patipada.nl. Wil je weten of deze webshop iets is voor jou? Lees dan gauw verder voor meer informatie over de webwinkel en je kunt de ervaringen van klanten van Patipada.nl hier lezen in de reviews over Patipada.nl.

Over Patipada.nl

Patipada.nl is een webwinkel met een ruim assortiment aan yoga producten, meditatie artikelen alles voor een betere lichaam en geest. Je kunt hier hippe en comfortabele yogakleding kopen, maar ook meditatiekussens, geurkaarsen en meer. Patipada.nl is een totaalwebshop voor alles wat je nodig hebt voor een relax en zen gevoel.

Niet alleen online kun je winkelen bij Patipada.nl. Deze webshop behoort tot de winkel Zuiver Geluk. De winkel Zuiver Geluk heeft vestigingen in Zwolle, Amsterdam en Zutphen. Wil je de collectie van Patipada.nl in het echt bekijken? Dat kan dan gewoon in de fysieke vestigingen van deze webshop.

Waarom kiezen voor Patipada.nl

Patipada.nl heeft een compleet aanbod. Alles wat je nodig hebt voor een fijne yoga sessie kun je hier in één keer shoppen. Patipada.nl biedt niet alleen een compleet aanbod aan producten, maar ook aan informatie. Alle producten worden duidelijk beschreven en zijn voorzien van foto's. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bestel je vandaag? Dan wordt jouw bestelling ook diezelfde dag verzonden. Dankzij deze snelle verzendtijden kun je ervan uitgaan dat je de volgende dag jouw bestelling van Patipada.nl al in de bus hebt. Je kunt ervoor kiezen om jouw pakketje aan huis te bezorgen, maar kunt ook rechtstreeks een cadeautje naar de ontvanger versturen. Haal je liever zelf jouw pakketje op? Dat kan op een afleverpunt, maar het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in de winkel van Zuiver Geluk in Zwolle, Zutphen of Amsterdam.

Maak gebruik van advies op maat bij Patipada.nl. De klantenservice van deze webwinkel helpt je graag bij het uitkiezen van de beste producten voor jou. Heb je toch een verkeerde aankoop gedaan of blijkt jouw aankoop overbodig? Dan kun je bij Patipada.nl altijd nog gebruik maken van het retourbeleid. Stuur jouw bestelling terug en ontvang jouw aankoopbedrag van Patipada.nl terug. Zo kun je ook ruilen en altijd nieuwe producten zorgeloos proberen.

Is Patipada.nl betrouwbaar?

Patipada.nl werkt al jarenlang aan het optimaliseren van hun aanbod en het aanbieden van de beste producten. Dit in combinatie met de drie fysieke vestigingen achter Patipada.nl, maakt deze webshop tot een veilige plek om te bestellen. Patipada.nl heeft duidelijke voorwaarden en is eerlijk over haar services. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent.

Ook is Patipada.nl een betrouwbare webshop om online te betalen. Patipada.nl biedt de klant meerdere betaalopties aan. Zo mag je altijd veilig direct via jouw bank betalen. Kies Ideal voor een veilige transactie via jouw bank. Betaal je liever met creditcard of online met een Paypal saldo? Ook dat is mogelijk bij Patipada.nl. Je kunt zelfs jouw betalingsvoorkeuren opslaan bij Patipada.nl om voortaan nog sneller te kunnen betalen.

Klantenservice en klachten

Patipada.nl levert advies op maat. Je kunt hiervoor de klantenservice contacteren. Ook kun je de klantenservice bellen of mailen, wanneer je andere vragen voor ze hebt. Wil je meer weten over het verzendtermijn of de garantie op jouw bestelling? Aarzel dan niet om Patipada.nl gewoon even te bellen. Het team van Patipada.nl staat dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het doen van aankopen, te adviseren en te informeren.

Klachten kun je bij Patipada.nl eenvoudig oplossen door gebruik te maken van het retourbeleid. Heb je een andere klacht over de webshop Patipada.nl of wil je niet retourneren? Meld jouw klacht dan ook bij de klantenservice van Patipada.nl. Zij helpen je graag verder en gaan altijd professioneel om met de negatieve ervaringen van hun klanten.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe ben jij in contact gekomen met de webshop Patipada.nl? Heb je hier een bestelling voor jezelf geplaatst of heb je hier weleens een cadeautje voor een ander gekocht? Schrijf als klant hier een review met al jouw ervaringen over de producten en services van Patipada.nl. Zie je je hier zelf nog een keer bestellen en zou je deze webshop aanraden aan andere yoga liefhebbers? Schrijf het op in jouw review over Patipada.nl en geef deze webshop een beoordeling naar waarde.

Reviews over Patipada.nl

Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
ISKO Vital logo
ISKO Vital
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Patipada.nl

Het bedrijf Patipada.nl is geverifieerd door ons. De webshop Patipada.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Patipada.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Patipada.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Patipada.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Patipada.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Patipada.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Groot assortiment

Een groot assortiment in veel verschillende spullen zoals yoga, meditatie en spiritueel gerelateerde producten. Ik heb hier al meerdere spullen besteld voor mijn yoga school en ben elke keer weer super tevreden met de producten.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pim P.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Patipada.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
ISKO Vital logo
ISKO Vital
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Patipada.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Patipada.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Patipada.nl actief?

Patipada.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Patipada.nl reviews? Dan kun je naar de website van Patipada.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie