Parceros logo

Parceros reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Parceros reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2539
Parceros logo
Website
Parceros
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Parceros

Koop jij je kleding graag bewust? Vind je het leven en de aarde te mooi om zomaar zonder nadenken grondstoffen te gebruiken of mensen uit te buiten? Waarschijnlijk voel je je dan helemaal thuis bij Parceros. De kleding past je als een jasje. Maar wat is Parceros precies voor bedrijf? Maken ze hun mooie woorden waar? Gaat de kleding lang mee en blijft deze ook na een aantal keren wassen nog mooi? Is de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice goed bereikbaar? Om antwoord te krijgen op dit soort vragen is het altijd handig om even een aantal reviews te lezen. Wij hebben deze voor je verzameld en de beoordelingen staan hier handig op een rijtje. Zo lees jij wat andere klanten vertellen over Parceros. Vervolgens maak je zelf gemakkelijk en weloverwogen de beslissing om wel of niet bij hen te kopen./p>

Over Parceros

Parceros is een bedrijf dat is opgestart door twee avontuurlijke Nederlanders. Zij noemen zichzelf parceros, wat in Colombiaans vriend of gozer betekent. Ze zegden hun stabiele bannen op en gingen de wereld verkennen. Toen ontmoetten ze geweldige mensen, diverse culturen, prachtige landschappen en een enorme verscheidenheid aan flora en fauna. Ze werden vooral verliefd op Zuid-Amerika en werden daar geïnspireerd om Parceros te beginnen. Hun missie is om hun passie voor reizen en creatieve ontwerpen te combineren in een merk. En dat dan vervolgens te delen met de wereld. De designs waar Parceros voor kiest, vertellen een verhaal. Ze zijn ontworpen door lokale designers die door de eigenaren van Parceros zelf zijn uitgekozen tijdens een persoonlijke ontmoeting. Op deze manier houden ze connectie met hun inspiratie. Elk design is puur, heeft humor en is creatief. Verder is het voorzien van de warmte en vibe van Latijns-Amerika. Om de wereld mooi te houden, wordt er bijgedragen aan een stukje duurzaamheid. Dit doet Parceros onder meer door samen te werken met lokale ondernemers. Verder worden alle producten gemaakt van organisch materiaal. Voor de verpakkingen wordt gekozen voor recycled materiaal.

Waarom kiezen voor Parceros

Als jij kleding shopt bij Parceros, dan maak je een duurzame en bewuste keus. Het kan natuurlijk ook dat je bij deze winkel bestelt, omdat de designs jou aanspreken. Je kunt kiezen uit T-shirts, hoodies, caps en sweaters. De levering is snel, want als je voor 15:00 uur besteld, worden de artikelen nog diezelfde dag verzonden. Boven een bedrag van 75 euro betaal je geen verzendkosten. Wil je zeker weten dat je het goede product bestelt, dan is het handig om gebruik te maken van de handige maattabel op de site. Zo voorkom je onnodige retourzendingen. Het terugzenden van een artikel is voor jou als klant overigens wel geheel gratis.

Is Parceros betrouwbaar?

Als je meer over Parceros leest, krijg je al snel de indruk dat dit een betrouwbaar bedrijf is. De recensies van andere klanten bevestigen dit. Het is goed mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Ook is deze webwinkel actief op sociale kanalen, waaronder Facebook.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar. Er is geen telefoonnummer te vinden, dus bellen is niet mogelijk. Wil je chatten, dan kan dit via Facebook. Ook vind je op de website van Parceros een contactformulier en een e-mailadres. Voor de antwoorden van vragen is het ook een goede optie om even bij de veel gestelde vragen te kijken. Klachten worden door dit bedrijf uiterst serieus genomen. Er is een speciaal klachtenformulier dat je kunt gebruiken indien je een klacht hebt. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opgenomen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Parceros? Kocht je een keer een mooie cap bij hen? Spraken hun hoodies je aan en heb je er al eens besteld? Het is fijn als je een review wilt schrijven over jouw ervaringen. Hoe bevalt de kleding? Wat vind je van het bedrijf zelf? Kon je een beetje gemakkelijk contact leggen met de klantenservice? Laat het weten door middel van een beoordeling. Je helpt hier andere consumenten mee. Zij leren dit bedrijf namelijk beter kennen aan de hand van recensies. Dit maakt het gemakkelijker om vervolgens zelf de keuze te maken om wel of niet bij Parceros te kopen.

Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Parceros

Parceros is geverifieerd door ons expert team. De webshop Parceros bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Parceros lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Parceros. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Parceros is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Parceros. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Parceros.

Geplaatst op: 21-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke shirts

Voordat ik op vakantie wilde gaan had ik nog een aantal leuke vakantie shirts nodig die ik daar kon dragen en die heb ik hier zeker gevonden. Hoge kwaliteit, snelle leveren en goed ingepakt.

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Max E.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parceros


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parceros een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Parceros. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parceros actief?

Parceros is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parceros reviews? Dan kun je naar de website van Parceros gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie