Papa John's logo

Papa John's reviews, ervaringen en beoordelingen

Papa John's reviews, ervaringen en beoordelingen
588
Papa John's logo
Website
Papa John's
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Papa John's

Bestelling plaatsen bij Papa John´s? Twijfel je over de kwaliteit van hun pizza´s of dat de snelheid van levering voldoende is? We hebben enkele reviews van voorgaande klanten en informatie over het bedrijf voor je opgezocht. Zo maak je straks een weloverwogen keuze.

Over Papa John's

Papa John´s is een Amerikaanse pizzaketen die vestigingen heeft over de hele wereld. Het bedrijf werd gestart in in 1984 door John Schnatter vanuit de taverne van zijn vader. Hij verkocht zijn wagen om de nodige machines en uitrusting te kopen. Dat bleek een goede zet, want zijn pizza´s werden al snel populair en verkochten als zoete broodjes. Hij vond ook dipsaus uit voor bij de pizza, waardoor de korst nog lekkerder was.

Zeven jaar later maakte hij zijn bedrijf openbaar en een jaar later kon hij 500 vestigingen openen. Nog eens een jaar later werd dat aantal opgevoerd tot 1500. Schnatter verdiende dan ook geld genoeg op zijn vroegere verkochte Camaro terug te kopen.

Het hoofdkwartier van Papa John´s zit in Kentucky en het bedrijf is verder uitgegroeid tot de vierde grootste pizza take-away van de Verenigde Staten, zij het op een grote achterstand op de concurrentie. Ook in het buitenland doet Papa John´s het goed. Zo heeft het al sinds 1999 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Spanje, Rusland, Kazachstan, Latijns-Amerika en dus ook Nederland heeft het vestigingen.

Waarom kiezen voor Papa John's

Met de slogan ´Betere ingrediënten. Betere Pizza. Papa John´s.´ is het duidelijk waar Papa John´s zijn troeven liggen. Als leverancier van pizza´s trachten ze het onderscheid in kwaliteit te maken. Bij Papa John´s kun je in de eerste plaats terecht voor het bestellen en afhalen van pizza´s. Slechts in enkele zaken is het ook mogelijk om je bestelling ter plaatse op te eten.

Papa John´s was dan ook de eerste pizzaketen in de Verenigde Staten die het mogelijk maakte om online bestellingen te plaatsen. Tegenwoordig is dat overal mogelijk.

Wie bij Pizza John´s een vaste klant is, kan regelmatig genieten van Papa Rewards. Deze laten je toe om later te kiezen uit gratis producten. Daarnaast kunnen andere klanten ook regelmatig genieten van tal van kortingen. Dit en de combinatie met het aanbod aan pizza´s, bijgerechten en desserts gemaakt van verse ingrediënten zorgen dan ook voor de succesformule. Verder is er ook een aanbod gericht op veganisten.

Is Papa John's betrouwbaar?

Papa John´s werd beloond met een award omdat ze de nummer één zijn wat betreft klantentevredenheid. Niet onlogisch want ze streven er naar op de beste kwaliteit te leveren wat pizza betreft en verliezen hierbij de service naar de klant toe niet uit het oog. Daarnaast proberen ze steeds nog beter te doen.

Klantenservice en klachten

Papa John´s streeft steeds naar de beste kwaliteit. Zowel van pizza´s als qua service. Als klanten toch een opmerking of klacht hebben, dan zijn ze steeds bereikbaar via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je een vaste klant bij Papa John´s? Heb je een slechte ervaring gehad met een bestelling of ben je net heel tevreden van hun service? Dan stellen we het op prijs als je een beoordeling of review zou schrijven die andere klanten op weg helpt.

Reviews over Papa John's
Gerelateerde bedrijven
Kwalitaria logo
Kwalitaria
2 beoordelingen
8,5
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
5 beoordelingen
5,2
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Papa John's

Het bedrijf Papa John's is geverifieerd door ons. De webshop Papa John's is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Papa John's is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Papa John's maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Papa John's is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Papa John's te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere pizza's, waardeloze tent

Te laat, onbeleefd, niet te bereiken, twee maal een order gecancelled (door hen, niet door mij) nadat ik 'm met Ideal betaald had en daarna een een week moeten wachten op de restitutie. Online een pizza bestellen om af te halen, en dat ie dan niet binnen is gekomen terwijl ik de bevestiging in mijn mail heb en je daar dus voor niks staat.

Klantenservice alleen tijdens kantooruren te bereiken (handig als je na 5 uur eet) en de winkel in Hoofddorp neemt de telefoon niet op.

Laatste X bij deze "piep" tent

Geplaatst op: 18-11-2022
Laatst bewerkt op: 18-11-2022
Geschreven door: Wendy V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super lekker gegeten

Ik heb echt super lekker gegeten en erg genoten. De pizza kwam snel en warm aan en we werden vriendelijk geholpen aan de telefoon zowel als bij de bezorging. Erg fijn dat ze via thuisbezorgd doen leveren.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivia V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Papa John's
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kwalitaria logo
Kwalitaria
2 beoordelingen
8,5
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
5 beoordelingen
5,2
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Papa John's een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Papa John's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Papa John's actief?

Papa John's is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Papa John's reviews? Dan kun je naar de website van Papa John's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie