PadelCasa.com logo

PadelCasa.com reviews, ervaringen en beoordelingen

PadelCasa.com reviews, ervaringen en beoordelingen
639
PadelCasa.com logo
Website
PadelCasa.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen PadelCasa.com

Padel is vandaag de dag een van de meest geliefde sporten die we ons maar kunnen verzinnen. En dat is natuurlijk met een reden. Padel is de perfecte combinatie van snelheid, kracht en balans, het is uitdagen en je kunt het met vrienden, familie of collega’s doen. Maar wist je dat je voor een spelletje padel ook speciale gear nodig hebt? Maak je je maar geen zorgen, in de webshop van PadelCasa.com heb je een ruime keuze aan spullen voor padel, waarmee je je skills direct naar een hoger niveau tilt. Op deze pagina hebben andere sporters hun review gedeeld, na het plaatsen van een bestelling in de webshop.

Over PadelCasa.com

PadelCasa.com is gestart vanuit het probleem dat er nog geen fatsoenlijke padel winkel te vinden was met een divers aanbod. Dit, in combinatie met een fysieke baan, maakt dit bedrijf een echte specialist. In de webshop profiteer je regelmatig van aantrekkelijke deals, zoals een gratis set ballen bij aankoop van een racket. Weten hoe je je spel kunt verbeteren? Je leest verschillende inspirerende blogs op de speciaal ingerichte kennisbank.

Waarom kiezen voor PadelCasa.com

Veel liefhebbers van padel weten de webshop van PadelCasa.com al te vinden. Je hebt in de webshop niet alleen de keuze uit rackets van merken als Tecnifibre, Bullpadel, HEAD, Wilson, Royal Padel, Dunlop, adidas en Black Crown. De collectie van PadelCasa.com bestaat namelijk ook uit tassen, accessoires, noene, padel ballen en padel grips van enkel de beste merken.

Is PadelCasa.com betrouwbaar?

PadelCasa.com mag zich zonder twijfel een echte specialist noemen in de wereld van padel. Wil je bijvoorbeeld graag de spullen eerst testen, voordat je overgaat tot een aankoop? Je bent ook van harte welkom om je racket te testen in de regio van Amsterdam. PadelCasa.com heeft namelijk een fysiek punt, namelijk Amsterdam Padel by PadelCasa. Voordat je de gear uit de webshop gaat testen, wordt er eerst samen met je gekeken naar wat de beste producten voor je zijn. Denk hierbij aan je voorkeur voor een racket waar de balans in de top, midden of begin van het racket zit? Zodra dit samen met je af is gestemd, ontvang je drie tot vier rackets mee naar de baan, zodat je zelf het verschil kunt voelen.

Klantenservice en klachten

Je koopt natuurlijk niet iedere maand een nieuwe set waarmee je de padel baan op gaat. Daarom wil je altijd zeker zijn van de perfecte aankoop, zodat je voor een langere tijd deze trendy sport kunt beoefenen. Voor vragen over het perfecte racket of voor advies op maat, staat het team van PadelCasa.com graag voor je klaar. Je stelt je vragen door het formulier op de website van PadelCasa.com in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je op dit moment zeer te spreken over de rackets, tassen, accessoires, noene, padel ballen of padel grips van PadelCasa.com? Laat je review dan achter op deze pagina en deel je mening met andere liefhebbers van een spelletje padel.

Reviews over PadelCasa.com
Gerelateerde bedrijven
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5
Artin Athletics logo
Artin Athletics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,9
100% zou hier weer kopen
28 beoordelingen
Snelle en correcte levering !

Eerste keer een bestelling geplaatst en volgende dag al geleverd.
Top racket aan scherpe prijs
Het extra handgripje was een review waard :-)

Geplaatst op: 04-03-2024
Laatst bewerkt op: 05-03-2024
Geschreven door: Bart V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, goeie prijs, duidelijke site en voldoende aanbod van rackets

Snel, goeie prijs en veel aanbod

Geplaatst op: 17-02-2024
Laatst bewerkt op: 17-02-2024
Geschreven door: Bas B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer klantvriendelijk!!

De website zelf is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je snel de producten kan terugvinden waar je naar op zoek bent.
Het bestelproces is zeer gemakkelijk.
De bestelling werd supersnel aan huis geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze gaan leveren..
Een zeer positivie ervaring als klant. Eerste keer dat ik hier een bestelling plaats maar zeker nog van plan om dit in de toekomst nog te doen.

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: CDB D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een webshop uit de duizend!

Kijk, zo'n webshops bestaan er volgens mij niet vaak!
1ste bestelling was 12 uur later al aangekomen. Ook de dienst naverkoop is een dikke 10/10 want na dat ik een probleem had werd deze echt vlot en met een hoge prioriteit behandeld! Doe zo voort mannen! Ik bestel hier zeker terug!

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Wes L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
PadelCasa is een aanrader om spullen te bestellen.

De eerstvolgende dag na het plaatsen van de bestelling mijn padelracket ontvangen. Daarnaast een presentje in de vorm van extra grip. Chapeau!!

Geplaatst op: 31-10-2023
Laatst bewerkt op: 31-10-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden

Goeie prijs, correcte en snelle levering, meer moet dat niet zijn.

Geplaatst op: 07-11-2023
Laatst bewerkt op: 07-11-2023
Geschreven door: Gillian A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en top afgehandeld, zelfs een presentje gekregen 👍

👍

Geplaatst op: 01-11-2023
Laatst bewerkt op: 01-11-2023
Geschreven door: Harold V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een 10 voor de service!

Op zondagmiddag een padelracket besteld en op maandag vroeg in de middag al in huis! Super goede service en leuk dat extra gripje als cadeautje erbij. Dank jullie wel Team PadelCasa!

Geplaatst op: 21-08-2023
Laatst bewerkt op: 21-08-2023
Geschreven door: Lin K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede service aan een mooie prijs! Zeer tevreden over.

Zeer goede service aan een mooie prijs! Zeer tevreden over.

Geplaatst op: 20-07-2023
Laatst bewerkt op: 20-07-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super(snel)!!

Racket en rackettas de volgende dag geleverd. Ben er zeer blij mee. Goede prijs en kwaliteit. Ook als extraatje een gripje mee geleverd. Helemaal top :)

Geplaatst op: 19-06-2023
Laatst bewerkt op: 19-06-2023
Geschreven door: Mervin T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne snelle levering plus extra gripje ;)

Snelle service. Korting was niet verwerkt, na 1 dag alsnog verwerkt. Goed geregeld en een mooi padel racket in huis.

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Rocco P.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Extra gripje bij geleverd +persoonlijk geschreven notitie van Ruben.

Ben zeer te spreken over PadelCasa, persoonlijk briefje erbij ( Ruben )+ een extra grip .
Ik kom ckers nog eens terug.

Geplaatst op: 06-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-03-2023
Geschreven door: Gert R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle verzending en pakket is netjes bezorgd!

Snelle verzending en pakket is netjes bezorgd!

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Tess V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig snelle sevice

Ik was opzoek naar een nieuw padel racket en kwam via google uit bij padel casa. Website bekeken prijs vergeleken en padel casa kwam er als beste uit. Ook de snelle service en levering was perfect!!

Geplaatst op: 18-02-2023
Laatst bewerkt op: 18-02-2023
Geschreven door: Jeroen V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne en snelle service

Na korte tijd hadden we defect aan een racket, binnen een uur had ik al een reactie met oplossing! Super service dus!

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Binnen 2 dagen in huis!

Voor het eerst iets besteld/!gekocht hier.

Is een kerst cadeautje.
Weet dus niet of het bevalt!!
Zou hier weer bestellen!

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Wilma V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service en nog als extraatje een extra gripje. Top!

Helemaal top. Snelle levering en goed product. Nog een extra gripje er gratis bijgekregen

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoals het hoort!

Duidelijke site om een goed padel racket te kopen, snelle levering, je krijgt wat je besteld en een persoonlijk berichtje erbij, Aanrader!!!!

Geplaatst op: 29-11-2022
Laatst bewerkt op: 29-11-2022
Geschreven door: Willem M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig!!!

Woensdag avond besteld, Donderdag middag binnen en als service een extra gripje erbij! In 1 woord geweldig.

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
AMAZING

Best price for the best products! Even with a % in first time purchase!

very easy procedure, fast delivery and great great great customer service! suepr helpful!

recommend!! also their website is proper!

Geplaatst op: 01-11-2022
Laatst bewerkt op: 01-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service, top levering, menselijke aanpak 👌

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij PadelCasa en was spannend afwachten of alles vlot en correct zou verlopen.
En of dit zo was, hele vlotte afhandeling op de webshop, hele vlotte levering (volgende dag reeds geleverd in België), de surplus was een gratis blik ballen, maar bij het openen heel aangenaam verrast door de extra gratis grip en het gepersonaliseerd kaartje. Dit maakt de webshop een stuk persoonlijker en menselijker! Goed bezig, volgende keer zien jullie mij terug!

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Mieke V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede en vriendelijke service naast topkwaliteit producten.

Beste padelwinkel waar ik ooit geweest ben en ik ben wat winkels afgegaan joh… zeer tevreden en vooral ook twee super leuke gasten die het allemaal top regelen.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Owen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering en gratis grapje erbij 👍🏻

Geweldig snelle levering. Ondanks korting is er gratis een grapje bij gedaan.

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, prima contact en een gratis attentie!

Onlangs een nieuw padelracket gekocht. Prima prijs, na vergelijking met andere sites, kwam PadelCasa er heel goed uit! Levering vlot en bij opening pakket ook nog een leuke bruikbare attentie (padelballen en grip). Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Gerard M.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering en persoonlijke note, erg grappig.

Prima levering en extra ballen en gripje. Leuke persoonlijke note is toch netjes en handgeschreven. Prima service

Geplaatst op: 23-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ronald

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ondanks online gekocht, toch persoonlijke touch...sterk !

Scherpe prijs, correcte levering én nog een extra gratis gripje erbij.....een aangename eerste kennismaking die om een vervolg vraagt !

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel, correct, efficiënt!

Eerder kocht ik reeds padelrackets en verliep niet steeds zonder slag of stoot (leveringstermijn, beschadigingen, klantenservice). Maar PadelCasa.com heeft het allemaal en is zeer betrouwbaar. Een aanrader!

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede webshop

Ik heb al vaker hier een aantal spullen besteld en ik ben er elke keer weer super tevreden mee. Ze verkopen echt kwaliteit rackets voor een goede prijs. De website werkt ook erg gemakkelijk en ziet er netjes uit!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over PadelCasa.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5
Artin Athletics logo
Artin Athletics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PadelCasa.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 28 beoordelingen geplaatst over PadelCasa.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PadelCasa.com actief?

PadelCasa.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PadelCasa.com reviews? Dan kun je naar de website van PadelCasa.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie