Ovulay logo

Ovulay reviews, ervaringen en beoordelingen

Ovulay reviews, ervaringen en beoordelingen
4941
Ovulay logo
Website
Ovulay
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Ovalay

Heb jij er ook genoeg van om elke maand opnieuw geconfronteerd te worden met die vervelende menstruatiepijn die je hindert in je dagelijkse activiteiten? De pijn en ongemakken zorgen ervoor dat je maandelijks enkele dagen jezelf over je grenzen heen moet tillen om te blijven functioneren ook al zou je liever de hele dag in bed doorbrengen. De kans is groot dat je al meermaals op zoek gegaan bent naar doeltreffende middeltjes tegen de pijn en dan kom je misschien wel op de website van Ovulay terecht. Als je na het lezen van de informatie over Ovulay graag wil weten of het ook voor jou kan werken, lees dan snel de beoordelingen en ervaringen van andere vrouwen die je voorgingen erop na.

Over Ovulay

Ovulay is een Nederlands bedrijf van en voor vrouwen dat vestiging houdt in het Nederlandse Leerdam. Omdat het team zelf uit vrouwen bestaat, snappen zij als geen ander wat iedere vrouw ter wereld elke maand doorstaat als het gaat over menstruatiepijnen en de bijbehorende ongemakken. Omdat zij ervan overtuigd zijn dat dit geen belemmering mag vormen op de dagelijkse activiteiten gingen ze op zoek naar een doeltreffend en veilig middel. Ze vonden de oplossing in de TENS technologie en brachten de innovatie met succes op de markt in de vorm van een apparaat dat elektrische impulsen uitstuurt om pijnsignalen te blokkeren. De technologie is niet nieuw en wordt in de medische wereld al langer gebruikt; nu is de toepassing ook op grote schaal beschikbaar tegen de pijn en ongemakken van de maandelijkse menstruatie. Vrouwen die op zoek zijn naar een doeltreffende, veilige en betaalbare oplossing tegen menstruatieklachten, dit is de doelgroep die het team van Ovulay wil bereiken.

Waarom kiezen voor Ovulay?

Als je gaat kijken op de website van Ovulay zul je zien dat je hier geen webshop met een enorme hoeveelheid producten aantreft. Je kunt er namelijk maar twee producten aankopen, namelijk de Ovulay kit en de vervangbare pads. De kit bevat een apparaatje dat er door middel van de TENS technologie of elektrische impulsen voor zorgt dat de pijnsignalen die de baarmoeder tijdens de menstruatie naar de hersenen stuurt geblokkeerd worden. De pads kleef je heel eenvoudig op de zones waar de pijn zich voordoet en zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting.

Is Ovulay betrouwbaar?

Je kunt op de website van Ovulay voldoende informatie terugvinden die je moet overtuigen van de betrouwbaarheid van het bedrijf. Zo kun je makkelijk aan alle nodige contactgegevens komen en staan de algemene voorwaarden en het retourbeleid onderaan iedere webpagina. Als je beslist de kit en de pads te bestellen, krijg je standaard een garantieperiode van een jaar wat op zich al veelzeggend is naar betrouwbaarheid toe. Bovendien kun je als klant gebruik maken van een 40 dagen proefperiode. Dit omdat het team weet en beseft dat ieder lichaam anders is en anders reageert, er is dus geen garantie dat de kit ook voor jou verlichting zal bieden. De

Klantenservice en klachten

Op de website van Ovulay vind je een rubriek met veelgestelde vragen die je al meteen een antwoord moet bieden op die zaken die iedere vrouw zich afvraagt voor ze de kit beslist aan te kopen. Heb je aan de informatie die hierin verwerkt werd niet genoeg, dan kun je via het online contactformulier verder in contact treden met Ovulay. In de algemene voorwaarden en het retourbeleid tenslotte wordt op een heldere en volledige manier uitgelegd wat je als klant kunt doen in geval van klachten.

Wil jij ook beoordelen?

We weten dat je als vrouw ernstige hinder kunt ondervinden van die vervelende, elke maand terugkerende, menstruatiepijnen en begrijpen dan ook heel goed dat je op zoek bent gegaan naar een doeltreffende en snelle oplossing. Omdat naast jou veel andere vrouwen dit ook doen, kun je hen helpen door hier je beoordeling van en ervaringen met Ovulay neer te schrijven en te delen. Op die manier help je andere om een weloverwogen keuze te maken en weten zij, voor ze een bestelling plaatsen, of de producten van Ovulay voor hen een oplossing kunnen bieden. Wij en onze lezers zijn erg dankbaar voor iedere ervaring, positief of negatief, die hier gedeeld wordt. Het helpt ons allen om niet de goede keuzes te maken en de juiste aanbieders voor de juiste producten uit te kiezen. Laat vandaag nog van je horen en schrijf je ervaring neer.

Reviews over Ovulay
Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
898 beoordelingen
8,3
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Ovulay
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
898 beoordelingen
8,3
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ovulay een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ovulay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ovulay actief?

Ovulay is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ovulay reviews? Dan kun je naar de website van Ovulay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie