Outfittery logo

Outfittery reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Outfittery reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2562
Outfittery logo
Website
outfittery.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Outfittery

Het ervaren team van Outfittery is er voor diegenen die meer advies en expertise willen dan regels en routine - omdat ze ervan overtuigd zijn dat een goede stijl zich in de loop van de tijd ontwikkelt. Ze willen inspireren en aanmoedigen - niet dicteren wat we moeten dragen. Voor het team van Outfittery is stijl een reis en ze willen onze klanten daarbij begeleiden. Ben je benieuwd naar de de ervaringen van andere consumenten? Je leest diverse reviews over Outfittery op deze pagina.

Over Outfittery

Er was eens ... een fijne middag in New York City. Een vriend van een van de eigenaren van Outfittery - huurde een personal shopper in. Hij keerde enthousiast terug van zijn dagje shoppen en beladen met tassen. Dus stressvrij en succesvol winkelen - dat zou er voor elke man moeten zijn, dachten ze. Het idee voor Outfittery was geboren. Outfittery is opgericht in 2012 in Berlijn; Medio 2019 hebben ze hun krachten gebundeld met de Curated Shopping Group (inclusief Modomoto). Sindsdien bestaat het team van Outfittery uit ongeveer 450 medewerkers, de meesten van hen stylisten. Outfittery heeft tot nu toe ongeveer een miljoen mannen gekleed en zijn momenteel actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Luxemburg, Zweden, Denemarken en Frankrijk.

Waarom kiezen voor Outfittery

Om gebruik te kunnen maken van de service beantwoord je eerst een aantal vragen over je kledingstijl, jouw maten en je prijsvoorkeuren. Je persoonlijke stylist stelt vervolgens een kledingkeuze voor je samen, die je gemakkelijk toegestuurd krijgt om thuis te passen - of het nu gaat om complete outfits of om bepaalde items. Je bewaart wat je leuk vindt en stuurt de rest kosteloos terug. Ze hebben ongeveer 100 modemerken in de aanbieding.

Is Outfittery betrouwbaar?

Outfittery is een erg betrouwbare website om je nieuwe garderobe uit te zoeken. In deze webshop heb je altijd wel een goede keuze voor je budget. Koop complete outfits of losse items en betaal alleen voor wat je houdt. Zonder kosten en abonnementen. Winkel direct of gebruik een stylist van dit bedrijf om looks te vinden die aansluiten bij je ideeën en behoeften. Thuis uitproberen, later betalen. Met jouw stijlprofiel help je het team van Outfittery kleding te vinden die bij jou past. In slechts een paar stappen kun je kopen wat je leuk lijkt.

Klantenservice en klachten

Heb je op dit moment vragen over een van de producten uit de collectie? Of wil je graag meer weten over wat een stylist zoal voor je kan betekenen? Wat voor vraag je ook hebt, je stelt ”˜m eenvoudig door contact op te nemen met de behulpzame klantenservice. De specialist van Outfittery helpen je graag verder per telefoon of per e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je wel eens een bestelling geplaatst via Outfittery, dan is de kans erg groot dat je hier op dit moment erg over te spreken bent. Door je review achter te laten op deze pagina, inspireer en overtuig je wellicht ook andere consumenten om een keer te kijken op deze website.

Reviews over Outfittery
Gerelateerde bedrijven
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
8 beoordelingen
5,4
Babista logo
Babista
11 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Outfittery

Ons team van experts heeft Outfittery geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Outfittery bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Outfittery is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Outfittery is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van outfittery.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klote

Een paar weken gelden een kleding box besteld bij dit bedrijf.
Vreselijke service en zeeer slecht bereikbaar. De werknemers van het Nederlandse nummer zijn al 4 weken blijkbaar dagelijks op cursus. Bij het Belgische nummer wordt de verbinding verbroken.
Ik wilde uiteindelijk afstand doen van de kleding box en gebruikmaken van mijn herroepingsrecht. Ik kreeg direct een mail dat annuleren niet kon omdat de box al na een half uur in het verwerkingsproces zat. Vervolgens een mail gestuurd dat ik er vanaf wil zien. Kreeg ik opnieuw te horen dat dit niet mogelijk was. Ik moest het pakket weigeren bij de bezorging. Echter 4 weken later is het pakket nog steeds niet gearriveerd maar de betaling staat wel open in Riverty. Toen Riverty gebeld, die geven aan dat ik het met outfitery moet regelen en zei de betaling moeten annuleren.

Kortom ik hoop dat het vanzelf goed afloopt want het bedrijf in onbereikbaar. Never nooit meer.

Geplaatst op: 12-01-2024
Laatst bewerkt op: 12-01-2024
Geschreven door: Arno G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer asociale klantservice, werd nadat ik aangaf op een normale manier dat ik niet meer gebeld wilt worden direct uitgekafferd en daarna werd direct de verbinden verbroken.

Zeer asociale en ongeduldige klantenservice. Bij mij werd de verbinden nadat ik uitgekafferd werd direct verbroken. Dit omdat ik aangaf niet meer gebeld te willen worden.

Verder wel een makkelijk bestelproces. Alleen zodra je een klacht hebt is het niet te hopen dat je dezelfde aan de lijn kreeg als ik. Erg jammer dat er zo'n persoon bij dit bedrijf werkt.

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Gino G.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

Prima service. Er zit altijd wel iets in de box wat naar wens is. Ook vaak dingen die ik niet zelf zou kopen maar die toch wel leuk staan. Ik heb verder nooit problemen ondervonden met de service of het leveren van de box.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte Z.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Outfittery
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
8 beoordelingen
5,4
Babista logo
Babista
11 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Outfittery een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Outfittery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Outfittery actief?

Outfittery is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Outfittery reviews? Dan kun je naar de website van Outfittery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie