Orange logo

Orange reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Orange reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Orange logo
Website
Orange
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Orange

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen natuurlijk de beschikking over een mobiele telefoon. Sterker nog, wanneer je geen smartphone hebt valt dit nogal op in de samenleving. De telefoon zelf is natuurlijk van groot belang, maar ook de netwerkaanbieder is natuurlijk belangrijk. Een van de grootste aanbieders van de Benelux is Orange. Wil jij nou graag meer weten over deze telecomaanbieder? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben de reviews over Orange voor jou op een rijtje gezet. Lees hier alle ervaringen en neem op die manier een weloverwogen beslissing om van het netwerk van Orange gebruik te maken, of niet wanneer het niet aanspreekt.

Over Orange

Orange is ooit begonnen in het Verenigd Koninkrijk, in 1994. Uiteindelijk heeft in vele landen bestaan, onder verschillende namen, en is het tegenwoordig nog vooral in Luxemburg en België actief. Orange Belgium is dan ook direct een van de grootste aanbieders op de telecommarkt in België en Luxemburg, waar het overigens Orange Communications Luxembourg heet. Bij Orange kun je uiteraard terecht voor mobiele prepaid en postpaid, maar ook voor allerlei andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan tv diensten en internet via de kabel in België. Orange is daarnaast ook actief op de zakelijke markt, met internet, vaste telefonie en ook mobiele telefonie. In Luxemburg en België heeft Orange in totaal zo’n 3 miljoen klanten. Het investeert nog altijd in allerlei innovatieve systemen en is genoteerd aan de beurs van Brussel.

Waarom kiezen voor Orange?

Orange is een betrouwbaar bedrijf dat al heel lang meegaat, hoewel dit natuurlijk onder verschillende (handels-)namen was. In al die jaren heeft Orange een betrouwbare naam weten op te bouwen, zowel qua diensten als qua service. Orange opereert in een markt die veel en snel veranderd en probeert hierin altijd voorop te lopen. Orange handelt volgens 4 kernwaarden. Allereerst zetten ze in op convergentie om de mobiele waarde te ondersteunen. Daarnaast willen ze de beste zijn in mobile only, willen ze ieder Belgisch bedrijf diensten aanbieden en willen ze een digitale en culturele transformatie bewerkstelligen.

Is Orange betrouwbaar?

Orange heeft in al die jaren een betrouwbare naam weten op te bouwen. Het feit dat ze al zo lang meegaan laat natuurlijk ook al zien dat ze betrouwbaar zijn. Ze kunnen bogen op 25 jaar ervaring en hebben samengewerkt met vele andere grote aanbieders en bedrijven. De reviews en recensies laten over het algemeen ook een positief beeld over Orange zien. Over het algemeen kunnen we daarom stellen dat Orange een zeer betrouwbare naam heeft weten op te bouwen in al die jaren.

Klantenservice en klachten

Een belangrijke graadmeter van vertrouwen en betrouwbaarheid is de klantenservice van een bedrijf, en zeker ook hoe er wordt omgesprongen met klachten. Allereerst kijken we naar de bereikbaarheid van de klantenservice. Orange is voor klanten bereikbaar via een portaal op internet, maar ook voor mensen die niet bij Orange zijn aangesloten zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt ze contacteren via vrijwel alle sociale media, mail en telefoon. Daarnaast heeft Orange veel fysieke winkels, waar je ook altijd terecht kunt voor vragen. Met de bereikbaarheid zit het dan ook wel goed. Wat betreft de service zelf zijn er vaak positieve verhalen te horen, maar toch ook mindere verhalen. Zo lees je regelmatig dat Orange matig bereikbaar is en niet altijd een oplossing naar tevredenheid weet aan te bieden. De ervaringen op dit vlak verschillen dus nogal.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan zomaar zijn dat jij ook ervaring hebt of hebt gehad met Orange. Laat het dan vooral even weten, we zouden het waarderen wanneer je een recensie zou kunnen schrijven. Laat vooral ook weten wanneer je klachten hebt gehad of anderszins contact met de klantenservice, en hoe dit is bevallen. Ook hiernaar zijn we natuurlijk zeer benieuwd. Wanneer zo veel mogelijk mensen hun review achterlaten wordt het maken van een goede keuze veel makkelijker. Zo kunnen we elkaar dus verder helpen. Hoe meer recencies en reviews, hoe beter!

Reviews over Orange

Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
49 beoordelingen
8,0
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Orange

Orange is geverifieerd door ons expert team. De webshop Orange bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Orange lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Orange. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Orange is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Orange te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt niet aan te raden

na de installatie 29/11/21 ben nog steeds aan het wachten voor de activatie elke persoon vertelt een verhaal en zaterdag omdat het weekend is zegt een dat het vandaag wordt geactiveerd .rond 17 uur belde ik terug dan zegt ze nee meneer die afdeling is pas maandag bereikbaar .dus echt leugens .nu dan maar een andere provider nemen en ga echt geen instalie kosten betalen want heb niks gehad en geen internet gehad . echt geen Orange nemen mensen het is niks en geen service . leugens en leugens en nog eens leugens

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 04-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Volkomen onbetrouwbaar

Activatie na 48u nog steeds niet in orde, ondanks talloze telefoons en steeds maar loze beloften. Je moet alles zelf maar uitzoeken, aan telefoon steeds loze beloften om je te sussen, maar dan wel het lef hebben om 59 euro activatiekost te vragen! Het lijkt me dat er effectief iets geïnstalleerd moeten worden alvorens je activatiekosten mag aanrekenen toch...

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 24-11-2021
Geschreven door: Simone B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht.

Leggen de telefoon gewoon af als je een vraag hebt en het een beetje moeilijk word!!!! Ze moeten ons geld terug geven en we zijn nu al meer als een maand aan het proberen dit terug te krijgen en nee als ze geld terug moeten duurt het zeer lang maar als wij iets moesten betalen moest het netjes binnen de tijd

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 15-11-2021
Geschreven door: Hanne C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Orange


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
49 beoordelingen
8,0
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Orange actief?

Orange is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Orange reviews? Dan kun je naar de website van Orange gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie