Oppizi logo

Oppizi reviews, ervaringen en beoordelingen

Oppizi reviews, ervaringen en beoordelingen
4960

Reviews en Ervaringen Oppizi

Ben je op zoek naar beoordelingen van Oppizi om een beter beeld te krijgen van hun diensten? Op onze pagina hebben we de reviews en ervaringen van Oppizi verzameld, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om gebruik te maken van hun diensten. Ontdek wat andere klanten zeggen over Oppizi en bepaal of het bedrijf aansluit bij jouw wensen.

Over Oppizi

Oppizi is een internationale aanbieder van offline marketing oplossingen. Het bedrijf is ontstaan met als doel merken op een innovatieve manier te helpen bij het bereiken van hun MarTech doelen. Oppizi is uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor merken wereldwijd. Hun doel is om de offline marketingindustrie te ontwrichten door merken in staat te stellen hun offline campagnes te volgen, op te schalen en te optimaliseren. Denk hierbij aan street flyer marketing, brievenbusdrop en direct mailing.

Waarom kiezen voor Oppizi

Oppizi biedt merken de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken door middel van tracked folders. Merkambassadeurs kunnen een aantrekkelijk basissalaris en commissie verdienen voor elke succesvolle aanmelding. Publishers kunnen profiteren van de grote aanhang en duizenden merkambassadeurs wereldwijd, waardoor het aantrekken van aanmeldingen eenvoudig wordt.

Is Oppizi betrouwbaar?

Oppizi heeft zich bewezen als een betrouwbaar bedrijf in de Martech-sector. Met hun internationale aanwezigheid en duizenden tevreden merkambassadeurs en publishers, is het duidelijk dat Oppizi een betrouwbare partner is voor het verspreiden van offline marketing. Bovendien is het bedrijf transparant over hun locatie en bedrijfsinformatie, wat bijdraagt aan hun betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Oppizi hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom een uitstekende klantenservice aan. Klanten kunnen contact opnemen met Oppizi via hun website voor vragen of problemen. Het bedrijf heeft ook een klachtenafdeling die zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van eventuele klachten, zodat klanten altijd tevreden zijn met de geboden oplossingen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Oppizi en wil je jouw ervaringen delen om anderen te helpen bij hun keuze? Laat dan een beoordeling achter op Ervaringensite.nl. Jouw ervaringen en reviews zijn waardevol voor anderen die overwegen om gebruik te maken van de diensten van Oppizi.

Reviews over Oppizi
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Passware logo
Passware
2 beoordelingen
9
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Oppizi

Het bedrijf Oppizi is geverifieerd door ons. De webshop Oppizi is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Oppizi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Oppizi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Oppizi is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Oppizi. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Oppizi.

Geplaatst op: 01-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Oppizi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Passware logo
Passware
2 beoordelingen
9
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oppizi een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Oppizi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oppizi actief?

Oppizi is vooral actief in de categorie software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oppizi reviews? Dan kun je naar de website van Oppizi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie