Onlinehoortoestel.nl logo

Onlinehoortoestel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Onlinehoortoestel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2093
Onlinehoortoestel.nl logo
Website
Onlinehoortoestel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onlinehoortoestel.nl

Slecht horen is een handicap die het dagelijkse leven toch altijd net een tikje moeilijker maakt. Gelukkig is de technologie van vandaag de dag voldoende ver gevorderd om gehoorapparaten mogelijk te maken. Op Onlinehoortoestel.nl vind je een ruim assortiment aan gehoortoestellen. Maar is deze webshop wel een betrouwbare webshop? Vind je op Onlinehoortoestel.nl kwalitatieve apparaten en specialistische kennis? Zijn de ervaringen van de klanten positief? Beoordelen mensen Onlinehoortoestel.nl als een goede webshop? Op deze pagina vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van Onlinehoortoestel.nl van echte klanten. Zo krijg jij meteen een antwoord op al deze vragen.

Over Onlinehoortoestel.nl

Onlinehoortoestel.nl is een zogenaamde audicien. Dat betekent dat je op deze website een ruim assortiment aan gehoorapparaten op de kop kunt tikken. Het is een familiebedrijf met meer dan dertig jaar ervaring binnen de sector. Dit is natuurlijk wel een sector van enig medisch belang en het spreekt dan ook voor zich dat Onlinehoortoestel.nl vooral inzet op kwaliteit en klantenservice. Zo beschikt het bedrijf over diverse servicepunten doorheen België, Nederland en Duitsland. Zo kan je zeven dagen per week contact opnemen met specialisten ter zake betreffende jouw gehoorapparaat of eventuele problemen. Alle audiciens die jouw vragen beantwoorden zijn overigens Star Gecertificeerd. Daarnaast kan je ook op het YouTube-kanaal van Onlinehoortoestel.nl tal van leerrijke filmpjes bekijken die jou verder helpen in de wereld van de gehoorapparaten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een gehoortoestel moet vervangen, hoe de speaker te vervangen en hoe een correcte verbinding te maken! Ben je graag helemaal mee met de nieuwste nieuwtjes van de webshop? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media-kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Onlinehoortoestel.nl?

Onlinehoortoestel.nl is een webshop die niet alleen een schat aan informatie en service biedt aan zijn klanten, maar ook een ruim assortiment aan gehoortoestellen in aanbieding heeft. Zo is de website verdeeld in categorieën als gehoorapparaten, accessoires & schoonmaakartikelen, batterijen & accu’s en advies & hulp. Je vindt er gehoorapparaten van topmerken als Ampli, Audika, Bernafon, NovaSense, Phonak en nog veel meer. Je vindt er gehoorapparaten achter het oor, in het oor, met een luidspreker in het oor, speciaal voor kinderen en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met iDeal, kredietkaart (Visa en Mastercard), PayPal, Klarna en ook bancontact. Je kunt zelfs kiezen of je de helft nu en de helft na ontvangst betaalt of meteen het volledige bedrag vereffent. Ook goed om te weten: retouren kan tot zestig dagen na ontvangst.

Is Onlinehoortoestel.nl betrouwbaar?

Alle audiciens van Onlinehoortoestel.nl zijn gecertificeerd en hebben dus kennis van zaken. Dat is echter niet het enige teken dat Onlinehoortoestel.nl een betrouwbare webshop is. Zo werkt de website via een veilige verbinding zodat je zeker bent van veilig betalen, zo beschikt Onlinehoortoestel.nl over een eigen klantenservice en zijn er duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Tevens vind je meteen op de website de relevante bedrijfsgegevens zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug. Ten slotte is Onlinehoortoestel.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een vraag of een probleem niet ergens op de website terug? Dan zijn er heel wat mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan door een mail te sturen naar het mailadres dat op de website staat aangegeven. Dat kan door via WhatsApp een berichtje te sturen. Dat kan door gebruik te maken van de live chat en dat kan ten slotte ook door telefonisch contact op te nemen. Wil je een klacht indienen? Dan wordt er gevraagd om jouw klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Na het indienen van een klacht ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en binnen de 14 dagen een inhoudelijke reactie. Je kunt ook altijd een klacht indienen via het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Kom je er samen niet uit? Dan kan de geschillencommissie van het keurmerk of het Europese ODR platform een uitkomst bieden.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van één van de gehoorapparaten van Onlinehoortoestel.nl? Of deed je dat ooit in het verleden? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Vertel ons in de vorm van een review op deze pagina over jouw ervaringen met Onlinehoortoestel.nl. Zou je de kwaliteit van het toestel als goed beoordelen? Krijg je de beloofde service van de audiciens? Is de klantenservice vlot bereikbaar? Viel de levertijd mee? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Schrijf een review en help een ander met jouw ervaringen verder!

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Onlinehoortoestel.nl

Het bedrijf Onlinehoortoestel.nl is geverifieerd door ons. De webshop Onlinehoortoestel.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Onlinehoortoestel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Onlinehoortoestel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Onlinehoortoestel.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Onlinehoortoestel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Onlinehoortoestel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top producten

De site is erg duidelijk wat denk ik ook erg belangrijk is voor de doelgroep. De producten zijn allemaal tegen een eerlijke prijs. De service als je iets verkeerd hebt besteld is erg goed.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gijs E.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlinehoortoestel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinehoortoestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Onlinehoortoestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinehoortoestel.nl actief?

Onlinehoortoestel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinehoortoestel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinehoortoestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie