Onlinehoortoestel.nl logo

Onlinehoortoestel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onlinehoortoestel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3973
Onlinehoortoestel.nl logo
Website
onlinehoortoestel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Onlinehoortoestel.nl

De kans dat je vroeg of laat wat problemen krijgt met je gehoor is natuurlijk redelijk aanwezig. Van alle ouderen heeft een groot percentage daarom een hoortoestel. Die toestellen kun je op allerlei verschillende plekken kopen, zowel in fysieke winkels als online. Wanneer je online een gehoorapparaat wil bestellen is Onlinehoortoestel.nl een hele goede optie. Wil jij eventueel ook bij dit bedrijf een aankoop doen maar wil je eerst nog wat meer weten over de reviews en beoordelingen? Dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben namelijk voor jou de reviews van Onlinehoortoestel.nl op een rijtje gezet. Lees meer over het bedrijf en vooral wat de ervaringen met Onlinehoortoestel.nl zijn, zodat jij ook een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over Onlinehoortoestel.nl

Onlinehoortoestel.nl kent een ruime geschiedenis. In 1977 is de eerste audicien van dit bedrijf gestart in het vak. In 1996 is vervolgens de eerste audicien winkel in Nederland geopend, wat in 2013 is uitgegroeid naar 23 audicien winkels. In 2014 is vervolgens het idee ontstaan voor de huidige website, die sinds 2018 live is. Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Aan het hoofd staan vier audiciens, vader en zijn drie zoons. Inmiddels gebeurd dit allemaal online. Ze hebben hierbij 16 audiciens klaarstaan die elke dag tot 22.00 bereikbaar zijn om je te helpen met een goed hoortoestel. Hierbij staan menselijke service en kwaliteit hoog in het vaandel. De missie van Onlinehoortoestel.nl is om goed gehoor voor iedereen ter wereld toegankelijk én betaalbaar te maken, en het bedrijf wil hierbij de nummer 1 in op afstand instelbare hoortoestellen worden.

Waarom kiezen voor Onlinehoortoestel.nl

Waarom zou je jouw gehoorapparaat kopen bij dit bedrijf? Het eerste grote voordeel is natuurlijk het feit dat alles online en op afstand kan worden geregeld. Dit bespaart tijd, moeite en geld en dat is super fijn. Ook bij problemen of vragen na bestelling kun je vervolgens online alles afhandelen. Waarom dan dit specifieke bedrijf? Allereerst kunnen ze bogen op ruim 30 jaar ervaring, wat ook direct laat zien dat de service wordt gewaardeerd. Daarnaast heeft Onlinehoortoestel.nl in die 30 jaar een ontzettend goede naam weten op te bouwen. Met het initiatief om alles online te doen hebben ze een nieuwe stap gezet, die bij zowel klanten als experts positief is ontvangen. Zo zegt een KNO arts dat het slechthorenden de kans biedt om op een veilige en makkelijke manier het beste hoortoestel te kiezen. De prijzen zijn volgens hem laagdrempelig en alles is transparant. Daarom is deze KNO onder de indruk van dit bedrijf.

Is Onlinehoortoestel.nl betrouwbaar?

Wat we in de vorige alinea vertelden laat natuurlijk al zien dat dit bedrijf zeker kan worden aangemerkt als zeer betrouwbaar. Meerdere grote bedrijven werken samen met Onlinehoortoestel.nl, wat ook laat zien dat het bedrijf een goede reputatie kent. Anders zouden grote bedrijven er uiteraard niet mee in zee gaan. Ook de recensies en beoordelingen van zowel klanten als experts zijn zeer positief. Daarnaast speelt mee dat het bedrijf zeer benaderbaar is, wat vertrouwen wekt. De vier oprichters verschijnen regelmatig op verschillende platformen om te praten over het bedrijf en hoortoestellen, het bedrijf is ruim en goed bereikbaar en heeft bovendien ook een fysieke locatie. Al met al kunnen we gerust stellen dat Onlinehoortoestel.nl zeer betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice en omgang met klachten zegt natuurlijk ook veel over een bedrijf. Allereerst kunnen we stellen dat het met de bereikbaarheid van de klantenservice bij dit bedrijf wel goed zit. Ze zijn doordeweeks bereikbaar via de telefoon, en daarnaast tot 10 uur in de avond via chat. Ook kun je ze fysiek bezoeken in Naarden. Verder zijn de recensies over de klantenservice zeer positief. Het bedrijf en team staat bekend als zeer persoonlijk en behulpzaam, en neemt altijd ruim de tijd om je verder te helpen. Over de omgang met klachten valt minder te vertellen, omdat hier weinig over te vinden is. De afwezigheid van klachten is echter wel een positief teken.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij ook bij Onlinehoortoestel.nl hebt besteld zouden we het erg op prijs stellen als je ook een review wil achterlaten. Laat vooral ook weten hoe je de service hebt ervaren en schroom niet om eventuele minpunten te benoemen. Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van een goede en doordachte keuze. Hoe meer recensies, hoe beter!

Reviews over Onlinehoortoestel.nl
Gerelateerde bedrijven
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Shavesavings logo
Shavesavings
1 beoordeling
9
Yves Rocher logo
Yves Rocher
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top producten

De site is erg duidelijk wat denk ik ook erg belangrijk is voor de doelgroep. De producten zijn allemaal tegen een eerlijke prijs. De service als je iets verkeerd hebt besteld is erg goed.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 13-06-2023
Geschreven door: Gijs E.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlinehoortoestel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Shavesavings logo
Shavesavings
1 beoordeling
9
Yves Rocher logo
Yves Rocher
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinehoortoestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinehoortoestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinehoortoestel.nl actief?

Onlinehoortoestel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinehoortoestel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinehoortoestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie