Onlinedieren.nl logo

Onlinedieren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Onlinedieren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1281
Onlinedieren.nl logo
Website
Onlinedieren.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Onlinedieren.nl

Op zoek naar spulletjes voor jouw trouwe huisdier en uitgekomen bij Onlinedieren.nl? Dan ben je vast ook op zoek naar reviews over deze webshop. Je weet immers zelf natuurlijk niet meteen of een website zoals Onlinedieren.nl wel te vertrouwen valt. Is de kwaliteit van de geleverde producten wel naar behoren? Is de levertijd zoals aangegeven? Helpt de klantenservice je wel echt verder? Op deze pagina hebben wij dan ook allerhande reviews, ervaringen en beoordelingen over Onlinedieren.nl voor jou op een rij gezet. Zo heb je alle informatie in handen om een gefundeerd oordeel te vellen!

Over Onlinedieren.nl

Onlinedieren.nl is een webshop die een breed assortiment aan dierenvoeding, spullen en accessoires in de aanbieding heeft. De webshop profileert zich met kernwaarden als een hart voor dieren, een snelle levering en uitsluitend kwaliteitsvolle producten. Op Onlinedieren.nl kan je niet alleen als particulier terecht, maar ook al fokker of eigenaar van een cattery kan je voeding op de kop tikken bij de webshop. Heb je goede raad nodig betreffende één van de producten? Dan kan je altijd de klantenservice van Onlinedieren.nl contacteren. Op de website zelf vind je overigens ook heel wat tips voor de verzorging van jouw dier. Een beslissing kunnen maken? Dan is er gratis verzending vanaf 59,95 euro. De levertijd is in de regel niet meer dan 1 werkdag. Ben je op zoek naar korting? Dan heeft Onlinedieren.nl vaak speciale acties lopen. Wil je geen enkele van deze acties missen? Dan kan je de social media accounts van het bedrijf volgen. Ze hebben zowel een Facebookpagina als een Instagram.

Waarom kiezen voor Onlinedieren.nl?

Onlinedieren.nl is dus een online winkel waar je heel wat producten voor dieren kunt kopen. De website is onderverdeeld in categorieën als honden, katten, vogels, vissen, voeding en paarden. Je vindt er niet enkel eten & drinken voor jouw huisdier, maar ook een ruime selectie aan halsbanden, verzorgingsproducten en meer. Of je nu op zoek bent naar manden, elektrische artikelen, kattenbakken, krabpalen, planten en speelgoed: bij Onlinedieren.nl vind je het allemaal. Een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met onder andere PayPal, iDeal, Maestro en Mistercash. Heb je na een bestelling toch twijfels? Dan heb je bij Onlinedieren.nl een bedenktijd van 14 dagen waarbij je zonder opgave van reden jouw aankoop retour kan sturen. Het spreekt voor zich dat dit wel in de originele verpakking moet!

Is Onlinedieren.nl betrouwbaar?

Een huisdier is iets speciaal en vanzelfsprekend mik je dan enkel op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar is Onlinedieren.nl een betrouwbare webshop? Op de homepage van Onlinedieren.nl vind je alleszins al de relevante bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en ook het adres van de hoofdzetel. Er is een klantenservice die je bij problemen of vragen kunt contacteren en er is een social media aanwezigheid om vragen aan te stellen of de bel aan de kat te binden. Ook zijn er duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden op de website terug te vinden. Zo weet je als klant op voorhand waar je aan toe bent bij retouren, garantie, levering en meer. Ten slotte is de verbinding met de webshop veilig dankzij het SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Ben je op zoek naar advies over één van de producten op de website? Of heb je een klacht na een bestelling bij Onlinedieren.nl? Dan kan je de klantenservice van de webshop contacteren. Dat kan via Messenger op het Facebookprofiel van de zaak, of via mail of per telefoon. Op de website vind je ook een contactformulier terug waar je alle relevante informatie over jouw vraag en/of klacht in kunt vullen. Dien je een klacht in? Dan mag je binnen een termijn van 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht verwachten. Kan de klacht niet in onderling overleg worden opgelost? Dan is er ten slotte nog de geschillenregeling.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij bij Onlinedieren.nl in het verleden al eens een bestelling geplaatst? Of doe je dat gewoon nergens anders meer? Dan horen wij graag van jou hoe jij de werking van deze webshop ervaart. Beoordeel je de kwaliteit als goed? Is de levertijd van de producten zoals aangegeven? Helpt de klantenservice je correct en vriendelijk voort? Zou je opnieuw bestellen of vriendelijk bedankten? Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen en beoordelingen en laat de mogelijke volgende klant weten waar hij/zij aan toe is.

Reviews over Onlinedieren.nl
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Ezydog logo
Ezydog
1 beoordeling
9
Vereneadierenartikelen.nl logo
Vereneadierenartikelen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige service

De producten waren vlot geleverd en er was een uitgebreide keuze. De volgende bestelling staat al weer klaar. De prijs kwaliteits verhouding is prima. Attente reactie van de eigenaar van de website.

Geplaatst op: 10-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onlinedieren.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Ezydog logo
Ezydog
1 beoordeling
9
Vereneadierenartikelen.nl logo
Vereneadierenartikelen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onlinedieren.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onlinedieren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onlinedieren.nl actief?

Onlinedieren.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onlinedieren.nl reviews? Dan kun je naar de website van Onlinedieren.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie