Ongediertewinkel.nl logo

Ongediertewinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ongediertewinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2284
Ongediertewinkel.nl logo
Website
ongediertewinkel.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ongediertewinkel.nl

Ongedierte in huis kan ontzettend vervelend zijn. Niet alleen is het niet bepaald gezellig om met muizen, ratten of insecten samen te leven, maar bovendien kan dat ook problemen veroorzaken. Heb je thuis last van een ongedierteplaag of wil je preventief werken? Dan is een website zoals Ongediertewinkel.nl een optie om dat voor elkaar te krijgen. Maar is Ongediertewinkel.nl wel betrouwbaar? Werken de producten wel? Krijg je ook wat je hebt besteld? Op deze pagina hebben wij reviews en beoordelingen van Ongediertewinkel.nl voor jou op een rijtje gezet. Zo weet jij door de ervaringen van anderen of Ongediertewinkel.nl al dan niet een goed idee is.

Over Ongediertewinkel.nl

Ongediertewinkel.nl is een webshop waar je weinig verbazingwekkend heel wat producten terug kunt vinden om de strijd met het ongedierte aan te gaan. Ongediertewinkel.nl beschikt over een eigen kantoor en een magazijn in Alkmaar en zet vooral in op klanttevredenheid en snelheid van levering. Die klanttevredenheid heeft niet enkel te maken met de producten zelf, maar ook met voldoende informatie meegeven. Om die reden vind je op de website tal van artikels terug met betrekking tot ongediertebestrijding. Zo vind je blogberichten over hoe je exact diverse producten moet gebruiken, tips om een volgende plaag te vermijden en nog veel meer. De snelheid van levering is een twee pijler van Ongediertewinkel.nl. Heb je jouw keuze voor 22 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag reeds in huis.

Waarom kiezen voor Ongediertewinkel.nl?

Ongediertewinkel.nl heeft een breed assortiment aan producten geschikt voor heel wat plagen. Zo is de webshop onderverdeeld in categorieën als muizen, ratten, insecten, houtworm, vogelwering, mollen, katten, marters en meer. Daarbij vind je in elke categorie nog eens een brede waaier aan diverse opties. Of je nu op zoek bent naar gif, naar vallen, lokmiddelen, kooien of nog iets anders: bij Ongediertewinkel.nl vind je wel iets dat je kunt gebruiken. Levering is gratis vanaf 40 euro en je betaalt 4,5 euro verzendkosten voor een kleiner aankoopbedrag. Betalen kan met cash geld als je de bestelling af komt halen, met bancontact, met vooruitbetaling, met creditcard, met PayPal, achterafbetaling of met iDeal. Zit je na een aankoop toch nog altijd met twijfels? Dan heb je na levering van het product nog 14 dagen de tijd om dat retour te sturen. Ben je op zoek naar kortingen of speciale acties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl.

Is Ongediertewinkel.nl betrouwbaar?

Kan je er zeker van zijn dat niemand aan de haal gaat met jouw persoonsgegevens en je veilig kunt shoppen bij Ongediertewinkel.nl? In ieder geval werken ze al met een verbinding op basis van het SSL-protocol wat betekent dat je veilig kunt surfen. Daarnaast vind je snel relevante bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug op de webshop. De algemene voorwaarden op de webshop zijn goed uitgeschreven en er is ook een klantenservice waar je met vragen of problemen bij terecht kunt. Ten slotte vind je ook op de homepage van Ongediertewinkel.nl reviews en beoordelingen van klanten terug. Ongediertewinkel.nl lijkt dus absoluut betrouwbaar te zijn.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag waarvan het antwoord op de website niet terug te vinden is? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Ongediertewinkel.nl. Dat kan je doen via het contactformulier op de website. Je kunt ook een mail sturen of ook telefonisch contact opnemen. Kies je voor de telefoon? Dan kan je van maandag tot vrijdag bellen van 9 uur tot 17 uur. Ten slotte is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij het kantoor van Ongediertewinkel.nl en hoogstpersoonlijk jouw probleem of klacht te komen melden. Heb je een klacht over een bestelling of nog iets anders? Dan krijg je binnen een termijn van 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Mocht hier meer tijd voor nodig zijn zal Ongediertewinkel.nl je dit ook laten weten. Lukt het niet om een overeenkomst te vinden? Dan kan je nog altijd terecht bij de Geschillencommissie van de Europese Commissie op het ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij in het verleden al eens gebruik van de producten van Ongediertewinkel.nl? En was dat voor herhaling vatbaar of toch liever niet? Schrijf jouw ervaringen met deze webshop en zijn producten in een review op deze pagina. Met jouw beoordeling en jouw ervaring help je de volgende bezoeker een juiste beslissing maken. Zou je Ongediertewinkel.nl aanraden aan vrienden en familie of net niet? Was je tevreden over de kwaliteit en de levertijd?

Reviews over Ongediertewinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
M&C Cilindersloten logo
M&C Cilindersloten
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
5,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Ongediertewinkel.nl

Ongediertewinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ongediertewinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ongediertewinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ongediertewinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ongediertewinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ongediertewinkel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ongediertewinkel.nl.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Te duur…

Ben een oudere man en heb gedacht goede winkel/naam en die moet professionele spullen verkopen. Op site geen fabrikant en ging dus uit van de beste kwaliteit. Kort verhaal bij bol.com zelfde product €40,- goedkoper. Gemaild en kreeg waardeloos dom antwoord terug. Niet bestellen hoor! Kwam ook een dag later

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: H M.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf!

Ongedierteverjager gekocht die duidelijk stond omschreven als zijnde geschikt voor honden. Bleek absoluut ongeschikt, en onze hond had er zichtbaar veel last van. Direct contact opgenomen maar werd wekenlang simpelweg genegeerd. Uiteindelijk na een hoop gedoe reactie ontvangen om retour te kunnen sturen. Sinds het ontvangen van het retour weigeren ze de terugbetaling te voldoen. Slechtste webshop die ik in jaren heb meegemaakt.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Iggy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Durf ik hier eigenlijk niet te vermelden Erg slecht in ieder geval

Iets is dubbel besteld, dit omdat van een bestelling geen bevestiging kwam, de bestelling is wel via Billink betaald. Het retourneren moet ik zelf betalen (7,50) een factuur en retourfomulier werden niet mee gestuurd. Al met al niet bijzonder klantvriendelijk.

Geplaatst op: 13-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruud B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede werkende producten

Ik heb al meerdere dingen geprobeerd tegen de muizen in onze garage maar ze blijven telkens terug komen. Door het goede advies wat ik hier heb gekregen zijn ze zo weg gegaan. Top!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renzo G.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ongediertewinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
2 beoordelingen
8
M&C Cilindersloten logo
M&C Cilindersloten
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ongediertewinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Ongediertewinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ongediertewinkel.nl actief?

Ongediertewinkel.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ongediertewinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ongediertewinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie