ON THAT ASS logo

ON THAT ASS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ON THAT ASS reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4478
ON THAT ASS logo
Website
onthatass.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ON THAT ASS

Ben je eigenlijk wel klaar met die saaie boxershorts? Altijd maar dezelfde is niet meer wat je wilt? En eigenlijk wil je ook niet zo’n saai model, maar je gaat voortaan voor meer kleur, dessin en afwisseling. Wellicht heb je daarom zoveel zin om eens een bestelling te doen bij ON THAT ASS. Je kent dit bedrijf echter totaal niet en je weet ook niet van mensen in je omgeving dat ze er weleens een bestelling deden. Hoe kom je er dan achter of ON THAT ASS een betrouwbaar bedrijf is. Inderdaad, door middel van het lezen van recensies van andere klanten. Zij vertellen namelijk in hun review hun ervaring met deze webshop, zodat jij een beter beeld krijgt. Je hoeft niet op zoek naar deze beoordelingen, want wij verzamelden ze alvast voor je. Lees ze op je gemak even door en beslis daarna of jij wel of niet bij deze online winkel wilt shoppen.

Over ON THAT ASS

In oktober 2014 dachten de oprichters van deze online winkel dat het anders moest met al die saaie boxershorts. Volgens hen moest het klaar zijn met die saaie, kleurloze en fantasieloze modellen. Bovendien zaten boxershorts die ze droegen vaak helemaal niet comfortabel. Ze bedachten toen dat zij weleens even hele goede boxershorts zouden kunnen maken. En het idee was dan dat er elke maand een andere print zou verschijnen. Het was hierbij wel een vereiste dat de kwaliteit van de boxershort uitstekend zou zijn. Heel gemakkelijk was deze start niet volgens de oprichters, maar hun geloof en passie groeide wel enorm. Na een jaar was er heel wat geprobeerd, en toen ontstond daadwerkelijk ON THAT ASS. Vanaf dat moment wordt er nu elke maand weer toegeleefd naar een nieuw ontwerp. De inspiratie komt werkelijk overal vandaan. En het draagcomfort is nog altijd een hele belangrijke eis. Deze onderneming gelooft dat kwalitatieve boxershorts betaalbaar moeten zijn, maar ze moeten er ook cool uit zien. De shorts worden gemaakt van de beste materialen en ontworpen voor een perfecte pasvorm. Om deze kwaliteit continue te kunnen waarborgen, is er een zeer nauw contact met de leveranciers.

Waarom kiezen voor ON THAT ASS

Het lijkt jou wel wat om elke maand weer een andere boxershort te ontvangen? En dan steeds weer een cool design en geen kleurloos model? Daarbij is voor jou het draagcomfort en de kwaliteit erg belangrijk? Dan kan dit bedrijf zomaar eens een hele goede keus zijn. Je wordt eigenlijk een soort member en dan heb je iedere maand recht op een nieuwe boxershort. Je zit er echter niet aan vast. Lukt het je financieel even iets minder, dan kun je gewoon het lidmaatschap opzeggen of eventueel even een paar maandjes een pauze nemen. Je weet trouwens bij een lidmaatschap dat je altijd unieke boxershorts draagt. Het zijn namelijk unieke ontwerpen en deze shorts worden niet in de winkel verkocht. Je krijgt ze alleen als member van deze shop. Er werken designers bij de shop die elke maand weer een top design tevoorschijn toveren. Het is natuurlijk erg leuk om op die manier maandelijks te worden verrast. Wat je wel zeker weet is dat het model elke maand kleurrijk, uitdagend en zelfverzekerd is. De shorts dragen uitstekend, want ze zijn gemaakt van premium cotton. De elastische waishband is lekker breed, dus dat verhoogt het draagcomfort nog extra.

Is ON THAT ASS betrouwbaar?

ON THAT ASS verkoopt inmiddels al heel wat jaren boxershorts van goede kwaliteit. Je koopt bij hen niet zoals bij de meeste webshops, maar je wordt eigenlijk lid. En dan ontvang je elke maand weer een nieuw model. Het is mogelijk om dit lidmaatschap op te zeggen of even te pauzeren, dus je zit er niet voor jaren aan vast. De eerste boxershort ontvang je overigens gratis, dus daarna kun je ook nog beslissen dat je niet meedoet. Je moet op de website even zoeken naar de bereikbaarheid van de klantenservice, maar het blijkt dat je hen zeker kunt bellen of mailen. Al worden heel veel vragen al wel beantwoord op de website zelf. Lees je recensies van andere klanten, dan zie je dat dit bedrijf zeker betrouwbaar is. Elke maand wordt er een nieuwe boxershort geleverd en mensen zijn heel tevreden over het draagcomfort.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen wordt het meeste al wel beantwoord. Bijvoorbeeld hoe je het lidmaatschap opzegt of hoe lang je moet wachten op de bestelling. Wil je toch iemand spreken, dan kun je bellen. Verder is het mogelijk om te mailen of om contact op te nemen via de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Ontvang jij elke maand een unieke boxershort? Vertel in je review hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Met je recensie help je een ander.

Reviews over ON THAT ASS

Gerelateerde bedrijven

Timarco.com logo
Timarco.com
2 beoordelingen
6,5
Overhemden.com logo
Overhemden.com
3 beoordelingen
8,7
Ulla Popken logo
Ulla Popken
11 beoordelingen
4,4

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over ON THAT ASS

Het bedrijf ON THAT ASS is geverifieerd door ons. De webshop onthatass.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ON THAT ASS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ON THAT ASS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ON THAT ASS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van onthatass.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ON THAT ASS.

Geplaatst op: 11-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ON THAT ASS


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Timarco.com logo
Timarco.com
2 beoordelingen
6,5
Overhemden.com logo
Overhemden.com
3 beoordelingen
8,7
Ulla Popken logo
Ulla Popken
11 beoordelingen
4,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ON THAT ASS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ON THAT ASS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ON THAT ASS actief?

ON THAT ASS is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ON THAT ASS reviews? Dan kun je naar de website van ON THAT ASS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie