Olssen logo

Olssen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Olssen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Olssen logo
Website
olssen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
LOCKERS KOPEN
Lockers en lockerkasten verkoopt Olssen al sinds 2004. Goedkope lockers, houten lockers, metalen lockers en meer, zijn allemaal te vinden in ons enorme assortiment. Naast alle lockers staat Olssen ook bekend om ons grote assortiment archiefkasten, kantoormeubelen en kapstokken. Met deze grote variatie in producten verzorgd Olssen sinds enkele jaren kantoorinrichtingen en kleedkamerinrichtingen van grote en kleine bedrijven. Naast de online verkoop van producten aan particulieren en bedrijven is Olssen dus ook uw partner voor kantoorinrichting en kleedkamerinrichting.

De lockers van Olssen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel varianten, zowel qua behuizing, lockerslot, kleuren en functies. Al jaren onderscheid Olssen zich met de perfecte prijs / kwaliteit verhouding, snelle leveringen en complete service door ons VCA gecertificeerde buitendienst medewerkers. Ons enthousiaste team locker specialisten is voortdurend bezig met de uitbreiding en bewaking van het huidige assortiment lockers. De meest populaire lockers zijn de goedkope lockers, mini lockers, houten lockers en kledinglockers. Bekijk ons assortiment en voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

LOCKERS, LOCKERKASTEN EN COMPLETE KANTOORINRICHTINGEN
Naast de verkoop van lockers en lockerkasten aan particulieren en bedrijven leveren wij ook allerlei verschillende producten waarmee complete kantoorinrichtingen kunnen worden ontworpen. Denk hierbij aan archiefkasten, bureaustoelen, kapstokken en meer. Naast kantoorinrichtingen staat Olssen ook bekend om kleedkamerinrichting, garderobe-inrichting en schoolinrichting. Op onze referentiepagina is een mooi overzicht te zien van projectinrichtingen die wij met succes hebben afgerond. Voor vragen over projectinrichting kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Bij de meeste projecten verkopen wij maatwerk lockers die wij in elk gewenste uitvoering kunnen maken. Naast ons standaard assortiment lockers verkopen wij dus ook maatwerk lockers. Metalen lockers, houten lockers, locker kledingkasten en meer… Olssen levert het allemaal. Om ons te onderscheiden schenken wij ontzettend veel aandacht aan onze service. Plaatsing en montage, een eigen keuze voor betaalmogelijkheden, eigen keuze voor bestelopties, advies en ontwerp op maat, dit zijn enkele voorbeelden van de service die wij bieden. Onze missie en visie; happy @ work!

Gerelateerde bedrijven

Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
26 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over olssen.nl

Het bedrijf Olssen is geverifieerd door ons. De webshop olssen.nl is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. Olssen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Olssen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Olssen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van olssen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Olssen.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service!

Ik had hier iets besteld voor mijn werknemer omdat we het snel nodig hadden en de service is echt uitstekend en het is ook super prettig om mee samen te werken. Prijs kwaliteit is ook echt top!

Geplaatst op: 15-06-2021
Geschreven door: Joy H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Olssen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Breedbandwinkel logo
Breedbandwinkel
26 beoordelingen
7,6
OHRA logo
OHRA
8 beoordelingen
8,3
MTV Mobile logo
MTV Mobile
3 beoordelingen
8,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Olssen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Olssen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Olssen actief?

Olssen is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Olssen reviews? Dan kun je naar de website van Olssen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.