Offerte.nl logo

Offerte.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Offerte.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2191
Offerte.nl logo
Website
offerte.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Offerte.nl

Ben je van plan om een nieuwe laptop te kopen, een woning te renoveren of heb je gewoon een vakman nodig? In veel gevallen kost het zoeken naar de gepaste partner hiervoor veel tijd. Offerte.nl is een service die je kan helpen met het verzamelen van offertes zodat je snel een keuze kunt maken, maar misschien twijfel je over hun betrouwbaarheid? Daarom gingen we op zoek naar wat meer informatie over het bedrijf, wat ze voor je kunnen betekenen en hoe andere klanten een samenwerking met hun hebben ervaren.

Over Offerte.nl

Offerte.nl is een website gespecialiseerd in het verzamelen van offertes voor wie op zoek is naar een bepaald product of een bepaalde dienst. Hun team van specialisten luistert naar jouw persoonlijke vereisten en gaat aan de hand daarvan kijken welke offertes en bijgevolg partners bij jou passen. Als bedrijf heeft Offertes.nl een vestiging in Amsterdam en beschikt het over een kvk-nummer.

Waarom kiezen voor Offerte.nl

Iedereen krijgt het liefst offertes op maat van zijn wensen en persoonlijke voorkeuren. Offerte.nl beweert zelf de expert bij het zoeken naar de meeste geschikte partner voor het realiseren van jouw project of leveren van dat ene product. Dat komt omdat hun specialisten luisteren naar de wensen en verwachtingen die je hebt en je proberen te koppelen aan een partner die hieraan kan voldoen én betrouwbaar zijn.

Offerte.nl heeft een transparante werkwijze naar hun klanten toe. Ze helpen hun klanten door partners voor te schotelen die de dienst of het product kunnen leveren binnen het budget van de klant, maar je krijgt ook inzicht in het volledige aanbod.

Offerte.nl helpt je betrouwbare partners die je product of dienst kunnen leveren binnen het gewenste budget. De hele procedure van aanvraag tot eindkeuze verloopt soepel en eenvoudig.

Is Offerte.nl betrouwbaar?

Offerte.nl voert steeds een check uit bij het aanwerven van partners. Zo kijken ze naar de certificaten, hun vakkennis en de prijs om te zien of ze voldoen aan de voorwaarden die het stelt. Wanneer je als klant een aanvraag doet bij hen, dan ben je dus verzekerd van een betrouwbare partner. Tegelijk kijken ze ook steeds naar het menselijke aspect zodat ze zeker weten of jullie een perfecte match zijn. Dit doen ze voor iedere aanvraag, omdat iedere aanvraag uniek is. Zelf beweren ze dat ze er in slagen bij 87% van de aanvragen een ideale match te vinden.

Klantenservice en klachten

Klachten of opmerkingen zijn in ieder bedrijf mogelijk, maar Offertes.nl probeert hier steeds hun klanten in bij te staan. De klantenservice is telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Doe je dit liever via mail? Ook dat is perfect mogelijk. Klantenservice is belangrijk voor hun, waardoor ze steeds snel antwoorden op mails.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al eens klant geweest van Offerte.nl? Hoe heb je de ervaring met hun service beleefd? Hebben ze je kunnen helpen bij je zoektocht naar de geschikte partner? Schrijf nu een beoordeling en help anderen op weg.

Reviews over Offerte.nl

Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

7,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Offerte.nl

Offerte.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Offerte.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Offerte.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Offerte.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Offerte.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van offerte.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Offerte.nl.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klopt helemaal niets van dit bedrijf!

Formulier ingevuld, en op de site vermelden ze dat ze via WhatsApp enkele vragen hebben. Vervolgens gaat de telefoon, juist dat was niet de afspraak.

Ik stuur hun via WhatsApp een berichtje waar helemaal niet op gereageerd word.

Kortom dit bedrijf maakt al een slechte start en werkt anders dan ze aangeven.

Hier werk ik dus niet mee samen.

Jullie komen bij mij op : Onbetrouwbaar. Nl

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michiel P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Alleen mooie praatjes.

Ik had pech dat ik in contact kwam met een zekere Niek J. Hij beloofde van alles en ik moest eerst €350,- betalen. Dan zou hij beginnen. Na twee weken had hij behalve veel praatjes niks gedaan. Ik schrijf wat hij verkeerd doet maar daar reageert hij niet op. Aan de telefoon laat hij mij niet uitpraten en verbreekt de verbinding. Later zegt hij: Sorry. Het was iemand met een ziekelijke afwijking in zijn karakter. Uiteindelijk stopte hij ermee en was ik €350,- kwijt. Ik heb een mail gestuurd naar offerte.nl om dit te melden maar kreeg geen reactie. Ook telefonisch reageerde offerte.nl niet

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel beloven niks is mogelijk achteraf

Goedemiddag,

Slechte leads het merendeel heeft geen interesse.
Wij hebben aangegeven geen offertes op afstand te maken alleen op locatie dit wordt door jullie niet gefilterd naar de klant toe.
Wij willen telefonische contact met de klant ook dit wordt niet vermeld.
In het eerste half jaar is verandering van de radius niet mogelijk.
Reclameren onmogelijk 99 % word afgekeurd.
Klanten geven aan dat ze alleen een aanvraag hebben gedaan bij offerte.nl en al door meer dan 4 bedrijven benaderd zijn de afspraak is dat wij er 1 van de 3 zijn.

Wij hebben al enkele jaren met verschillende lead generatoren een samenwerking en dit hebben wij eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt.
Vooral met declareren we betalen 22,50 voor een lead die of niet te bereiken is of niet geïnteresseerd en iets zoekt wat wij niet kunnen bieden er word dus niet goed gefilterd.
Bij andere lead generatoren is reclameren gewoon mogelijk bij offerte wensen op afstand of als je de klant niet kan bereiken.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aarde.nl

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring gehad maar netjes opgelost.

Onlangs helaas slechte ervaring gehad met offerte.nl maar uiteindelijk netjes opgelost.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eenvoudig

Erg eenvoudig in gebruik. We hebben een offerte aangevraagd en we werden ook super snel geholpen. Een van de 3 bedrijven heeft echter geen contact meer opgenomen maar die viel toch buiten het budget.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Offerte.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
2 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Offerte.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Offerte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Offerte.nl actief?

Offerte.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Offerte.nl reviews? Dan kun je naar de website van Offerte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie