Nosefrida-webshop.nl logo

Nosefrida-webshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Nosefrida-webshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1840
Nosefrida-webshop.nl logo
Website
Nosefrida-webshop.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Nosefrida-webshop.nl

Heeft jouw baby regelmatig een snotneus? Dan kan jij een NoseFrida waarschijnlijk goed gebruiken. Met dit handige product kun je de neus van je kleintje vrij maken van slijm. De NoseFrida is geschikt voor baby's en kleine kinderen en maakt het gemakkelijk om op een veilige manier snot te verwijderen uit het neusje. Voordat je dit product gaat bestellen, is het fijn om ervaringen van echte gebruikers te lezen. Voor iedereen die meer wilt weten over beoordelingen van Nosefrida-webshop.nl hebben wij de reviews van Nosefrida-webshop.nl op een rij gezet. Lees direct de beoordelingen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Over Nosefrida-webshop.nl

De NoseFrida is ontwikkeld door een KNO arts van een kinderziekenhuis in Zweden en al sinds 1996 op de markt. Kleintjes kunnen nog niet zelf hun neus snuiten, maar zijn wel regelmatig verkouden. Met dit handige product, dat is ontworpen met de veiligheid en het comfort van de baby in het achterhoofd, kun je snot gemakkelijk verwijderen. De NoseFrida voldoet natuurlijk aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Artsen raden het gebruik van de neusreiniger aan, aangezien het niet prikkelend is voor de gevoelige slijmvliezen in het kinderneusje. Ook shop je de Baby Banana en de Windi baby katheter op Nosefrida-webshop.nl. Al deze producten zijn er op gericht om het comfort van je kleintje te vergroten op een veilige manier.

Waarom kiezen voor Nosefrida-webshop.nl

Baby's kunnen last hebben van verschillende ongemakken in de eerste maanden van hun leventje. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun eigen neus nog niet snuiten, terwijl een verstopte neus kan zorgen voor een verstoorde slaap, een slechtere voedselinname en een lager algeheel welzijn van je kindje. Dit heeft doorgaans een negatief effect op het hele gezien. Met de NoseFrida neusreiniger kun je snel, effectief en veilig het slijm uit jouw baby’s neus te verwijderen. De Windi is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's die last hebben van gasvorming in de darmen. Dit kan onaangename krampjes veroorzaken, waar de kleintjes veel last van kunnen hebben. Krampjes herken je door veel huilen, een rood aangelopen gezichtje en het trappen met beentjes en zwaaien met de armpjes. Met de Windi katheter kun je de lucht in de darmen laten ontsnappen. Het zachte en buigzame materiaal van de Windi maakt het product veilig om thuis te gebruiken. Ten slotte biedt de Baby Banana een oplossing bij doorkomende tandjes. Dit product is zowel een bijtspeeltje als een tandenborstel en biedt verlichting bij pijn aan het tandvlees.

Is Nosefrida-webshop.nl betrouwbaar?

Nosefrida-webshop.nl beschikt over het WebwinkelKeur-certificaat. Dit keurmerk laat zien dat de webshop klantvriendelijk en betrouwbaar is. Zo voldoet Nosefrida-webshop.nl aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, is de identiteit van het bedrijf achter de webshop gecontroleerd en staat het iedere klant vrij een onafhankelijke klantbeoordeling. Bij geschillen met een webwinkel die voorzien is van het WebwinkelKeur-certificaat kun je gebruikmaken van geschilbemiddeling. Daarbij is er een klantenservice die je kunt contacteren en staan alle bedrijfsgegevens vermeldt op de website.

Klantenservice en klachten

Informatie over levertijden, betaalmethoden en je herroepingsrecht is eenvoudig te vinden op de website. Bij andere vragen, klachten of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan door een e-mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen. Als je een persoonlijk account aan hebt gemaakt bij Nosefrida-webshop.nl kun je eenvoudig een ticket aanmaken bij de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Wat is jouw ervaring met de praktische babyproducten van Nosefrida-webshop.nl? Is de NoseFrida echt zo gemakkelijk in gebruik als beweerd wordt? Heeft jouw kind hier veel baat bij gehad? En wat vond je van de afhandeling van jouw bestelling? Laat direct jouw beoordeling achter op deze pagina om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Nosefrida-webshop.nl

Gerelateerde bedrijven

Knuffeldiscounter.nl logo
Knuffeldiscounter.nl
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
2 beoordelingen
8
Oilily logo
Oilily
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Nosefrida-webshop.nl

Het bedrijf Nosefrida-webshop.nl is geverifieerd door ons. De webshop Nosefrida-webshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Nosefrida-webshop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nosefrida-webshop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Nosefrida-webshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Nosefrida-webshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nosefrida-webshop.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed op de hoogte gehouden

Na dat je besteld hebt wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het product dat we hadden besteld werkt ook erg goed bij ons zoontje. Na het gebruik ervan komt hij weer helemaal tot rust.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vera K.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nosefrida-webshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Knuffeldiscounter.nl logo
Knuffeldiscounter.nl
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
2 beoordelingen
8
Oilily logo
Oilily
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nosefrida-webshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nosefrida-webshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nosefrida-webshop.nl actief?

Nosefrida-webshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nosefrida-webshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Nosefrida-webshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie