NLE logo

NLE ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 5,8
Bezoek de website
NLE logo
NLE ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 5,8
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
12 beoordelingen
5,8
5 sterren
25%
4 sterren
17%
3 sterren
17%
2 sterren
8%
1 ster
33%
5,8
5,8
5,8
5,8

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

NLE ervaringen

Bekijk hier de NLE ervaringen die klanten en gebruikers van deze energieleverancier hebben geplaatst. Heb jij zelf een NLE ervaringen en wil je deze delen. Plaats dan een review en geef een beoordeling.

Over NLE

NLE ook wel de Nederlandse Energie Maatschappij is een energieleverancier in Nederland die zelf geen energie opwekt maar wel energie verkoopt.NLE gaat de concurreren aan met de traditionele energiepartijen op de markt. De filosofie is dat hoe meer concurrenten er op de markt zijn des te lager zullen de prijzen voor energie worden.

NLE producten en diensten

De Nederlandse Energie Maatschappij levert stroom, gas en zonnepannelen. Je kan daarbij kiezen voor een beetje groene energie, iets groener en compleet groen. Afhankelijk van je voorkeuren kun je dus kiezen welk pakket het beste bij je past. In tegenstelling tot andere energieleveranciers wil de Nederlandse Energie Maatschappij groene stroom niet inzetten als marketinginstrument. Voor de Nederlandse Energie Maatschappij is eerlijk over groene stroom en belooft dat groen ook echt groen is. In 2013 is besloten om misstanden aan te kaarten en transparant te worden op het gebied van groene stroom. De groene stroom de je via de Nederlandse Energie Maatschappij afneemt wordt opgewekt door waterkrachtcentrales en windenergie. Wil je zelf energie opwekken dan kan dat door middel van zonnepanelen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan op de website voor meer informatie

NLE service en klachten

De Nederlandse Energie Maatschappij hecht veel waarden aan hun klanten. Daarom staat de klant centraal. Resultaten tellen en investeren in mensen is daarbij van groot belang. NLE ervaringen en beoordelingen van klanten zijn iets waar dan ook veel tijd en aandacht aan wordt gegeven. Heb jij zelf NLE ervaringen of een klacht en ben je goed geholpen of juist helemaal niet? Laat het dan weten en plaats een review op deze site. Vertel wat jouw ervaring is en geef een beoordeling over de Nederlandse Energie maatschappij. Daarmee help je anderen bij het maken van een keuze.
Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over NLE

profielfoto van Kim
Kim
03-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en goedkoop

Wij zijn naar NLE gegaan omdat zij een mooie welkomstkorting hadden. Inmiddels 3 jaar lid omdat zij ook echt wat voor bestaande klanten doen. Je hoeft bij NLE echt niet ieder jaar over te stappen om de laagste prijs te behouden.

profielfoto van Hendrink
Hendrink
27-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Prima energieleverancier met een van de goedkopere verbruikstarieven. Alles was goed gegaan alleen vond ik het raar dat mijn automatisch incasso niet meteen actief was. Het bleek dat dit niet kon en je dit eerst moest aangegeven. Jammer genoeg krijg je dna wel eerst een acceptgiro waar 2,50 voor betaald.

Stap je dus naar NLE over geef dit dan meteen even aan bespaart je 2,50 ;)

profielfoto van Onno
Onno
16-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Twee keer kortni

Hebben al twee jaar achter elkaar korting bij NLE waardoor ik al zeker twee keer 100 euro heb terug gekregen. Echt super blij mee :D

profielfoto van Gert
Gert
16-06-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stap elk jaar over!

Ik stap elk jaar over en zo afgelopen jaar naar NLE, omdat zij de goedkoopste waren. Ik sluit altijd een jaarcontract af en deze is nu weer afgelopen. Moet zeggen dat bij NLE de overstap erg goed ging en de jaarrekening gewoon is zoals het hoort.

geen problemen gehad bij NLE en ook dit jaar zijn ze weer erg goedkoop dus ga weer contact met jullie opnemen

profielfoto van Gast
Gast
15-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bespaar honderde euros bij NLE

Simpel gezegd. We zijn een week geleden overgestapt en puur om het geld. We hebben bij de overtap geen problemen ervaren en zijn alleen maar tevreden. Het bespaard ons echt 400 euro per jaar vergeleken met Nuon. Nu hopen dat het ook zo goed is als de Nuon

profielfoto van Johanna
Johanna
08-09-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vooraf geld innen ze zijn gek!

Wij zijn echt al jarenlang tevreden klant bij NLE, maar netzoals alle ander klanten hebben wij ook de brief gekregen dat wij even in September 2 keer het maandbedrag moeten betalen. Dit amper een maand van te voren gecommuniceerd! Als je het mij vraagt echt belanchelijk en heel bizar. Ik kan er opzich nog mee leven dat we vooruit moeten betalen maar niet zo kort van te voren. Het is ook erg makkeijk om bij zo een 700.000 klanten 150 euro in 1 keer af te schrijven. Hoppa 10 mil op de bank erbij en lekker rente trekken! Goed gedaan hoor NLE. Nogmaals als energieleverancier en qua prijs is het top! Maar qua service mag het nog wat leren!

profielfoto van Paul
Paul
16-07-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Slecht contact mee te krijgn

Ik moet NLE sprekn maar geen contact mee te krjigen. Gisteren hadden ze storing en nu is er niemand bereikbaar! Nou shoot me!

profielfoto van Anke
Anke
30-01-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
goedkoop maar zeeeeeeeer slecht bereikbaar

Het mag dan goedkoop zijn maar ze zijn vrijwel onbereikbaar.
op de app krijg je geen reactie, chat duurt het antwoord zo lang van NLE dat de verbinding wordt verbroken, telefonisch na een half uur nog niemand aan de lijn.
Ben nu al twee dagen aan het proberen contact te krijgen....

profielfoto van Lucas C.
Lucas C.
15-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
misleiding

Let op ! Je doet mee aan een actie van overstappen.nl je krijgt duidelijke energietarieven. Ga je inloggen en kijken op de MijnNLE site zijn het allemaal HOGERE tarieven. Pure vorm van misleiding.

Geen reactie op email /telefonisch niet bereikbaar /geen reactie op klachten website

profielfoto van Nanda C.
Nanda C.
22-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Belazerd

Wij zijn belazerd door deze maatschappij,. Zij laten je een bandje inspreken met het het juridische deel en wat vooraf is besproken laten ze weg. Bij het opnemen van het bandje worden de prijzen uitgesplitst genoemd en deze zijn anders dan afgesproken. Zij spiegelen je iets voor wat niet klopt. en je betaald achteraf de rekening. Nooit maar dan ook nooit in zee gaan met deze maatschappij

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-01-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
GA NIET MET NLE IN ZEE DAN GA JE DE BOOT IN

Ongelofelijk slechte firma.

Klantenafdelingen weten van elkaar niet wat ze doen. Ik had een optie tot een contract,dit heb ik geannuleerd vervolgens ontvang ik een mooie bevestiging van de annulering. Ik blij aangezien het een bijna onmogelijke opgave is om iemand aan de lijn te krijgen. Duurt minimaal een half uur om erdoorheen te komen.

Dus er is nooit een contract geweest...wat schetst mijn verbazing. Ze schrijven gewoon centen van de bank af!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte afhandeling bij overstappen

We wilde weg bij De Nederlandse Energie Maatschappij. Maar wat doen die schurken: ze houden de boete vast. Eerst moesten we laten zien dat we ergens anders een contract hadden. We konden dus niet boete vrij opzeggen blijkbaar.

Alles hebben we op de mail staan maar de Nederlandse Energie Maatschappij heeft daar lak aan.

Alles aan die tent is slecht en ik verklaar iedereen die zaken met hun doet voor gek.

Schrijf een review over NLE

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie