Nikki.amsterdam logo

Nikki.amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Nikki.amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1838
Nikki.amsterdam logo
Website
Nikki.amsterdam
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Nikki.amsterdam

Zoek je nog een leuk interieurartikel om jouw feestje op te lichten? Dan kom je bij Nikki.amsterdam terecht. De leuke, verlichte artikels geven jouw feestje een extra touch in een vingerknip. Maar voor je bij Nikki.amsterdam bestelt, wil je uiteraard graag weten of je geen kat in de zak koopt. Daar kunnen wij je bij helpen! Wij hebben op deze pagina de reviews van Nikki.amsterdam verzameld zodat jij een mooi overzicht hebt van de beoordelingen. Lees snel door naar de ervaringen van andere shoppers en neem een weloverwogen beslissing om bij Nikki.amsterdam te kopen.

Over Nikki.amsterdam

Nikki.amsterdam zag het levenslicht in 2017 en werd opgericht door een jong Nederlands team van creatievelingen. Op een steenworp van Amsterdam werd The.Lampion bedacht, een lampion, bleutooth speaker en wijnkoeler in één. Na een succesvolle introductie volgden nog vele aanverwante producten. Alle producten combineren een kwalitatieve bluetooth speaker, met een LED module en een stijlvol design. Zo kun je alle producten onderling met elkaar verbinden en creëer je een aangename sfeer in elk hoekje van je huis.

Waarom kiezen voor Nikki.amsterdam?

Met de producten van Nikki.amsterdam creëer je een heerlijke sfeer op elk feestje. De producten zorgen voor verlichting, muziek en gekoelde drankjes. The.Lampion was het eerste product van Nikki.amsterdam. Hierin houd je de wijn koel terwijl de LED module voor een aangenaam licht zorgt en de bleutooth speaker jouw Spotifylijst afspeelt. The.Cube is een multicolor kubus biedt een ideaal podium voor als jouw kleffe speeches of jouw drankovergoten optredens. Gelukkig is de kubus sterk genoeg om jou te kunnen torsen. Met The.Bar Table heb je alles in één. Een statafel met ingebouwde bluetooth speaker, leuke multicolor verlichting en een koelruimte in het midden van de tafel. Zo hoef je zelfs niet meer naar de koelkast te lopen als je een nieuwe fles champagne nodig hebt. Deze en nog veel meer andere producten vind je bij Nikki.amsterdam. Het aanbod is ruim genoeg zodat iedereen een leuke gadget kan vinden.

Is Nikki.amsterdam betrouwbaar?

Je kunt snel en eenvoudig de betrouwbaarheid van Nikki.amsterdam beoordelen aan de hand van de reviews van andere consumenten. Op onafhankelijke platformen lees je de ervaringen van andere kopers van Nikki.amsterdam. Ze prijzen de originele producten en de service van het merk. Daarnaast is het merk actief op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Uit deze gegevens kunnen we concluderen dat Nikki.amsterdam een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Een groot deel van je vragen worden reeds beantwoord op de pagina met de FAQ's. Heb je geen antwoord op je vraag gevonden. Contacteer dan de klantenservice. Vanuit het hoofdkantoor in Haarlem staat de klantenservice op weekdagen tussen 9u en 17u klaar om je te woord te staat. Je contacteert hen telefonisch of via de e-mail. Daarnaast kun je ook het contactformulier op de website invullen.

Wil jij Nikki.amsterdam ook beoordelen?

Gebruik jij The.Lampions op elk feestje en krijg je elke keer weer fijne reacties van je vrienden? Of ben je onlangs door The.Cube gezakt toen je een avondje karaoke op gang wilde trekken? Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn met Nikki.amsterdam. Laat hier jouw review over Nikki.amsterdam achter en help andere shoppers de juiste beslissing te nemen om bij Nikki.amsterdam te shoppen.

Reviews over Nikki.amsterdam

Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Trendhopper logo
Trendhopper
6 beoordelingen
8
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Nikki.amsterdam

Het bedrijf Nikki.amsterdam is geverifieerd door ons. De webshop Nikki.amsterdam is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Nikki.amsterdam is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nikki.amsterdam maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Nikki.amsterdam is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Nikki.amsterdam te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Nikki.amsterdam.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie lampionnen

Ik heb hier een mooie lampion gekocht. Ik vind het echt prachtig om te zien dat er een app bij zit die goed werkt als je de qr code wilt scannen. Ik ben ook zeer tevreden met de service die ze leveren.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hendrik V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nikki.amsterdam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Trendhopper logo
Trendhopper
6 beoordelingen
8
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nikki.amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Nikki.amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nikki.amsterdam actief?

Nikki.amsterdam is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Nikki.amsterdam reviews? Dan kun je naar de website van Nikki.amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie