NewEnglishTeas logo

NewEnglishTeas reviews, ervaringen en beoordelingen

NewEnglishTeas reviews, ervaringen en beoordelingen
2668
NewEnglishTeas logo
Website
NewEnglishTeas
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen NewEnglishTeas

Als echte theeliefhebber shop je bij NewEnglishTeas de lekkerste theemelanges. De theemelanges van NewEnglishTeas worden liefdevol met de hand geplukt en tot in de perfectie gemengd voordat ze terecht komen in één van de mooie theeblikjes en theebussen. Hierdoor staat de thee ook leuk in de keuken of je keukenkastje. Voordat je jouw slag slaat in de webshop wil je waarschijnlijk wat meer weten over NewEnglishTeas. Wij hebben de klantbeoordelingen over NewEnglishTeas voor je verzameld en op een rij gezet. Lees direct wat anderen te zeggen hebben, zodat je weet of je hier een bestelling wilt plaatsen. Indien je zelf ervaring hebt met deze webshop willen we jou graag vragen om je review over NewEnglishTeas achter te laten.

Over NewEnglishTeas

New English Teas werd in 1985 opgericht door Anthony Brown, de achterkleinzoon van de oprichter van Brooke Bond Tea, Arthur Brooke. Dankzij zijn achtergrond in het creëren van theemerken en blends zag Anthony een kans om thee te ontwikkelen als cadeau-item. Onder de naam NewEnglishTeas begon hij een reeks met schitterend verpakte theemelanges te creëren, dat jaren later klanten van over de hele wereld aan zou trekken. Bij NewEnglishTeas produceren ze vandaag de dag nog altijd vol trots thee van hoge kwaliteit. Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende collecties van theeën in blikken en dozen voorzien van een prachtig reliëf. NewEnglishTeas gelooft in ethische handel en heeft door de jaren heen goede relaties opgebouwd met de boeren, telers en producenten met wie ze samenwerken in Sri Lanka en India. Het bedrijf is toegewijd aan het ondersteunen van en samenwerken met partners om ervoor te zorgen dat de producten voortdurend op de best mogelijke manier en met eerlijkheid, veiligheid en respect worden ingekocht.

Waarom kiezen voor NewEnglishTeas

De theesoorten van NewEnglishTeas zijn over de hele wereld bekend om hun fijne, delicate smaak. De theeblaadjes worden liefdevol met de hand geplukt en gemengd met zorgvuldig geselecteerde wereldingrediënten om jou de beste melanges te bieden. Je hebt onder andere de keuze uit English Breakfast-thee, Loose Leaf-thee en een ontspannend Wellbeing-assortiment. NewEnglishTeas heeft als doel om heerlijk smakende producten te leveren en deze op een gedenkwaardige manier te presenteren aan haar klanten. De thee wordt wereldwijd geleverd. Door online te shoppen profiteer jij van de beste prijzen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om acties en aanbiedingen direct in je mailbox te ontvangen.

Is NewEnglishTeas betrouwbaar?

NewEnglishTeas bestaat al tientallen jaren. Over de hele wereld zijn er fans van dit theemerk te vinden. Dit valt bijvoorbeeld terug te zien op de social media pagina's van NewEnglishTeas. De iconische theeblikken zijn terug te vinden in vele huishoudens. Het BTW-nummer en bedrijfsnummer valt gemakkelijk terug te vinden op de website. Daarnaast is er een klantenservice. De medewerkers helpen je graag verder op het moment dat je vragen hebt of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Als je vragen hebt over een bestelling of meer wilt weten over een product of collectie, neem dan gerust contact op met de vriendelijke klantenservice. NewEnglishTeas staat klaar om je te helpen! Op de website vind je daarnaast een overzicht met veelgestelde vragen. Het zou goed kunnen dat je hier het antwoord op jouw vraag al kunt vinden. Ook met suggesties, opmerkingen of klachten kun je contact opnemen met de klantenservice. Samen met jou wordt gezocht naar een oplossing voor jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Het is altijd verstandig om een onafhankelijke beoordelingswebsite te bezoeken voordat je besluit om een bestelling te plaatsen bij een webshop die je nog niet kent. Heb jij al ervaring met NewEnglishTeas? Deel dan vandaag nog jouw ervaring met NewEnglishTeas zodat toekomstige klanten weten waar ze aan toe zijn! Geef bijvoorbeeld aan hoe lang het duurde voordat je jouw bestelling in huis had, of je gemakkelijk kon vinden waar je naar op zoek was, wat je vindt van de smaak van de thee of hoe jouw contact met de klantenservice is verlopen.

Reviews over NewEnglishTeas
Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Het geld waard!

Ik kocht deze als een extra bij een aantal porseleinen mokken. Ik werd niet teleurgesteld. Deze mooie selectie theesoorten om te proeven wordt gepresenteerd in mooie kleine doosjes. Een echte traktatie voor elke theeliefhebber. Het geld meer dan waard!

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joris P.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NewEnglishTeas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
26 beoordelingen
8,5
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NewEnglishTeas een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over NewEnglishTeas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NewEnglishTeas actief?

NewEnglishTeas is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de NewEnglishTeas reviews? Dan kun je naar de website van NewEnglishTeas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie