Myfinance logo

Myfinance reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Myfinance reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3004
Myfinance logo
Website
myfinance.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Myfinance

Er zijn best veel online boekhoudprogramma’s beschikbaar. Een daarvan is Myfinance, toch wel een opvallende aanbieder van dergelijke software. Om te kunnen beoordelen of Myfinance eventueel een boekhoudprogramma kan bieden dat aansluit bij jouw wensen en eisen, doe je er goed aan de samenvatting van de reviews en ervaringen die we gemaakt hebben goed door te nemen. Op basis daarvan kun je al dan niet ook kiezen voor de diensten van Myfinance.

Over Myfinance

Myfinance heeft een duidelijke missie en wil boekhouden zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarbij werkt het altijd met een achtervang. Want kom je er toch niet uit, dan kun je altijd kiezen voor een van de vele aanvullende pakketten. Myfinance staat voor zorgeloos boekhouden en met name ook voor online boekhouden zoals jij dat wilt. Myfinance heeft de boekhoudprogramma’s speciaal ontwikkeld voor de ZZP’er en de boekhouder. Het is prachtig om te ervaren dat je met eigenlijk heel weinig inspanning toch een perfecte boekhouding kunt voeren.

Waarom kiezen voor Myfinance?

Je kiest voor de programma’s van deze aanbieder omdat het speciaal ontwikkeld is voor ZZP’ers en boekhouders en het ook werken met een app voor de smartphone prima mogelijk maakt. Kies je voor Myfinance, dan heb je steeds realtime inzicht en zie je onder meer hoeveel BTW je moet afdragen of hoeveel je terug vraagt. Je hebt ook al steeds actuele informatie over de omzet en de kosten en over de winst. Je krijgt te maken met een bonnen scanner waarmee de zoektocht naar de losse bonnetjes voorgoed voorbij is. Je kunt factureren en verzenden, kunt offertes maken met Myfinance en houdt nu ook de kilometerregistraties gemakkelijk bij.

Is Myfinance betrouwbaar?

De beoordelingen zijn eensluidend: door voor Myfinance te kiezen, kies je voor een betrouwbaar boekhoudprogramma en een al even betrouwbare leverancier. Niet voor niets werkt Myfinance innig samen met banken als ABN AMRO, Bunq, ING, Knab, Rabobank en Triodos Bank. En die banken doen niet zomaar met iedereen zaken. De mate van betrouwbaarheid wordt in deze branche ook wel afgemeten aan de veiligheid die geboden wordt. Het is goed te weten dat de programma’s ontwikkeld zijn door professionals met jarenlange ervaring in de branche en dan specifiek voor banken en financiële instellingen. En dus werk je met een betrouwbaar en veilig boekhoudprogramma.

Klantenservice en klachten

Het komt in de praktijk zelden tot nooit voor, maar mocht je nou een klacht in willen dienen over de diensten van Myfinance, dan kan dat. Je kunt gebruik maken van een speciaal contactformulier op de website, daar waar je ook het adres van de onderneming vindt. Je kunt dus ook op schriftelijke wijze jouw klacht kenbaar maken. Je kunt eveneens gebruik maken van de app die je in de App Store of in Google Play vindt en contact maken via de social media kanalen Facebook en LinkedIn is ook een optie. Abonneer je ook meteen op de nieuwsbrief. Dan ontgaat je niets meer van het nieuws rondom Myfinance en ben je dus steeds op de hoogte.

Wil je ook beoordelen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; zou jij voortaan ook een beoordeling achter willen laten van een product of dienst? Het is ondertussen namelijk helder dat de informatie die je uit deze recensies kunt halen je echt helpen bij het maken van de juiste keuze. En echt, het maken van een beoordeling kost je amper tijd. Alvast bedankt!

Reviews over Myfinance
Gerelateerde bedrijven
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
SnelStart logo
SnelStart
1 beoordeling
10
fENNA logo
fENNA
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Myfinance

Myfinance is geverifieerd door ons expert team. De webshop Myfinance bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Myfinance lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Myfinance. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van myfinance.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van myfinance.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Myfinance.

Geplaatst op: 19-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne tool

Sinds dat ik een zzp'er ben heb ik vooral aan het begin wat moeite gehad om de boekhoudingen op orde te krijgen maar als ik toen al van deze tool afwist was mijn leven een stuk makkelijker geweest.

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bente D.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Myfinance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
SnelStart logo
SnelStart
1 beoordeling
10
fENNA logo
fENNA
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Myfinance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Myfinance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Myfinance actief?

Myfinance is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Myfinance reviews? Dan kun je naar de website van Myfinance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie