My Petstore logo

My Petstore reviews, ervaringen en beoordelingen

My Petstore reviews, ervaringen en beoordelingen
2961
My Petstore logo
Website
My Petstore
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen My Petstore

Op zoek naar hoogwaardige artikelen voor je huisdier? En het liefst online aan te schaffen? Uiteraard is dat mogelijk. Zo kwam je tijdens je zoektocht waarschijnlijk ook terecht bij My Petstore (of www.online-dierenwinkel.eu). Iets kopen voor je geliefde huisdier doe je niet zomaar, dat moet simpelweg gewoon goed zijn. Maar hoe weet je nu of My Petstore een betrouwbare winkel is? Hoe weet je nu of de levering niet weken op zich laat wachten, of dat de kwaliteit van de producten wel goed is? Want mooie praatjes vullen geen gaatjes. Maar mooie reviews wel! Klanten van My Petstore kunnen jou hier het beste mee helpen. En deze beoordelingen vind je hier! Wij hebben ook meteen nog wat extra informatie voor je opgezocht, zodat je dat ook direct even kunt bekijken! Ben jij klant bij My Petstore of ga je dat, na deze beoordelingen gelezen te hebben, wel worden? Laat dan ook eens weten hoe jouw ervaring met My Petstore is!

Over My Petstore

My Petstore is een webshop voor alles wat met je huisdieren te maken heeft, zoals o.a. voeding, manden, speeltjes, medicijnen, kooien en hokken, halsters en nog veel meer. Deze webshop richt zich op honden, katten, konijnen, knaagdieren, paarden, vissen, vogels en terrariumdieren. De beste kwaliteit wil deze dierenwebshop aanbieden, maar daarnaast staat ook een goede service en een deskundig advies hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor My Petstore

Kiezen voor My Petstore doe je voor de kwaliteit die ze zelf graag willen bieden. Je kunt binnen 14 dagen retourneren. De keuze is enorm breed en voor bijna alle huisdieren zijn er wel producten te vinden. Zo kan je er niet alleen terecht voor de hond of de kat, maar ook voor bijvoorbeeld knaagdieren. Daarnaast heeft My Petstore ook artikelen voor dieren die je niet standaard in alle dierenwinkels tegenkomt. Ben je in het bezit van een terrarium, om maar een voorbeeld te geven, dan kan je hiervoor ook bij My Petstore winkelen. Voor de vijver buiten of als je paard rijdt: ook dan kan My Petstore jouw favoriete webshop worden. Betalen doe je veilig. De verzendkosten worden doorberekend en niet stiekem in de prijzen verwerkt. Zo is het altijd duidelijk waarom je betaalt wat je betaalt. De verzending moet immers altijd door My Petstore aan de pakketdiensten betaald worden en zit anders ook echt wel in de prijsstelling verwerkt.

Is My Petstore betrouwbaar?

Al sinds 2009 draagt My Petstore een webshop keurmerk en is daarnaast ook in het bezit van het Europese keurmerk voor webwinkels (EMOTA). Betalen doe je heel betrouwbaar via o.a. iDEAL, Creditcard, betalen na ontvangst of door vooraf over te boeken. De website zelf is voorzien van een SSL-certificaat wat jou ervan verzekerd dat je veilig kunt winkelen en afrekenen. Op de site zie je ook het logo staan van Powered by Bob’s. Leuk om te weten: Bob is het lievelingsdier van de eigenaren en deze liefde willen ze doorgeven. Onder deze naam willen ze nieuwe producten gaan ontwikkelen. Waarbij al duidelijk wordt dat de liefde voor het dier bij de eigenaren van de webshop in het hart zit.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is te bereiken via mail of via het contactformulier op de site. Vermeld altijd bij beide manieren je ordernummer of factuurnummer. Zo kunnen zij je sneller helpen. Klachten kunnen voor komen. Er kan immers altijd wel ergens iets fout gaan. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Heb je toch een klacht, dan wordt er vriendelijk verzocht om dit per mail door te geven. De klantenservice zal zijn uiterste best doen om de klacht voor je op te lossen. In principe gebeurt dit binnen 14 dagen. Mocht het onverhoopt langer duren, dan word je hiervan op de hoogte gebracht. My Petstore is overigens ook te vinden op Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw huisdier ook verwend met een product uit de webshop van My Petstore? Dan vragen wij even heel brutaal aan jou of je ook jouw beoordeling hier wilt achterlaten. Hoe meer reviews, hoe beter iemand My Petstore kan beoordelen. Was de kwaliteit goed en hoe vond je de prijs die hierbij hoorde? Hoe snel was de levering? Had je helaas een klacht? Dat kan gebeuren. Maar belangrijker is het hoe de klantenservice hierop reageerde. Werd de klacht naar tevredenheid opgelost? Vertel ons waarom jij My Petstore wel of niet zal aanraden, dan help je zo andere huisdiereigenaren bij het nemen van een beslissing of ze wel of niet hier iets willen kopen. Bedankt alvast!

Reviews over My Petstore
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle service

Ik had hier iets besteld maar het was toch niet helemaal zoals ik het had verwacht. Toen had ik contact opgenomen met de klantenservice en hun hebben mij goed geholpen. Top bedrijf!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jayden W.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over My Petstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is My Petstore een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over My Petstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is My Petstore actief?

My Petstore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de My Petstore reviews? Dan kun je naar de website van My Petstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie