My Majestic Pet logo

My Majestic Pet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
My Majestic Pet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4302
My Majestic Pet logo
Website
mymajesticpet.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MyMajesticPet

Vind je het wel een leuk idee om jouw favoriete huisdier te laten vereeuwigen in een koninklijk portret van MyMajesticPet? Wil je wel graag eerst weten wat de ervaringen van andere mensen waren die al voor jou kozen voor deze portretten? Neem dan snel hier een kijkje naar de talrijke reviews en beoordelingen die al aan MyMajesticPet werden gegeven door andere klanten. Alle ervaringen worden letterlijk weergegeven zoals ze door de schrijvers ervan werden ingediend, je bent dus er dus zeker van dat je eerlijke en oprechte klantbelevingen kunt lezen. Na het lezen van de beoordelingen kan jij dan een weloverwogen keuze maken in het wel of niet bestellen van een koninklijk portret van jouw trouwe vriend of vriendin.

Over MyMajesticPet

Vanuit een enorme liefde en passie voor dieren wilde oprichter Karel een mogelijkheid vinden om de trouw, vriendschap en liefde voor een huisdier voor eeuwig op een unieke en originele manier vast te leggen. Geïnspireerd op kunstenaar Thierry Poncelet rijpte het idee om huisdieren voor te stellen als koninklijke dieren en dat idee mag je erg letterlijk opvatten. Jouw huisdier wordt in een echt koninklijk portret vereeuwigd en tentoongesteld.

Waarom kiezen voor MyMajesticPet?

Bij MyMajesticPet heb je drie soorten portretten die je kan laten maken, namelijk die van een koning, van een koningin of van een koningspaar, allen op basis van de originele foto die jij doorstuurt. Jouw huisdier krijgt vervolgens de koninklijke outfit aangemeten die jij uitkiest en zo op doek gedrukt. Het bestellen verloopt in enkele eenvoudige stappen. Je kiest de foto die je wil gebruiken, selecteert het gewenste formaat van het portret, stuurt de foto online door, voert de betaling uit en dan kan het wachten op de aankomst van je pakje beginnen.

Is MyMajesticPet betrouwbaar?

Bij MyMajesticPet krijg je de mogelijkheid om een portret na te zien voor het daadwerkelijk verzonden wordt en mag je één aanpassing doen in ruil voor een kleine vergoeding. Dit op zich toont al aan dat MyMajesticPet klantentevredenheid nastreeft en door ook inspanningen voor levert. Op de website zelf kan je klantenbeoordelingen vinden en er is een Facebookpagina actief waarop je de activiteiten van het bedrijf en de feedback van klanten kan terugvinden. De algemene voorwaarden zijn makkelijk terug te vinden en duidelijk opgesteld. Standaard retourzendingen worden niet aanvaard omwille van het persoonlijke karakter van het portret, maar er worden wel uitzonderingen hierop gemaakt in geval van verkeerde leveringen.

Klantenservice en klachten

Klanten die vragen hebben of een klacht willen formuleren, vinden op de website van MyMajesticPet verschillende mogelijkheden terug. Zo is er een klantendienst telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren, kan er via de Facebook- of Instagrampagina contact opgenomen worden, staat er een contactformulier online en is er een e-mailadres beschikbaar. Iedere klant kan dus snel en eenvoudig in contact komen met het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Voor mensen die ook een koninklijke foto willen van hun huisdier is het leerrijk om meer te weten te komen over eerdere klanten van het bedrijf. Hoe was het portret in werkelijkheid? Hoe werd de klantenservice ervaren? Waren er opvallende goede en minder goede punten aan de dienstverlening? Al deze zaken kan jij met toekomstige klanten delen in de vorm van een review en beoordeling. We stellen jouw hulp hierin erg op prijs en hopen een bijdrage van jou te zien verschijnen op onze website.

Reviews over My Majestic Pet

Gerelateerde bedrijven

Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3
Verfmenger logo
Verfmenger
1 beoordeling
10
UwCartridgeWinkel logo
UwCartridgeWinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met My Majestic Pet

Ons team van experts heeft My Majestic Pet geverifieerd op een aantal punten. De webshop van My Majestic Pet bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. My Majestic Pet is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

My Majestic Pet is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van mymajesticpet.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over My Majestic Pet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3
Verfmenger logo
Verfmenger
1 beoordeling
10
UwCartridgeWinkel logo
UwCartridgeWinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is My Majestic Pet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over My Majestic Pet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is My Majestic Pet actief?

My Majestic Pet is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en kunst.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de My Majestic Pet reviews? Dan kun je naar de website van My Majestic Pet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie