Morres logo

Morres reviews, ervaringen en beoordelingen

Morres reviews, ervaringen en beoordelingen
130
Morres logo
Website
Morres
Categorie
Webshops

Morres ervaringen

Ben jij niet zeker of Morres de juiste keuze is? Als je nieuwe meubelen gaat kopen wil je wel zeker weten dat deze van uitstekende kwaliteit zijn! Lees hier Morres ervaringen en weet wat andere consumenten vinden van woonwarenhuis Morres. Heb jij al Morres ervaringen en wil je deze delen? Plaats hieronder dan jouw Morres ervaringen!

Over Morres

Morres heeft al meer dan een eeuw ervaring als het aankomt op meubelen. In 1909 starte Fre Morres in een klein pandje in Hulst het Morres wat wij vandaag de dag kennen. In de loop der jaren is woonwarenhuis Morres dan ook niet stil blijven zitten! Als een van de eerste bedrijven wist Morres een catelogus op de markt te brengen en ook online wist Morres snel haar weg te vinden. Als bekroning voor al het harde werk werd Morres in 2009 overgenomen door De Mandemakers Groep, een van de grootste ondernemingen op het gebied van woninginterieur. Hierdoor kreeg het bedrijf een enorme injectie waarmee het uitgroeide tot een van de grootste woonwarenhuisen van Nederland. Als je er online dan ook niet uitkomt kan je gerust langskomen! Kinderen zijn dan ook van harte welkom en de kidsclub van Morres terwijl jullie heerlijk genieten van de winkel zelf! Doormiddel van de uitgelegde route loop je de hele winkel door zonder iets te missen en loop je heerlijk van stijl naar stijl. Morres nodigt je dan ook van harte uit om niet alleen op de webshop te komen kijken, maar ook een kijkje in de winkel te komen nemen!

Morres Wonen meubels

Op de website van Morres Wonen kun je een enorm aanbod vinden van meubels en accessoires. Er is gekozen voor een simpele en overzichtelijke website waar je als gebruiker makkelijk kan zoeken en filteren totdat je het perfecte meubelstuk hebt gevonden. Het aanbod bestaat uit een grote collectie van onder andere: banken, fauteuils, kasten, tafels en stoelen. Maar je kan er ook alles vinden voor in de kinderkamer en slaapkamer. Kortom het aanbod is reuze. En ook voor de prijs zit je goed bij Morres Wonen. Het aanbod is kwalitatief van hoogwaardige kwaliteit en de prijzen zijn zeer interessant.

Morres Wonen design meubels

Iets speciaals in huis en een keer niet van de IKEA? Kijk dan eens bij Morres Wonen. Want de mooiste design meubels kun je vinden bij Morres Wonen. Mooie merken zoals: Design on Stock, Harvink, Henders&Hazel, Homeland, Stressless, Riviera Maison, Xooon, Auping, Tempura, Velda, Stokke, Bopita, Quinny, Maxi Cosi en Rituals kun je vinden bij Morres.

Morres Wonen voordelen

Het kopen van meubels en accessoires bij Morres heeft diverse voordelen. Zo kun je artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Je krijgt een geweldige service en 5 jaar garantie op je aankopen. Daarnaast kun je jouw zendingen makkelijk bijhouden via PostNL track & trace.

Betalen bij Morres

Online kan je vrijwel met alles betalen en dat is dan ook niet anders dan bij een andere webwinkel. Maar soms heb je echt iets nodig en laat de protomonee dit even niet toe! hiervoor heeft Morres de Morres budgetcard. Hiermee kan jij als klant zelf beslissen in welke snelheid jij betaald bij Morres!

Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
5 beoordelingen
8,2
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5
Top1toys logo
Top1toys
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
4,3
0% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Prijs is zeker niet evenredig met de kwaliteit die uiteindelijk geleverd werd

Het contact met de verkoopster en begeleiding bij samenstellen van onze aankoop was goed.
De kwaliteit van afwerking van onze aankoop was jammer genoeg teleurstellend. Slordige afwerking van onze fauteuil en als we het opnieuw willen laten stofferen zitten we aan (bovenop de 5 maanden die we al moesten wachten) nog eens 1,5 maand wachttijd. Voor zo’n prijs is dit absoluut geen aanrader.

Geplaatst op: 01-10-2022
Laatst bewerkt op: 01-10-2022
Geschreven door: AV V.

6 / 10
3/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering KAPOTTE meubelen, weigering nieuwe te leveren

Meubelen geleverd, niet alle artikelen mee (bleek achteraf) en beschadigd in de doos. Weigerden het gerief naar eerste verdiep te brengen ondanks 60€ opleg hiervoor en weigerden achteraf correct materiaal te geven ondanks wettelijke garantietermijn. Puur bedriegerij 1e klas. Dit nooit meer.

Geplaatst op: 19-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miepke2000@gmail.com

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Salon schilfert af binnen garantieperiode - Morres ontloopt garantie

Wij hebben op 26/9/2013 bij Morres een hoeksalon gekocht waarop volgens de info op de website 5 jaar garantie geldt.

Alle losse kussens zijn aan het afschilferen en in het salon zelf zijn er zonder aanwijsbare reden scheuren ontstaan in het zitgedeelte.

De staat waarin het salon en de kussens zich na nog geen 5 jaar bevinden, vind ik schandalig. Voor ons is 1799 euro veel geld en je verwacht van een salon toch dat het langer dan 5 jaar meegaat? Ik schaam me om er bezoek in te laten plaatsnemen, de kussens hebben we al weggenomen want die laten constant schilfers achter in het salon.

Antwoord van Morres : We hebben uw fotos bekeken en zien hier dat het gaat om opgespaarde schade.
Deze schade is niet te herstellen en valt dan ook niet onder onze garantie.

Geplaatst op: 03-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
De heer

Onbetrouwbaar, ongeloofwaardig en klantonvriendelijk bedrijf.

Geplaatst op: 08-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring

Tot en met de levering ging het goed.. Bij de BTW teruggave die bij hen achteraf plaatsvindt.. Op zich al onnodig voor een bedrijf wat zich in een grensgebied bevindt met veel buitenlandse klanten en ook zakenmensen ging het mis.
Dit zou direct verrekend kunnen worden. Ik heb een geldig BTW nr. in Belgie en de bank werd geleverd in 1 van mijn winkels, Antwerpen in dit geval. Omdat het leveringsadres anders is dan het adres wat gelinkt is aan mijn BTW nummer hebben ze de aanvraag verworpen. Ze zijn ook niet voor rede vatbaar.. Mijn vraag om direct contact te hebben met de verantwoordelijke boekhouder wordt niet gehonoreerd.. Kan niet!! Belachelijke policy!! Waar komt het op neer? Het is en intracommunautaire levering.. Voorwaarden zijn: een geldig BTW nr. hebben in het buitenland en de goederen moeten daadwerkelijk de grens overgaan.. Aan beide voorwaarden is voldaan en toch willen ze bij Morres niet plooien... Mij zien ze nooit meer... En dan moet je bedenken dat ze deze week adverteren op de radio dat ze de BTW kado geven... Tja... je moet het maar verzinnen.

Geplaatst op: 25-04-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Morres
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
5 beoordelingen
8,2
Meubelpootjes logo
Meubelpootjes
2 beoordelingen
9,5
Top1toys logo
Top1toys
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Morres een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Morres. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Morres actief?

Morres is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen , meubels , slaapcomfort en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Morres reviews? Dan kun je naar de website van Morres gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie