Moco Museum logo

Moco Museum reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Moco Museum reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3841
Moco Museum logo
Website
mocomuseum.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Moco Museum

Op ontdekking doorheen Amsterdam kom je Moco Museum tegen. Het museum inspireert en dit doet het voor een zeer ruim publiek. Vooraleer je er binnenwandelt, kan het nuttig zijn je te informeren. Is Moco Museum betrouwbaar? Op welke kwaliteiten reken je als bezoeker? Hoe gaat de klantenservice te werk? Hieronder vertellen we je het allemaal.

Over Moco Museum

Moco Museum werd omstreeks 1904 ontworpen door Eduard Cuypers. De naam klinkt je wellicht bekend in de oren - het ging om niemand minder dan de neef van Pierre Cuypers, die op zijn beurt instond voor het design van zowel het Centraal Station te Amsterdam als het Rijksmuseum. Oprichters Lionel en Kim Logchies deelden een ondernemende visie. Het geloof dat kunst inclusief, krachtig én toegankelijk kan zijn straalt tot op heden door. Moco Museum heeft altijd een razendsnelle groei gekend en vandaag de dag kent het een gemiddeld bezoekersaantal van maar liefst 2 miljoen. Deze zijn afkomstig uit 120 (!) verschillende landen. Moco Museum vestigt zich naast Amsterdam in Barcelona, waar het aan dezelfde kwaliteiten beantwoordt.

Waarom kiezen voor Moco Museum

Kunst is een ruim begrip, maar Moco Museum maakt het vatbaar. Exposities variëren van Banksy, Keith Haring en Andy Warhol tot Yayoi Kusama, Jean-Michel Basquiat en Damien Hirst. Het gaat hier in essentie om Moco Masters Exhibition - een combinatie van namen die een zeker karakter naar voren brengen. Ook zij die stilaan maar zeker ontdekt worden krijgen een geliefde plaats binnen het concept. Namen als THE KID, Guillermo Lorca én Studio Irma geven je hiervan een idee. De magie van Moco Museum eindigt hier niet — straatkunst daagt mensen uit tot verbinding en conversatie.

Is Moco Museum betrouwbaar?

Moco Museum inspireert, beweegt en spoort aan tot meer. Naast bovenstaand vermelde initiatieven zet het zich op filantropische en grootschalige wijze in voor doelen zoals Movement On The Ground, Earth Today, Metakids en Aidsfonds. Moco Museum houdt er een bepaalde filosofie op na: het onvermijdelijk worden van vrede en eenheid en dit voor werkelijk iedereen. Het ruime bezoekersbestand keert met een glimlach terug. Op basis hiervan stellen we een sterke betrouwbaarheid vast. Wanneer je polshoogte neemt binnen je eigen omgeving, zijn er ongetwijfeld velen die je over hun ervaringen kunnen vertellen. Trek er samen op uit en (her)ontdek wat Moco Museum je bij kan brengen.

Klantenservice en klachten

Moco Museum staat paraat en ondersteunt je. Vragen, bemerkingen en klachten worden allen met zorg en precisie benaderd. Je bereikt Moco Museum via mail, telefonie of briefpost. Surf je liever naar Instagram, Twitter of Facebook? Hier blijf je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Er werd je vandaag meer verteld over Moco Museum en wat je van een bezoek kan verwachten. Je las je in omtrent de betrouwbaarheid en het gehele aanbod. Ontdekte je Moco Museum zelf en ben je tevreden over je bezoek? Schrijf gerust een eigen beoordeling neer. Dit helpt toekomstige bezoekers weer verder.

Reviews over Moco Museum
Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
33 beoordelingen
5,1
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Moco Museum

Moco Museum is geverifieerd door ons expert team. De webshop Moco Museum bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Moco Museum lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Moco Museum. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Moco Museum is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van mocomuseum.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Moco Museum.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk museum

Dit is echt een mooi en bijzonder museum en ze hebben een hele mooie collectie van unieke kunstwerken. Er waren ook leuke effecten met lichten en spiegels wat ik erg mooi vond.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marieke P.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Moco Museum
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
33 beoordelingen
5,1
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Moco Museum een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Moco Museum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Moco Museum actief?

Moco Museum is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Moco Museum reviews? Dan kun je naar de website van Moco Museum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie