Minder.nl logo

Minder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Minder.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1061
Minder.nl logo
Website
Minder.nl
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en ervaringen Minder.nl

Wil jij de beoordelingen lezen die klanten hebben geschreven over Minder.nl? Wij hebben alle reviews over Minder.nl voor je verzameld. Eerlijke reviews die je een goed beeld geven van het bedrijf. In deze reviews kun je onder andere lezen hoe het contact met het bedrijf was en hoe het aankoopproces verliep. Lees wat de ervaringen van klanten zijn die eerder iets gekocht hebben bij Minder.nl, zodat jij daarna kan beslissen of je ook een energiecontract wilt afsluiten via Minder.nl.

Over Minder.nl

Minder.nl richt zich op energiecontracten en is opgericht door Rob Leek, Arno Feenstra en Isatis Energy. Zij maken het voor bedrijven en ondernemers mogelijk om gemakkelijk het goedkoopste energiecontract te krijgen. Teveel betalen voor een energiecontract terwijl het ook goedkoper kan, dat wil je natuurlijk niet. Waarom ze hiermee gestart zijn? Naar aanleiding van diverse gesprekken kwamen ze erachter dat het vergelijken van zakelijke energiecontracten niet alleen lastig is, maar ook heel veel tijd kost. Dankzij Minder.nl wordt het een stuk gemakkelijker en is het in een handomdraai gedaan. Zij zorgen ervoor dat je energieleveranciers simpel kan vergelijken én dat je daarna meteen het scherpste energiecontract af kunt sluiten. Met de passie om voor jou het beste energiecontract te regelen, gelooft Minder.nl erin dat ze dat voor ieder bedrijf kunnen doen. Omdat Minder.nl een onafhankelijke vergelijker is, weet je dat je een eerlijk aanbod en advies krijgt.

Waarom kiezen voor Minder.nl

Minder.nl is er voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een (nieuw) energiecontract. Wanneer je net een nieuwe onderneming bent opgestart bijvoorbeeld of omdat je erachter komt dat je eigenlijk teveel betaalt maar niet goed weet hoe het goedkoper kan. Minder betalen voor je energie, dat wil toch iedereen? Naast het feit dat het je geld scheelt, kost het je ook minder moeite en tijd. In slechts een paar klikken heb je een vrijblijvend en kosteloos vergelijkingsoverzicht. Minder.nl onderhandelt voor jou met de leveranciers. Energieleveranciers zoals Essent, Nuon en Vattenfall staan op de website. Je kunt je contract op maat maken en via de website van Minder.nl afsluiten. Doordat ze veel kennis en ervaring hebben, én omdat het hun passie is, ben je bij ze in goede handen. Dagelijks is er een heel team met onder andere energie-experts, developers en marketingspecialisten werkzaam om je van dienst te kunnen zijn. Andere voordelen: de overstap wordt voor je geregeld, je komt nooit zonder stroom te zitten en je krijgt een bericht als je contract afloopt.

Is Minder.nl betrouwbaar?

Minder.nl werkt 100% onafhankelijk, wat de betrouwbaarheid van het bedrijf ten goede komt. Ze hebben er geen enkel belang bij welke energieleverancier je kiest, waardoor ze je een eerlijk advies kunnen geven. Ook wordt er openheid gegeven over het verdienmodel van het bedrijf, wat een vertrouwd gevoel geeft. Op de website is te zien dat ze een 8,9 scoren en dat 98% van de klanten het bedrijf aanbeveelt. Minder.nl is aangesloten bij CIRE. CIRE heeft als doel om zo transparant mogelijk om te gaan met de verkoop van energiecontracten. Daarnaast zijn ze lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent onder andere dat je als klant zijnde een retourrecht hebt van 14 dagen en dat de webshop voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving. Met een klantenservice die altijd bereikbaar is, weet je zeker dat je altijd direct om hulp kan vragen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Klantenservice en klachten

Vragen die veel gesteld worden, zijn beantwoord op de website. De vragen ”˜Wat kost zakelijk stroom?’, ”˜Welke contractduur kan ik het beste kiezen’ en ”˜Wat is het juiste inkoopmoment’ worden daar onder andere beantwoord. Mocht je andere vragen hebben, dan kun contact met de klantenservice opnemen. Dit doe je door het online contactformulier in te vullen, telefonisch contact op te nemen, een WhatsApp berichtje te sturen of via de chat je vraag te stellen. Via het contactformulier ontvang je binnen 24 uur reactie.

Wil jij ook beoordelen?

Schrijf een review over jouw ervaring met Minder.nl. Zo help je andere mensen een goed en realistisch beeld te krijgen van Minder.nl. Hoe was jouw ervaring toen je een vergelijkingsoverzicht ontvang en/of een energiecontract afsloot? Werd jouw vraag of klacht goed afgehandeld en werd je vriendelijk geholpen? Laat jouw mening horen en beoordeel Minder.nl.

Reviews over Minder.nl
Gerelateerde bedrijven
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Essent Zakelijk logo
Essent Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Minder.nl

Minder.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Minder.nl bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Minder.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Minder.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Minder.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Minder.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Minder.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed en duidelijk

Hele goede en duidelijke service. Ik ben bijna niet meer gewend dat mensen met je meedenken aan de andere kant maar gelukkig doet Minder.nl dit wel. Ze gaven een goede uitleg en alles was snel geregeld.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Minder.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Essent Zakelijk logo
Essent Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Minder.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Minder.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Minder.nl actief?

Minder.nl is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Minder.nl reviews? Dan kun je naar de website van Minder.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie