Mimosa logo

Mimosa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 6,0
Mimosa logo
Mimosa ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
2 beoordelingen
6
5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
50%
Bestelproces
6
Service
6
Prijs
6
Levering
6

Gerelateerde bedrijven

Hotelspecials logo Hotelspecials
14 beoordelingen
6,3
Belvilla logo Belvilla
22 beoordelingen
3
Pinhigh.nl logo Pinhigh.nl
0 beoordelingen
10

Mimosa Reizen ervaringen

Mimosa Reizen behoort tot de snelst groeiende reisorganisaties van Nederland. Alleen hoe is alles bij dit reisbureau geregeld? Bij ons kan je terecht om de Mimosa reizen ervaringen terug te lezen. Je weet zo precies wat je eigenlijk kan verwachten als je bij dit reisbureau een reis boekt. Het is wel zo prettig als je vooraf weet wat je kan verwachten. Dit is de reden dat wij alle ervaringen online verzameld hebben. Ben je zelf laatst nog op vakantie geweest met Mimosa Reizen? Wij zijn dan op zoek naar jouw Mimosa ervaringen. Je kan jouw ervaringen online delen op onze website. Dankzij jouw ervaringen kunnen we anderen laten weten wat ze kunnen verwachten als ze een reis boeken bij Mimosa. Je helpt zo anderen verder om een keuze te maken.

Over Mimosa Reizen

Mimosa reizen is één van de weinige reisbureau’s die gekeken heeft naar de veranderingen op de markt. Steeds meer toeristen gaan zelf hun reizen boeken omdat dit voordeliger is dan pakketreizen. Ze combineren een goedkope vlucht met een betaalbaar hotel etc. Mimosa reizen besloot dit voor reizigers uit handen te nemen en met een AVGR en SGR garantie aan te bieden. Met succes want Mimosa reizen is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende reisorganisaties van Nederland. Het reisbureau staat bekend om luxe reizen tegen een voordelige prijs. Doordat alle hotels en vluchten zelf ingekocht worden kan Mimosa echt een voordelige prijs rekenen voor jouw droomreis.

Last minute

Last minute bij Mimosa Reizen hoeft geen enkel probleem te zijn. Er zijn verschillende vertrekdata mogelijk. Bij het reisbureau kan je ook terecht om vandaag te boeken en morgen nog te vertrekken naar het buitenland. Ben je het weer in Nederland bijvoorbeeld echt helemaal zat? Boek vandaag een last minute en vertrek morgen nog. Je kan zo last minute gaan relaxen op vakantie.

Mimoza populaire landen

Mimosa reizen heeft meer dan 8000 bestemmingen waar je uit kan kiezen. De bestemmingen liggen allemaal in de populaire vakantielanden. Met de hulp van Mimosa reizen ervaringen weet je precies welke reis het beste bij je past. Een leuke reis boek je gewoon last minute via de website.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Mimosa

profielfoto van Bocelli
Bocelli
08-06-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mimosa levert wat je boekt!!

Via de website een vakantie geboekt, prijs is gunstiger dan b.v. Tui of Corendon. Het boeken gaat vrij simpel en transparant. De communicatie over de reis / documenten is goed, maar zuinig, waardoor er soms bij mij wat twijfel ontstond of het boeken allemaal goed was gegaan.

profielfoto van Joke
Joke
25-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie.

Ik heb echt nog nooit zo’n een slecht georganiseerde reis geboekt.
Bij aankomst op het vliegveld was het zoeken waar we heen moesten.
Bij de aankomst op het complex met appartementen werd ons gezien de tijd een plattegrond in de hand geduwd met waar we nog even snel iets konden eten. Daarna terug zoeken weer naar de receptie en moesten we in het donker zelf op zoek naar ons appartement. Heel lastig te doen als het al donker is en totaal geen hulp.
Er is in die 2 weken geen reisleiding geweest op het complex en er lag niet eens een info-map tussen alle mappen die er lagen. Als vakantieganger wil je toch ergens de info vandaan halen en dat kon dus niet.
Voor de terugvlucht moest je online kijken wanneer de tranfertijd was om naar het vliegveld te gaan, gezien dat niet lukte ben ik meerdere keren gaan bellen naar een nummer wat in de papieren stond, helaas moeten opgeven omdat ik gewoon niemand aan de lijn kreeg. Dit vind ik zo slecht, een reisorganisatie hoort er voor te zorgen dat die info bij de gasten komt en niet andersom. Uiteindelijk zag ik een whatsapp nummer staan en ben ik gaan appen, daar kreeg ik te horen dat ik alleen een vlucht via hun had en geen accommodatie? Hoe dan, ik begrijp hier totaal niks van.

Op jullie site staat wel als er klachten zijn dan moet je dat op bestemming laten weten maar aan wie je dat kan laten weten is totaal onbekend gezien er nergens een reisleiding te bereiken of aanwezig was.

Schrijf een review over Mimosa

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hotelspecials logo Hotelspecials
14 beoordelingen
6,3
Belvilla logo Belvilla
22 beoordelingen
3
Pinhigh.nl logo Pinhigh.nl
0 beoordelingen
10