Mimosa logo

Mimosa reviews, ervaringen en beoordelingen

Mimosa reviews, ervaringen en beoordelingen
239
Mimosa logo
Website
Mimosa
Categorie
Vakantie & reizen

Mimosa Reizen ervaringen

Mimosa Reizen behoort tot de snelst groeiende reisorganisaties van Nederland. Alleen hoe is alles bij dit reisbureau geregeld? Bij ons kan je terecht om de Mimosa reizen ervaringen terug te lezen. Je weet zo precies wat je eigenlijk kan verwachten als je bij dit reisbureau een reis boekt. Het is wel zo prettig als je vooraf weet wat je kan verwachten. Dit is de reden dat wij alle ervaringen online verzameld hebben. Ben je zelf laatst nog op vakantie geweest met Mimosa Reizen? Wij zijn dan op zoek naar jouw Mimosa ervaringen. Je kan jouw ervaringen online delen op onze website. Dankzij jouw ervaringen kunnen we anderen laten weten wat ze kunnen verwachten als ze een reis boeken bij Mimosa. Je helpt zo anderen verder om een keuze te maken.

Over Mimosa Reizen

Mimosa reizen is één van de weinige reisbureau’s die gekeken heeft naar de veranderingen op de markt. Steeds meer toeristen gaan zelf hun reizen boeken omdat dit voordeliger is dan pakketreizen. Ze combineren een goedkope vlucht met een betaalbaar hotel etc. Mimosa reizen besloot dit voor reizigers uit handen te nemen en met een AVGR en SGR garantie aan te bieden. Met succes want Mimosa reizen is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende reisorganisaties van Nederland. Het reisbureau staat bekend om luxe reizen tegen een voordelige prijs. Doordat alle hotels en vluchten zelf ingekocht worden kan Mimosa echt een voordelige prijs rekenen voor jouw droomreis.

Last minute

Last minute bij Mimosa Reizen hoeft geen enkel probleem te zijn. Er zijn verschillende vertrekdata mogelijk. Bij het reisbureau kan je ook terecht om vandaag te boeken en morgen nog te vertrekken naar het buitenland. Ben je het weer in Nederland bijvoorbeeld echt helemaal zat? Boek vandaag een last minute en vertrek morgen nog. Je kan zo last minute gaan relaxen op vakantie.

Mimoza populaire landen

Mimosa reizen heeft meer dan 8000 bestemmingen waar je uit kan kiezen. De bestemmingen liggen allemaal in de populaire vakantielanden. Met de hulp van Mimosa reizen ervaringen weet je precies welke reis het beste bij je past. Een leuke reis boek je gewoon last minute via de website.

Gerelateerde bedrijven
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
6,4
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Mimosa

Mimosa is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mimosa bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mimosa lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mimosa. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Mimosa is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Mimosa te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mimosa.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer onvriendelijk klantenservice

Veel onduidelijkheden met betrekking tot het online inchecken. Verschillende keren telefonisch contact gezocht en daarbij erg onvriendelijk en lomp behandeld/te woord gestaan door de man die de telefoon beantwoordde. Zodra het geld binnen is, beteken je dus blijkbaar niets meer voor deze organisatie. Aangegeven dat de site waarheen verwezen werd niet functioneerde, maar blijkbaar is niet het probleem van Mimosa om je daar bij verder te helpen.
Wat een waardeloze service en een belachelijke manier hoe daar met klanten omgegaan wordt.
Voor ons in ieder geval nooit meer meer Mimosa

Geplaatst op: 03-05-2024
Laatst bewerkt op: 03-05-2024
Geschreven door: John W.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Late levering, artikel erg ongelijken op foto, maat veel te klein, en d as n mag je t terug naar China sturen wat dan net zoveel als t artikel zelf kost!! Waardeloos bedrijf.. gemakkelijk verdienen ten koste van mij!

Late levering, artikel erg ongelijken op foto, maat veel te klein, en d as n mag je t terug naar China sturen wat dan net zoveel als t artikel zelf kost!! Waardeloos bedrijf.. gemakkelijk verdienen ten koste van mij!

Geplaatst op: 06-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Tiny K.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Brutaal

Erg slecht, boeking is geanuleerd omdat er geen vluchten meer zijn. Meneer aan de telefoon is boos omdat wij niet hebben gebeld. Dit op een zondag dus verwachten wij ook niet dat wij kunnen bellen. Als wij meneer aan de tel attenderen dat meneer boos klinkt wordt meneer alleen maar bozer en wil zelfs op gaan hangen. Erg brutaal, hier boek in Nooit meer mijn reis

Geplaatst op: 24-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: An D.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima organisatie

Reis naar Kreta geboekt, alles was goed geregeld.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie.

Ik heb echt nog nooit zo’n een slecht georganiseerde reis geboekt.
Bij aankomst op het vliegveld was het zoeken waar we heen moesten.
Bij de aankomst op het complex met appartementen werd ons gezien de tijd een plattegrond in de hand geduwd met waar we nog even snel iets konden eten. Daarna terug zoeken weer naar de receptie en moesten we in het donker zelf op zoek naar ons appartement. Heel lastig te doen als het al donker is en totaal geen hulp.
Er is in die 2 weken geen reisleiding geweest op het complex en er lag niet eens een info-map tussen alle mappen die er lagen. Als vakantieganger wil je toch ergens de info vandaan halen en dat kon dus niet.
Voor de terugvlucht moest je online kijken wanneer de tranfertijd was om naar het vliegveld te gaan, gezien dat niet lukte ben ik meerdere keren gaan bellen naar een nummer wat in de papieren stond, helaas moeten opgeven omdat ik gewoon niemand aan de lijn kreeg. Dit vind ik zo slecht, een reisorganisatie hoort er voor te zorgen dat die info bij de gasten komt en niet andersom. Uiteindelijk zag ik een whatsapp nummer staan en ben ik gaan appen, daar kreeg ik te horen dat ik alleen een vlucht via hun had en geen accommodatie? Hoe dan, ik begrijp hier totaal niks van.

Op jullie site staat wel als er klachten zijn dan moet je dat op bestemming laten weten maar aan wie je dat kan laten weten is totaal onbekend gezien er nergens een reisleiding te bereiken of aanwezig was.

Geplaatst op: 25-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joke

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mimosa levert wat je boekt!!

Via de website een vakantie geboekt, prijs is gunstiger dan b.v. Tui of Corendon. Het boeken gaat vrij simpel en transparant. De communicatie over de reis / documenten is goed, maar zuinig, waardoor er soms bij mij wat twijfel ontstond of het boeken allemaal goed was gegaan.

Geplaatst op: 08-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bocelli

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mimosa
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mimosa een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Mimosa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mimosa actief?

Mimosa is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mimosa reviews? Dan kun je naar de website van Mimosa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie