Merapi logo

Merapi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Merapi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1813
Merapi logo
Website
merapi.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Merapi

Altijd al eens een reis naar Indonesië willen maken? Wellicht heb je er zelfs voor gespaard en ga je nu de reis van je dromen maken. Merapi zou je ideale partner kunnen zijn. Zij kennen dit land als hun broekzak en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Wil je meer weten over Merapi? Dat is natuurlijk je goed recht. Zeker als je een verre reis boekt, wil je weten of je te maken hebt met een betrouwbare organisatie. Op deze pagina vind je wat je nodig hebt. Wij verzamelden beoordelingen over Merapi. Ze zijn handig voor je op een rijtje gezet, zodat jij er snel en gemakkelijk kennis van kunt nemen. Lees wat anderen zeggen over dit bedrijf en beslis daarna of je wel of niet bij Merapi wilt boeken.

Over Merapi

Merapi Tour & Travel is de specialist in reizen naar en door Indonesië. De medewerkers van dit bedrijf kennen het land als hun broekzak en zijn dus de ideale partner voor mensen die hierheen willen reizen. Merapi werkt samen met lokale agenten op Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, de kleine Sunda eilanden, de Molukken, Papua en Kalimantan. Dit zorgt ervoor dat je bij deze organisatie een ideaal reisaanbod tegen aantrekkelijke tarieven aantreft. Sinds 2010 worden er ook reizen naar Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos en Maleisië aangeboden en georganiseerd. Er werken 4 mensen bij Merapi en zij helpen hun klanten graag bij het samenstellen van een onbezorgde droomreis naar het verre Azië. Het bedrijf ontstond in 2008 door de overname van Triangle Tours. Hierdoor was er vanaf het allereerste begin meteen een goed aanbod van zowel individuele als groepsreizen. Deze waren voornamelijk bedoeld voor reizigers met een Indische achtergrond. Merapi heeft dit zelf nog uitgebreid met onder meer individuele- en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen. Duurzaamheid staat bij deze reisorganisatie hoog in het vaandel. Ze zijn in 2020 dan ook partner geworden van Travelife. Deze internationale organisatie verstrekt keurmerken aan bedrijven waardoor je weet dat een organisatie zich serieus bezighoud met duurzaam toerisme. Verder vindt er een uitbreiding plaats van eco-vriendelijke accommodaties.

Waarom kiezen voor Merapi

Boek je een reis via Merapi, dan heb je te maken met echte specialisten. Een reis naar het verre Azië is iets wat je niet vaak doet. Het is daarom belangrijk om goed advies in te winnen. Zo weet je zeker dat je de reis van je dromen tegemoet gaat. Tijdens deze bijzondere reizen is het meestal goed mogelijk om in contact te komen met de gastvrije plaatselijke bevolking. Het mooie is dat zij je pas echt het land leren kennen. Merapi helpt je met het boeken van je reis, maar dat is niet het enige. Je krijgt ook allerlei praktische tips die je reis mooier en beter maken. Bijna elke maand worden er presentaties verzorgd over reizen in Indonesië. Er zijn verschillende reizen te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een duikvakantie, het huren van een privé bungalow, het maken van een cruise, een onvergetelijke rondreis of het boeken van een korte vakantie.

Is Merapi betrouwbaar?

Merapi is een zeer betrouwbare organisatie. Je ziet dat overduidelijk aan de recensies van eerdere klanten. Hun ervaringen zijn unaniem zeer positief. Mensen geven aan dat ze een onvergetelijke vakantie hebben beleefd en dat de service van Merapi perfect was. Er zijn ook verschillende manieren om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Klantenservice en klachten

Wil je een reis boeken, dan vind je allereerst op de website heel veel relevante informatie. Verder is het handig om deel te nemen aan een van de presentaties. Wil je telefonisch contact met een van de medewerkers, dan kan dat. Je ziet op de site duidelijk een telefoonnummer vermeld staan. Er is zelfs een apart nummer voor dringende zaken. Ook tijdens je vakantie, kun je altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Merapi. Verder kun je het contactformulier invullen en als je dit verzendt, krijg je snel een reactie terug. Wil je uitgebreid je droomreis bespreken, dan ben je ook welkom op het kantoor. Het is wel nodig om daar even een afspraak voor te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met dit bedrijf? Boekte je een onvergetelijke reis bij Merapi? Laat een review achter en vertel andere mensen hoe jij deze organisatie beoordeelt. Dat helpt hen om een weloverwogen keuze te maken. Laat het zeker ook weten als je klachten had. En vooral hoe deze werden opgelost.

Reviews over Merapi
Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Merapi

Het bedrijf Merapi is geverifieerd door ons. De webshop merapi.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Merapi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Merapi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Merapi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van merapi.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Merapi.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed georganiseerde vakantie

Een van de meest georganiseerde en zeer goede vakanties. Prettige gidsen die alles voor je doen om je vakantie zo bijzonder mogelijk te maken en je te helpen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Leuke ervaringen!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Merapi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
USTravel.nl logo
USTravel.nl
2 beoordelingen
9,5
Tiara Tours logo
Tiara Tours
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Merapi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Merapi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Merapi actief?

Merapi is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) excursiereizen , landenspecialist , verre reizen en wandelvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Merapi reviews? Dan kun je naar de website van Merapi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie