MéérSparen logo

MéérSparen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MéérSparen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over MéérSparen

Het bedrijf MéérSparen is geverifieerd door ons. De webshop MéérSparen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. MéérSparen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MéérSparen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van MéérSparen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van MéérSparen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MéérSparen.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over MéérSparen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
13 beoordelingen
6,9
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3
Nuon logo
Nuon
9 beoordelingen
7,1

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MéérSparen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MéérSparen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MéérSparen actief?

MéérSparen is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MéérSparen reviews? Dan kun je naar de website van MéérSparen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie