Medion logo

Medion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Medion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3803
Medion logo
Website
Medion
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Medion

Ben jij benieuwd naar reviews en ervaringen met en over Medion? WIj hebben beoordelingen van Medion voor jou op een rijtje gezet. Op deze manier kan jij lezen hoe andere mensen dit bedrijf ervaren en kan jij een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Medion te kopen. Medion is een aanbieder van hoogwaardige en functionele elektronica. Dit maakt dat het bedrijf voor vrijwel elke consument potentieel interessant zou kunnen zijn. Medion bestaat al meer dan 30 jaar en heeft in die tijd een goede naam weten op te bouwen. Na het lezen van de recensies en beoordelingen op deze pagina weet jij niet alleen alles over het bedrijf, maar ook direct hoe anderen Medion ervaren!

Over Medion

Medion is opgericht in 1990. Sinds die tijd al biedt Medion consumenten zowel functionele als hoogwaardige elektronica aan. Medion is een onderdeel van de bekende Lenovo groep. Die laatste is een wereldmarktleider op gebied van de PC markt, waarbij desktops, laptops en notebooks horen. Medion als zelfstandig onderdeel staat echter niet alleen bekend om die zaken, maar ook om de tablets. Ook camera’s, radio’s, TV’s, telefoons, keukenapparatuur, huishoudelijke apparatuur en navigatiesystemen zijn via Medion te bestellen. Medion beschrijft haar kerncompetenties dan ook als volgt; ‘’we richten ons met name op PC en multimedia, moderne communicatietechnologie en consumentenelektronica. Er worden voortdurend nieuwe modellen toegevoegd aan het assortiment en ook de wensen van de consument en de nieuwste technologische ontwikkelingen worden door Medion altijd overwogen en meegenomen.

Is Medion betrouwbaar?

Wat je natuurlijk graag zou willen weten wanneer je op zoek bent naar elektronische apparatuur en Medion overweegt, is op dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. Wij durven te stellen dat dit zeker zo is, dit blijkt uit meerdere zaken. Allereerst bestaat Medion al ruim 30 jaar en heeft in die tijd een zeer goede naam weten op te bouwen. Daarnaast is het onderdeel van Lenovo, een grote en respectabele aanbieder van moderne elektronische apparatuur. Tot slot spreken ook de beoordelingen en reviews boekdelen. Men is te spreken over de producten, over de service en over het bedrijf in het algemeen.

Klantenservice en klachten

Hoe een bedrijf omgaat met klachten en de kwaliteit van de klantenservice zegt veel over de algehele kwaliteit van een bedrijf. Wat betreft de bereikbaarheid van de klantenservice kunnen we kort zijn; die is perfect. Beschikbaar via meerdere wegen en 24 uur per dag bereikbaar. 7 dagen per week. Beter kan niet. Wat betreft de klantenservice en klachten zijn er daarnaast wel ook mindere geluiden. Een klacht is vaak dat Medion lang doet over het afhandelen van klachten en dat men lang moet wachten wanneer er producten worden opgestuurd. Wat dit betreft is er dus wel het een en ander te verbeteren.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat jij ook ervaring hebt met Medion, of dat jij hier regelmatig je producten koopt. We zouden het in dat geval enorm waarderen als je een beoordeling wil achterlaten. Het maakt hierbij niet uit of de ervaring positief of negatief was. Hiermee helpen we elkaar met het maken van de juiste keuze op het gebied van elektronische apparatuur. Laat het ook zeker weten wanneer je klachten hebt en hierover bijvoorbeeld contact hebt gehad met Medion. Op die manier kunnen we ook hierover anderen informeren en verder helpen. Hoe meer reviews, hoe beter!

Reviews over Medion

Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Ep logo
Ep
4 beoordelingen
6,8
Geekbuying logo
Geekbuying
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Medion

Het bedrijf Medion is geverifieerd door ons. De webshop Medion is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Medion is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Medion maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Medion is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Medion te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Medion.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen garantie

nieuw tv toestel ,scherm gebarsten en strepen en kleurvlekken ,gebarsten scherm valt niet onder de garantie ,toestel zelf gehaald bij aldi deurne ,belgie

Geplaatst op: 07-03-2023
Laatst bewerkt op: 07-03-2023
Geschreven door: Robert P.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Medion


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Ep logo
Ep
4 beoordelingen
6,8
Geekbuying logo
Geekbuying
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Medion een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Medion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Medion actief?

Medion is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Medion reviews? Dan kun je naar de website van Medion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie