Medibib logo

Medibib reviews, ervaringen en beoordelingen

Medibib reviews, ervaringen en beoordelingen
3669
Medibib logo
Website
Medibib

Reviews en Ervaringen Medibib

Ben je benieuwd naar beoordelingen over Medibib? Bekijk hier dan de reviews die wij verzameld hebben over deze gecertificeerde apotheek en internetapotheek. Door de ervaringen van andere klanten te lezen, kan je tot een weloverwogen oordeel komen, voordat je je aankoop doet. Als je regelmatig medicijnen koopt die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn, dan kan je dat 24 uur per dag doen bij deze erkende online apotheek, die je desgewenst ook advies kan geven en die je bovendien voorziet van de informatie en bijsluiter die je nodig hebt.

Over Medibib

Medibib is een Brusselse apotheek waar je ook online geneesmiddelen kan bestellen. Het team bestaat uit apothekers en internetspecialisten, die zich graag inzetten voor het welzijn van de klant. Het bedrijf levert geneesmiddelen aan huis en kan bovendien discreet al je vragen beantwoorden die je hebt over de producten in het assortiment. Op het farmaceutische platform kan je zelf via een aantal zoekmiddelen het product zoeken dat het best past bij je behoeften. Zowel nieuwe producten als producten waarmee je al bekend bent, vind je gemakkelijk terug. Het systeem toont ook alternatieven voor een geselecteerd artikel. Medibib is verbonden aan de Hildegard apotheek, een apotheek voor alternatieve geneeskunde.

Waarom kiezen voor Medibib

De patiënt en zijn of haar vragen vormen het uitgangspunt voor Medibib. Wil je met behulp van je smartphone meer weten over een geneesmiddel? Via de app van Medibib kan je met behulp van de barcode op het product alle benodigde informatie vinden. Als je liever persoonlijk advies wenst, dan kan je via de chat, telefonisch en via e-mail in contact komen met een medewerker. Het assortiment van Medibib is heel uitgebreid. Van homeopathie tot thuiszorg en van vitaminen tot voedingssupplementen, de producten van talloze bekende merken zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd. Ook in geneesmiddelen en afslankproducten is er een ruime keuze.

Is Medibib betrouwbaar?

Medibib bestaat sinds 2013 en is gevestigd in Brussel. Deze apotheker is bekend bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, een orgaan dat de Belgische apotheken controleert waar je via internet kan bestellen. Apotheek Medibib heeft daarnaast het Safeshop.be label behaald. Dit certificaat geeft aan dat Medibib zich aan diverse principes houdt, bijvoorbeeld op het gebied van de klachtenprocedure en de bedenktermijn. Ten slotte maakt Medibib gebruik van SSL, voor een veilige communicatie op internet. Uit de recensies blijkt dat de meeste klanten tevreden zijn over de snelle levering en voornamelijk positieve opmerkingen hebben over de prijzen, nette verpakking en communicatie. Ook zijn er reviews die melden dat een probleem snel door de medewerkers werd opgelost.

Klantenservice en klachten

Deze online apotheek beschikt over een klantenservice die je om hulp kan vragen via een live chat. Ook door te e-mailen naar het mailadres van de klantenservice en te bellen naar het opgegeven telefoonnummer kan je de medewerkers bereiken. Dit laatste is mogelijk tijdens de openingstijden van de apotheek, op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.30 uur. Dit bedrijf heeft een speciale pagina op de website die gaat over het behandelen van klachten. Een klacht mag je via de e-mail indienen. Producten waarover je niet tevreden bent, kan je binnen 14 dagen retourneren. Dit geldt echter niet voor geneesmiddelen en een aantal andere categorieën waarvoor regels met betrekking tot hygiëne gelden.

Wil jij ook beoordelen?

Als consument is het fijn als je de beschikking hebt over recente beoordelingen van andere klanten. Heb jij al eens iets besteld bij Medibib en wil je je ervaring delen over de levering, de kwaliteit van de producten of de service van deze online apotheker? Hiermee help je toekomstige klanten enorm, omdat ze zo een goede indruk kunnen krijgen van de afhandeling van de bestellingen en de betrouwbaarheid in het algemeen van Medibib.

Reviews over Medibib
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Luxplus logo
Luxplus
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Medibib

Medibib is geverifieerd door ons expert team. De webshop Medibib bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Medibib lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Medibib. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Medibib is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Medibib te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Medibib
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Luxplus logo
Luxplus
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Medibib een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Medibib. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Medibib actief?

Medibib is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Medibib reviews? Dan kun je naar de website van Medibib gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie