DeOnlineDrogist logo

DeOnlineDrogist reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DeOnlineDrogist reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1137
DeOnlineDrogist logo
Website
deonlinedrogist.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DeOnlineDrogist

Als je op zoek bent naar een verzorgingsproduct, vitamines of een parfum, kom je al snel bij DeOnlineDrogist terecht. Maar voor je bestelt, wil je natuurlijk zeker zijn dat bestellen bij deze webshop een goede beslissing is. Wil je graag meer weten over DeOnlineDrogist? Lees dan snel verder! Hier vind je de reviews van DeOnlineDrogist op een rijtje. Lees meer over de ervaringen van andere kopers en neem een doordachte beslissing om bij de webshop DeOnlineDrogist te kopen.

Over DeOnlineDrogist

DeOnlineDrogist zag het levenslicht in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot de voordeligste en de grootste online drogisterij van Nederland. DeOnlineDrogist opereert volledig online en biedt je meer dan 32.000 producten.

Waarom kiezen voor DeOnlineDrogist?

DeOnlineDrogist is een allround drogisterij. De tienduizenden producten worden aangeboden aan de voordeligste prijzen van Nederland. Het assortiment van DeOnlineDrogist is zeer uitgebreid. Als je problemen hebt met je weerstand vind je bij de webshop de nodige vitamines en voedingssupplementen. Ook voor hygiëneproducten, zoals handgel met alcohol en mondkapjes, kun je bij de webshop terecht. Verzorg je gezicht en je huid met de vele verzorgingsproducten van DeOnlineDrogist. Met een goede dag- en nachtcrème houd je de huid van je gezicht in conditie. Met shampoo en conditioner krijg je glanzende lokken. Deodorant en bodylotion zijn een weldaad voor je lichaam. Met lippenbalsem en tandpasta verzorg je je mond tot in de puntjes. Heb je te lang in de zon gezeten? Neem volgende keer de nodige zonnebrand mee en gebruik een after sun om de ergste pijn te verzachten. In de categorie gezondheid vind je vele geneesmiddelen die je helpen bij verkoudheid en griep, die je darmen weer gezond maken en je hooikoorts verminderen. Ook pijnstillers worden verkocht bij DeOnlineDrogist. Met een lekker geurtje en een mooi make-upje voel je je extra lekker in je vel. Ook deze producten zijn in de webshop verkrijgbaar. Van oogschaduw, over blush, tot mascara en vele grote merken parfum; DeOnlineDrogist heeft alles in huis om je op en top te verzorgen. DeOnlineDrogist verkoopt nog meer producten, zoals seksspeeltjes, libidoverhogende middelen, etherische olie, CBD-olie, dierenvoeding en incontinentiemateriaal. DeOnlineDrogist wordt met recht de grootste drogist van Nederland genoemd.

Is DeOnlineDrogist betrouwbaar?

Als je even een opzoeking doet over de DeOnlineDrogist merk je al snel dat de webshop zeker betrouwbaar is. Op vele platforms vind je positieve reviews over deze drogist. Vooral de Same day delivery, waarbij je je bestelling nog dezelfde dag ontvangt, en het uitgebreide assortiment worden geroemd in de beoordelingen. Daarnaast was DeOnlineDrogist in 2018 en 2019 ook winnaar van de nationale Shopping Awards, een vakprijs in e-commerce.

Klantenservice en klachten

Soms heb je extra informatie nodig alvorens je een product wilt kopen. Dan kun je bij DeOnlineDrogist terecht op verschillende manieren. Je bereikt de webshop telefonisch, via de live chat, via WhatsApp, via e-mail of via het online contactformulier dat je op de website vindt. Daarnaast is er een pagina met de meest gestelde vragen waar je vaak al een antwoord vindt op jouw vraag.

Wil jij ook DeOnlineDrogist beoordelen?

Heb jij latex handschoenen, etherische olie of hooikoortsmedicijnen gekocht bij DeOnlineDrogist? Laat ons dan weten hoe jouw bestelling is verlopen. Jouw review over deze webshop is belangrijk voor andere kopers! Dankzij jouw beoordeling kunnen andere mensen een goed onderbouwde beslissing nemen om bij DeOnlineDrogist te bestellen.

Reviews over DeOnlineDrogist
Gerelateerde bedrijven
DrogisterijPlus logo
DrogisterijPlus
5 beoordelingen
6,8
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,9
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met DeOnlineDrogist

Ons team van experts heeft DeOnlineDrogist geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DeOnlineDrogist bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DeOnlineDrogist is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DeOnlineDrogist is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van deonlinedrogist.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Voor 21;00 besteld is morgen in huis

Overal wordt er op deze website geadverteerd met voor 21:00 uur besteld morgen in huis. Zelfs op zondag als je voor een bepaalde tijd hebt besteld zou je het op maandag al binnen moeten hebben. Fantastisch zou je denken.

Helaas als je producten snel nodig hebt is bestellen niet slim maar gewoon een plaatselijke drogist te bezoeken. Producten heb ik op vrijdagmiddag besteld en 3 dagen laten nog steeds niet binnen. Als een bedrijf dit niet kan waarmaken mag het er ook niet mee adverteren.

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 04-09-2023
Geschreven door: Nick P.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Na retour producten doen ze heel moeilijk

Wanneer je een bestelling plaatst en betaald hebt dan gaat alles vlot, maar met een retourzending hebben ze vele smoesjes om maar niet terug te betalen. Heb mijn bestelling op 11 mei retour gestuurd en heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Zogenaamd omdat ze het pakketje nog niet binnen hebben gekregen. Ik vind het een hele slechte service en ik raad dan ook iedereen af of bij dit bedrijf te kopen want klantvriendelijk zijn ze niet en ze proberen aan alle kanten eronderuit te komen om je terug te betalen. Ben zeer ontevreden en zal hier ook nooit meer iets kopen.

Geplaatst op: 01-06-2023
Laatst bewerkt op: 01-06-2023
Geschreven door: Johanna E.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goeie prijzen en unieke producten

Na 1 week nog geen nieuws over de verzending van mijn bestelling. Na mailen direct respons gekregen dat er producten niet in voorraad waren en ze direct de leveranciers zouden contacteren. 3 dagen later mail ontvangen dat er een creditnota zou worden opgemaakt voor de ontbrekende producten en de rest van de bestelling werd verstuurd. Dag erna alles correct en mooi ingepakt ontvangen en omwille van de ongemakken 15 % korting gekregen op de volgende aankoop.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Petra V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect

gebeld voor hulp met bestelling
super geholpen denken met je mee
en nemen echt de tijd voor je

bedankt Yvonne

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Yvonne K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het is allemaal prima geregeld, ook verzending naar het buitenland

Makkelijk bestellen, snel en keurig geleverd, ook naar het buitenland, goede klantenservice maar even zoeken op internet naar de verschillende producten, en dan zijn ze niet de goedkoopste. Maar tja....alles in ęén keer bestellen, daar is ook iets voor te zeggen

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Regel bezorging beter met black friday of

Regel bezorging beter met black friday ofDoe er niet aan mee

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ecover wasmiddel flessen gevuld met ander wasmiddel

Zoals zovele bedrijven, is het een geweldige online bedrijf totdat je ontevreden bent over het product. Dan krijg je te maken met de eeuwenoude: wij hebben nog geen klachten over dit product ontvangen, dus u kunt gebruik maken van je retourneerrecht als je het product nog niet hebt geopend. Ik heb wasmiddel van Ecover (appelbloesem, kleurwas) besteld (2 flessen) bij de online drogist. Omdat ik altijd deze wasmiddel gebruik en ik niet twijfelde aan de betrouwbaarheid van de online drogist. Had ik wel moeten doen. Ze hebben mij twee flessen verzonden (3 dagen later, dan de zogenaamde voor 9 uur besteld morgen in huis regel), tot de nok toe gevuld (dus ik kon niet opmerken, dat deze wasmiddel veel vloeibaarder was, dan ik normaal in de winkel koop). Ik draaide direct een wasje en bij het openen merkte ik op dat de geur veel minder sterk was, maar ik schonk er geen aandacht aan. Bij het schenken in de dop, liep het als bijna water eroverheen en er ging zeker 3x de normale hoeveelheid wasmiddel bij de was. Toch besloot ik, dat het wellicht kwam van al het geschud tijdens de bezorging. Nadat de was gedraaid was, deed ik het deurtje open: het rook naar water! Alsof ik zonder zeep had gewassen. Ecover, is echt een goed product en normaliter ruik je de wasmiddel nog in de kast (na het drogen dus). Nu wist ik zeker, dat dit geen Ecover was, maar draaide voor de zekerheid nog een keer dezelfde was, want het rook echt slecht (oud water). Tweede keer, dezelfde resultaat. Ik besloot, dit te melden bij DOD (de online drogist) en wat schetst mijn verbazing: in plaats van dat ze een vaste klant geloven, is het antwoord: wij hebben nog geen klachten over dit product ontvangen. Hier heb je een retourlabel voor de ongeopende fles!!! Ze vragen niet eens naar meer informatie. A: dit is je reinste fraude: ze vullen flessen met ander wasmiddel bij de online drogist. B: zo kun je dus nooit iets retourneren/ klacht indienen, want hoe kan ik nou weten dat het product niet aan de verwachtingen voldoet, als ik het niet open? C: Ze zijn te groot geworden, waardoor kleine klanten verwaarloosbaar zijn. D: jij draait op voor retourkosten, waar zij de verwantwoordelijkheid voor zouden moeten nemen. Dan kun je beter 1 van de tientallen ander online drogisterijen gebruiken. Die zijn eerlijker over fouten en beter in het herstellen van vertrouwen!

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DeOnlineDrogist
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DrogisterijPlus logo
DrogisterijPlus
5 beoordelingen
6,8
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeOnlineDrogist een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over DeOnlineDrogist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,9 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeOnlineDrogist actief?

DeOnlineDrogist is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeOnlineDrogist reviews? Dan kun je naar de website van DeOnlineDrogist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie