Maxmeubels logo

Maxmeubels reviews, ervaringen en beoordelingen

Maxmeubels reviews, ervaringen en beoordelingen
869
Maxmeubels logo
Website
Maxmeubels
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen met Maxmeubels

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig online producten in webwinkels zoals Maxmeubels in plaats van in een fysieke winkel. Het aankopen van producten bij Maxmeubels kent dan ook verschillende voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld effectiever zoeken dan in een fysieke winkel. Maxmeubels is namelijk voorzien van een handig filtersysteem. Bovendien zijn de producten daar doorgaans goedkoper dan in fysieke winkels. Ze hebben namelijk minder kosten, want ze hoeven bijvoorbeeld minder huur te betalen. Daarom kunnen ze producten ook tegen een scherpere prijs in de verkoop doen.

Een punt is echter wel dat je bij webwinkels niet altijd weet waar je aan toe bent als klant. Daarom is het belangrijk om reviews en ervaringen met elkaar te delen over Maxmeubels, zodat de klant een weloverwogen keuze kan maken om daar wel of niet een bestelling te plaatsen.

Over Maxmeubels

Maxmeubels is opgericht in 2009 en is dus al voorzien van veel ervaring. Ze richten zich niet op één specifiek product, maar juist op een breed assortiment van verschillende soorten meubels. Ze leveren zowel aan particulieren als klanten en zijn daarmee divers te noemen. Ze staan bekend om het leveren van kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Ze doen dan ook alleen zaken met betrouwbare leveranciers die hun strepen hebben verdiend op de meubelmarkt.

Waarom kiezen voor Maxmeubels?

Waarom zou je als consument je meubels bij Maxmeubels aankopen? Een belangrijk voordeel is dat je dan altijd kunt profiteren van een scherpe prijs. Voor die scherpe prijs krijg je dan ook nog eens duurzame producten. Het is ideaal voor huishoudens die hun interieur een leuke boost willen geven tegen een goede prijs. Maar ook voor mensen die een nieuw huis hebben gekocht, maar een beperkt budget hebben voor bepaalde meubels.

Een voordeel van Maxmeubels is dat je ook geen aanbetaling hoeft te doen. Bij sommige webwinkels moet je wel een aanbetaling doen en dat kan altijd riskant zijn. Stel je voor dat er toch wat mis gaat met de levering, dan kan het soms lastig zijn om je geld terug te krijgen. Bij Maxmeubels hoef jij je daar dus geen zorgen over te maken. Je kunt gewoon tijdens de levering betalen. Een ander voordeel is dat de producten ook in het weekend of in de avond geleverd kunnen worden. Een bed wil jij natuurlijk thuis zelf graag ontvangen. Het is ook niet iets wat je even bij je buren kunt afleveren, want het is een flinke levering. Maar als jij elke dag gewoon van 9 tot 5 werkt, dan kan het lastig zijn om daar een geschikte tijd voor te vinden. Gelukkig kunnen de producten ook in de avond en op zaterdag worden geleverd, zodat jij snel kunt genieten van de meubels.

Is Maxmeubels betrouwbaar?

Betrouwbaarheid staat bij Maxmeubels centraal. Het bedrijf heeft een certificaat van Thuiswinkel.org. Dit is een certificaat dat je alleen maar kunt verkrijgen als je aan strenge eisen voldoet. Daar voldoet Maxmeubels dan ook al een lange periode aan. Deze betrouwbaarheid vind je ook terug in de vele positieve recensies die over Maxmeubels zijn geschreven door objectieve klanten. Je kunt op veel verschillende manieren betalen. Vertrouw jij het toch nog niet helemaal? Je kunt ook gewoon afrekenen tijdens de levering, zo weet jij zeker dat je geen enkel risico loopt.

Klantenservice en klachten

Ook bij bepaalde klachten weet je zeker dat je snel geholpen kan worden. Maxmeubels kan jou vrijblijvend advies geven over verschillende producten die zij verkopen. Maar ook als je tegen eventuele problemen aanloopt, kun jij natuurlijk contact opnemen. Niet alleen de voorzorg is immers belangrijk, maar als webwinkel word je ook beoordeeld op de nazorg. Consumenten met eventuele problemen helpen, nadat de transactie al is voltooid: ook daar gaat Maxmeubels voor. Je kunt gemakkelijk met ze bellen, maar je kunt er ook voor kiezen om een mail te sturen. Dat is ideaal voor wat meer uitgebreide vragen waar niet direct een antwoord op hoeft te komen.

Wil jij ook beoordelen

Het is belangrijk om regelmatig webwinkels te beoordelen. Zo krijgen de consumenten een beter beeld van de webwinkels. Heb jij dus al eens iets bij Maxmeubels gekocht? Deel dan je ervaring, zodat je andere consumenten ook op de hoogte kan stellen. Het is ook goed voor het bedrijf, want het geven van beoordelingen zorgt ook voor feedback, zodat ze eventuele problemen snel kunnen tackelen.

Reviews over Maxmeubels
Gerelateerde bedrijven
Foto op glas logo
Foto op glas
1 beoordeling
9
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Maxmeubels

Maxmeubels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maxmeubels bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maxmeubels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maxmeubels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Maxmeubels is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Maxmeubels te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maxmeubels.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet blij

Ze gingen mijn zetel leveren in 6 a 8 weken maximum, toen ik op week 7 belde om te vragen wanneer deze ongeveer wordt geleverd werd dit met nog eens met 6 weken verlegt … vind dit alles behalve oke

Geplaatst op: 18-03-2023
Laatst bewerkt op: 18-03-2023
Geschreven door: Lisa P.

5 / 10
1/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super onbetrouwbaar / mogelijk oplichting?

Mooie site en daarbij op 11 februari een wandkast besteld. Natuurlijk laten zij je vooraf betalen in dit geval ruim € 200,- Levertijd 10-15 werkdagen. Daarna laten zij niets meer van zich horen, telefoon wordt niet beantwoordt en ook de mail naar info@maxmeubels.nl komt onbezorgd retour. Voicemail geeft twee andere mailadressen ( info@maxshopping en info@tikkel.nl maar ook deze kunnen geen mail ontvangen.
Kortom, zakken vullen en klanten die wel hard hebben moeten werken voor hun centen, lekker uitlachen.
Nader stappen zijn reeds in voorbereiding

Geplaatst op: 09-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard T.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede meubels voor een goede prijs

Op het begin vond ik de prijzen nog best hoog maar dat is het uiteindelijk zeker waard. De spullen zijn van een goede kwaliteit en dat merk je ook zeker. Ik heb ook het idee dat ze erg lang mee kunnen.

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joël Y.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maxmeubels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foto op glas logo
Foto op glas
1 beoordeling
9
Foto op plexiglas logo
Foto op plexiglas
1 beoordeling
9
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxmeubels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Maxmeubels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxmeubels actief?

Maxmeubels is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maxmeubels reviews? Dan kun je naar de website van Maxmeubels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie