Massagerr logo

Massagerr reviews, ervaringen en beoordelingen

Massagerr reviews, ervaringen en beoordelingen
1211
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Massagerr

Massagerr is geverifieerd door ons expert team. De webshop Massagerr bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Massagerr lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Massagerr. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Massagerr is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Massagerr te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Massagerr.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne producten

Ik maak nu al een aantal weken gebruik van een massage gun en het werkt echt super. Mijn lichaamsklachten nemen sterk af en het voelt ook echt top. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yasmine A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Massagerr


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Paula's Choice logo
Paula's Choice
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Massagerr een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Massagerr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Massagerr actief?

Massagerr is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Massagerr reviews? Dan kun je naar de website van Massagerr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie