Maritieme-decoratie logo

Maritieme-decoratie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Maritieme-decoratie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Maritieme-decoratie logo
Website
maritieme-decoratie.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Maritieme-decoratie.nl is een speciaalzaak op het gebied van maritieme decoratie artikelen en heeft hierin het grootste aanbod van de Benelux. Het assortiment bestaat uit talloze unieke woonaccessoires en deze zijn zeer gewild onder de consument. Het assortiment groeit dagelijks, want maritieme-decoratie.nl is continue opzoek naar leuk en uniek assortiment voor dit thema.

Deze winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Deze firma exploiteert verschillende goedlopende online winkels, waaronder, Bellatio.nl, Fun-en-Feest.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners is continu bezig met het verbeteren van haar winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Shoppartners BV. Staat voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.
Reviews over Maritieme-decoratie

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
10
Aosom.nl logo
Aosom.nl
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over maritieme-decoratie.nl

Maritieme-decoratie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maritieme-decoratie bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maritieme-decoratie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maritieme-decoratie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Maritieme-decoratie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van maritieme-decoratie.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maritieme-decoratie.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke decoratie

Dit is een erg leuke shop naar mijn mening. Ze verkopen veel verschillende decoratie spullen die altijd wel passen bij waarvoor je het nodig hebt. Super tevreden!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 06-07-2021
Geschreven door: Alexander V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maritieme-decoratie


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
Studio100 logo
Studio100
1 beoordeling
10
Aosom.nl logo
Aosom.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maritieme-decoratie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maritieme-decoratie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maritieme-decoratie actief?

Maritieme-decoratie is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , tassen , feesten, verkleden en carnaval , kinderen , koopjes en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maritieme-decoratie reviews? Dan kun je naar de website van Maritieme-decoratie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie