MarcO'Polo logo

MarcO'Polo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MarcO'Polo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
393
MarcO'Polo logo
Website
marc-o-polo.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen MarcO'Polo

Het maken van een doordachte beslissing hoef je niet alleen te doen. Je rekent op ervaringen en beoordelingen van zij die eerder met een bedrijf gekend raakten. Vandaag introduceren we MarcO'Polo - een handelaar in mode die bekend staat om zijn hoogstaande kwaliteit en charme. Het is van cruciaal belang je grondig te informeren naar de kenmerken van een bedrijf, vooraleer je ermee in zee gaat. We lijsten alle belangrijke specificaties voor je op en beantwoorden vragen omtrent MarcO'Polo's betrouwbaarheid, kwaliteit én waarden. Op deze manier kom je vandaag nog tot een onderbouwde conclusie.

Over MarcO'Polo

MarcO'Polo is zeker niet van gisteren. Het bedrijf kent zijn oorsprong omstreeks 1967, te Zweden. Drie vrienden richtten het op - Rolf Lind, Göte Huss en Jerry O'Sheets. Samen introduceerden ze een eerste product - een lapwerk vergaard uit Indisch katoen. Klinkt bijzonder? Dat was het ook. Het drietal hechtte belang aan duurzaamheid en organische materialen. Dit straalde reeds vanaf het prille begin door in MarcO'Polo's aanbod. Vandaag de dag worden deze overwegingen voortdurend aangescherpt. In 1970 werd het legendarische sweatshirt met logo gelanceerd. Rond de jaren '80 werd deze razend populair bij het jeugdige publiek. Verderspoelend naar the nineties, werd het aanbod uitgebreid naar niet enkel kleding, maar voortaan ook schoenen en accessoires. Gelijklopend aan deze mijlpaal begon het bedrijf in te zetten op een uitmuntende marketing, productie én verkoop en dit vanuit hoofdzetel te Duitsland. MarcO'Polo kende een sterke groei en begon ook op internationaal niveau uit te breiden. 2017 markeerde het jaar waarin MarcO'Polo 50 jaar bestond. Ook het online winkelgebeuren werd beschikbaar doorheen meer dan 20 landen, dankzij een toevoeging van .com. Vandaag de dag blijft MarcO'Polo verrassen en verblijden.

Waarom kiezen voor MarcO'Polo

MarcO'Polo's aanbod is gericht op een functioneel en stijlvol design. Het biedt voor iedereen wat wils - het beantwoord aan jong, oud, man, vrouw én je interieur. Alle producten worden op duurzame wijze vergaard, geproduceerd, verkocht en in de kijker geplaatst. Het karakter van MarcO'Polo kan beschreven worden als minimalistisch met een innovatieve kijk. Binnen het ontwerp vindt men veel Scandinavische eigenschappen terug, die erg mooi tot uiting komen binnen je garderobe én kamers. MarcO'Polo past een hands-on strategie toe wanneer het gaat om duurzaamheid en het verbeteren ervan. Er wordt uitgegaan van tien pathways - deze richten zich op mensenrechten, actief engagement met belanghebbenden, transparantie van bevoorrading, evenals een organische aanpak wanneer het om transport, verpakking, materialen en energieverbruik gaat. Wat maakt MarcO'Polo nu extra uniek binnen zijn branche? Veel bedrijven kennen slechts de voorbije jaren een focus op duurzaamheid en natuurlijke ontwikkelingen. MarcO'Polo heeft nooit anders gekend.

Is MarcO'Polo betrouwbaar?

Vraag het gerust na binnen je nabije omgeving - MarcO'Polo laat vele harten sneller slaan. Dankzij een consistente, voortdurende én vooruitstrevende werking stelt MarcO'Polo allesbehalve teleur. Je weet waar je aan toe bent en rekent op een vlotte afhandeling van je winkelproces - dit van A tot en met Z. Op basis van MarcO'Polo's geschiedenis en groei, alsook beoordelingen van het huidige cliënteel, stellen we een sterke betrouwbaarheid van het bedrijf vast. Uiteraard is het fijner het zelf te gaan ontdekken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Ga je graag een samenwerking aan met het merk? Kamp je met een klacht en wens je deze neer te leggen? Een team van experts staat je met raad en daad te woord. Je bereikt hen telefonisch, via e-mail of een contactformulier. Houd zeker in het achterhoofd dat de klantenservice enkel in het Engels en Duits werkt. Ook via Sociale Media zet MarcO'Polo zich in - neem een kijkje via Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je alles wat je wilde weten over MarcO'Polo en zijn kwaliteiten. Op basis van werkelijke ervaringen vormde je een beeld van zijn betrouwbaarheid. Ging je intussen over tot een eigen aankoop of contact? Ben je tevreden? Aarzel niet en pen gerust een eigen beoordeling neer. Het helpt anderen opnieuw verder.

Reviews over MarcO'Polo
Gerelateerde bedrijven
Durlinger Schoenen logo
Durlinger Schoenen
2 beoordelingen
10
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
7,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met MarcO'Polo

Het bedrijf MarcO'Polo is geverifieerd door ons. De webshop marc-o-polo.com is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. MarcO'Polo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MarcO'Polo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MarcO'Polo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van marc-o-polo.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een slechte service

Jas besteld en retour gestuurd en dan start de ellende! Met track and trace duidelijk dat retourzending is aangekomen bij marco polo. Echter bedrijf stuurt betaalherrinnering en ik probeer te bellen maar niet bereikbaar , voicemail zeer slechte inspreker! Emails gestuurd met bewijs t&t maar geen reactie. Daarna ontvang ik aanmaning en weer telefonisch niet bereikbaar en weer email gestuurd maar nog steeds niet bereikbaar. Nooit meer hier wat kopen , wat is dit slecht!!!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service ... na 4 weken nog geen retourbetaling ontvangen

wat een enorme teleurstelling.. dit bedrijf pretendeert een uitstekende service te hanteren. Na 4 weken nog geen retourbetaling ontvangen... Je zou toch verwachten dat een bedrijf als dit meer klantvriendelijk zou zijn.. Ik voel me opgelicht.. De klantenservice gebeld, en dan komt er een zeer slecht Engels sprekende mevrouw aan de telefoon.. Ik bestel online regelmatig kleding daar ik rolstoelgebonden ben.. maar van Mar O Polo krijg ik een vieze smaak in de mond...

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Vriendelijk personeel

Bezoek en koop voornamelijk in een filiaal in Bonn. Mooie selectie en goede kwaliteit! Houdt ervan als alles netjes en sfeervol is ingericht. Het beste is de vriendelijkheid van het personeel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bente V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MarcO'Polo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Durlinger Schoenen logo
Durlinger Schoenen
2 beoordelingen
10
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MarcO'Polo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over MarcO'Polo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MarcO'Polo actief?

MarcO'Polo is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , tassen , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MarcO'Polo reviews? Dan kun je naar de website van MarcO'Polo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie