Mamzel.eu logo

Mamzel.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mamzel.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Mamzel.eu logo
Website
shop.mamzel.eu
Categorie
Mode
Bezoek de website
Mamzel.eu verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen we tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline.

Je leest het goed. Hoewel ‘geluk’ eigenlijk niet tastbaar is, doen wij er toch een strikje rond. Hoe we dat dan precies doen? We maken mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin. Want als bruggenbouwer tussen dromers en doeners, creëert Mamzel.eu kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding.
De producten krijgen een extra dimensie.

Je kan onze artikelen kopen via de webshop of op mamzelparty’s aan huis. Daar verkondigen onze mamzellen, het kloppend hart van ons bedrijf, maar al te graag wat ons assortiment nu zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel.eu kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Reviews over Mamzel.eu

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
3 beoordelingen
8,3
Droomidee logo
Droomidee
4 beoordelingen
7,8
Yumeko logo
Yumeko
3 beoordelingen
9
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Mamzel.eu

Mamzel.eu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mamzel.eu bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mamzel.eu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mamzel.eu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mamzel.eu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van shop.mamzel.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mamzel.eu.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mini shopper

Ik heb afgelopen week een nieuwe mini shopper gekocht en deze werdt dezelfde week nog geleverd zonder enige problemen. De service was super snel en deskundig.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Amber N.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mamzel.eu


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
3 beoordelingen
8,3
Droomidee logo
Droomidee
4 beoordelingen
7,8
Yumeko logo
Yumeko
3 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mamzel.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mamzel.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mamzel.eu actief?

Mamzel.eu is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , tassen , koken & tafelen , meubels , sanitair en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mamzel.eu reviews? Dan kun je naar de website van Mamzel.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie