Maison-Lab logo

Maison-Lab reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Maison-Lab reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Maison-Lab

Maison-Lab is geverifieerd door ons expert team. De webshop Maison-Lab bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Maison-Lab lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Maison-Lab. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van maison-lab.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van maison-lab.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Maison-Lab.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel netjes

Ik heb hier alle spullen ontvangen en deze waren allemaal super netjes verpakt. De kwaliteit was erg mooi en er zat een persoonlijk tintje aan. Het is echt een aanrader!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Zoë N.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maison-Lab


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SecondLuxury logo
SecondLuxury
2 beoordelingen
8,5
MamaKado logo
MamaKado
2 beoordelingen
9
MYoMY logo
MYoMY
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maison-Lab een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maison-Lab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maison-Lab actief?

Maison-Lab is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maison-Lab reviews? Dan kun je naar de website van Maison-Lab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie