Made for Moments logo

Made for Moments reviews, ervaringen en beoordelingen

Made for Moments reviews, ervaringen en beoordelingen
3715
Made for Moments logo
Website
Made for Moments
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Made for Moments

Speciale momenten moet je vieren. Speciale momenten vragen om extra aandacht. Bijzondere momenten wil je delen met je geliefden. Kaartjes en aanverwante producten zijn hierbij onmisbaar. Overweeg je daarom een bestelling te doen bij Made for Moments? Zag je mooie geboortekaartjes op hun website? Spreekt het je aan dat er echt maatwerk mogelijk is? Ben je, voordat je daadwerkelijk bestelt, alleen nog benieuwd naar andere ervaringen van klanten? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden de beoordelingen die andere consumenten schreven over Made for Moments. Bekijk wat zij vertellen over onder meer de kwaliteit van de producten en over de verleende service. Vervolgens maak je zelf een weloverwogen beslissing om wel of niet bij dit bedrijf te bestellen.

Over Made for Moments

Made for Moments bestaat uit een team van 9 deskundige, creatieve en vakbekwame dames. Zij zorgen samen voor een collectie van nieuwe producten die je helpen om speciale momenten niet zomaar voorbij te laten gaan. Maatwerk en persoonlijke aandacht staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Ze geven aan dat ze zeker een stapje verder willen gaan om ook jouw moment heel speciaal te maken. Het is hun overtuiging dat bijzondere momenten je leven vormen. De trouwdag is er hier een van. Made for Moments heeft inmiddels meer dan 16 jaar ervaring. Het is mogelijk om te kiezen voor unieke ontwerpen op maat. Je kunt zelf iets ontwerpen met de editor, maar het is ook mogelijk om dit helemaal uit te besteden aan een van de creatieve mensen uit het team van dit bedrijf. Heb je vragen, dan stel je deze niet aan iemand van de klantenservice, maar meteen aan de vormgever zelf. Als het gaat om het papier waarop je de kaarten laat afdrukken, heb je de keus uit 7 verschillende papiersoorten. Het is mogelijk om gebruik te maken van houten elementen, zodat een kaart nog specialer wordt. De producten van het bedrijf zijn altijd trendy. De medewerkers reizen namelijk de wereld rond om de laatste trends te volgen en te spotten. Het is de passie van de ontwerpers om inspiratie op te nemen en dit op vakkundige wijze om te zetten in mooie illustraties en complete trouwkaarten.

Waarom kiezen voor Made for Moments

De reden waarom je zou kiezen voor Made for Moments is de enorme keus, het mogelijke maatwerk en de professionele uitstraling. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar geboortekaartjes, dan ontdek je in deze webshop een breed scala aan mogelijkheden. Dit vergroot de kans dat het kaartje straks voor 100% naar wens zal zijn. Je filtert onder meer op neutraal, jongen, meisje, duurzaam, avontuurlijk, romantisch en ga zo maar door. Wil je niet alleen de kaartjes bij Made for Moments bestellen, maar heb je ook interesse in een geboortebord of raamstickers, dan kunnen deze perfect aansluiten bij het geboortekaartje dat je uitkoos. Om het geheel nog persoonlijker te maken, kun je ook sluitstickers bestellen. Ook op het gebied van trouwkaarten biedt deze site je heel veel keus en kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp. Heb je binnenkort iets te vieren, dan is het mogelijk om bij dit bedrijf passende uitnodigingen te ontwerpen en/of te bestellen. Verder zijn er persoonlijke rouwkaarten, wenskaarten en onder meer kerstkaarten te bestellen. Kijk je bij de extra producten, dan zie je dat je in deze shop bijvoorbeeld ook behangcirkels voor in een slaapkamer of mooie bruiloftsborden kunt bestellen. Spoedlevering is altijd mogelijk en uiteraard kun je eerst een vrijblijvende proefdruk van je bestelling ontvangen.

Is Made for Moments betrouwbaar?

Made for Moments is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit geeft altijd al een grote mate van betrouwbaarheid aan. Verder heeft dit bedrijf meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en leveren van allerlei kaarten. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en je ontvangt garantie op de bestelde producten. Heb je dan nog vragen over de betrouwbaarheid van dit bedrijf, dan nemen de positieve reviews van andere consumenten het laatste restje twijfel al snel weg.

Klantenservice en klachten

Made for Moments wil niets liever dan tevreden klanten. Ze zorgen er graag voor dat jouw bijzondere momenten echt bijzonder zijn. Je ziet op de site dan ook duidelijk vermeld staan wat je kunt doen als je onverhoopt toch een klacht hebt. Is er een dringende vraag over de levering of de kwaliteit van de kaarten of iets in deze richting, dan kun je het beste even bellen met de klantenservice. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Heb je hulp nodig bij het ontwerp van je kaarten, dan zie je een ander telefoonnummer op de website. Je spreekt dan meteen een van de vormgevers zelf. Het is verder mogelijk om contact te leggen via de e-mail of via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Made for Moments? Bestelde je bij hen rouwkaarten of misschien de trouwkaarten? Koos je er in het laatste geval voor om ook de menukaarten bij dit bedrijf te bestellen? Hoe beoordeel je deze webshop? Laat het weten door middel van een persoonlijke recensie. Vertel in je review je positieve ervaringen, maar laat het zeker ook weten als je negatieve ervaringen hebt. Wellicht diende je zelfs een klacht in. Het is dan voor andere consumenten vooral prettig om te weten of het probleem uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Met jouw review help je andere klanten een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Made for Moments
Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Made for Moments
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
1 beoordeling
9,5
Gestrikt logo
Gestrikt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Made for Moments een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Made for Moments. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Made for Moments actief?

Made for Moments is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Made for Moments reviews? Dan kun je naar de website van Made for Moments gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie