Mackeeper logo

Mackeeper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Mackeeper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2424
Mackeeper logo
Website
Mackeeper

Reviews en Ervaringen Mackeeper

Mackeeper beschermt jouw Macbook tegen malware en hackpogingen. Er zijn vele soorten cyberdreigingen, waardoor het belangrijk is om jouw Mac hier tegen te beschermen. MacKeeper kan overbodige bestanden wissen, werkgeheugen vrijmaken en op virussen scannen. Voordat je deze software download is het echter belangrijk om te weten of Mackeeper betrouwbaar is. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Mackeeper? Wij hebben de reviews van Mackeeper gebruikers voor je op een rij gezet. Lees wat de meningen zijn en neem een weloverwogen beslissing om wel of geen gebruik te gaan maken van Mackeeper.

Over Mackeeper

MacKeeper is een antivirus-oplossing van het Amerikaanse bedrijf Zeobit. Mackeeper heeft een heel simpele doelstelling. Het bedrijf wil met haar software het gebruik van de Mac eenvoudiger en veiliger maken. Hierdoor kun jij zorgeloos en met plezier op je Mac werken. Mackeeper bestaat meer dan 9 jaar en is verkrijgbaar in 18 verschillende talen. De software is eenvoudig in gebruik. Je scant jouw Mac met één druk op de knop. Als de antivirussoftware tegen problemen aanloopt, los je deze op met slechts een paar klikken.

Waarom kiezen voor Mackeeper

Mackeeper is al jarenlang een populaire Mac-opschoner. De software helpt je bij het opschonen van schijfruimte en het verwijderen van malware van je Mac en heeft een gebruiksvriendelijke opzet. Met slechts één klik werk je apps bij, maak je RAM-geheugen vrij, optimaliseer je opstartprogramma's op jouw apparaat en hou je jouw Mac zo snel mogelijk. Ten slotte beschermt de antivirusfunctie je Mac tegen serieuze online dreigingen.

Is Mackeeper betrouwbaar?

Maandelijks starten meer dan 3 miljoen gebruikers Mackeeper op hun Mac. Sinds de oprichting in 2010 hebben al meer dan 50 miljoen mensen de antivirussoftware gedownload. Over de betrouwbaarheid van Mackeeper doen echter verschillende verhalen de ronde. Zo zou de software meer kwaad dan goed doen, omdat er tijdens het wissen van bedreigingen ook regelmatig noodzakelijke bestanden van het systeem gewist worden. Dit zorgt ervoor dat je Mac steeds instabieler kan worden. Daarbij kan het een hele opgave zijn om de software weer te verwijderen wanneer je hier niet langer gebruik van wenst te maken. Overigens zorgt Apple er al uit zichzelf voor dat overtollige software niet achterblijft op je apparaten.

Aan de andere kant is Mackeeper wel AppEsteem gecertificeerd, AV-TEST-gecertificeerd en genotariseerd door Apple. Apple heeft MacKeeper officieel notarieel bekrachtigd vanaf V4.7.21 en erkent dat het voldoet aan de nieuwste beveiligingsvereisten voor macOS Catalina. Notariële bekrachtiging is een beveiligingsmaatregel die door Apple is ingevoerd om software te controleren op schadelijke componenten. Het voorkomt dat gebruikers "slechte" apps installeren en waarschuwt hen als een app niet is aangevinkt.

Klantenservice en klachten

Moderne apparaten kunnen zeer geavanceerd en complex lijken. Hierdoor zien veel mensen het oplossen van problemen en het instellen van hun apparaten als een grote opgave. Mackeeper helpt je verder. Zo kun je online veel gratis informatie vinden omtrent het gebruik van de software. Ook heeft Mackeeper een team van technische experts klaarstaan die je helpen bij al je softwaregerelateerde problemen. Je kunt 24 uur per dag hulp inschakelen, zowel via de telefoon als door een livechat te openen. Er werken meer dan 600 ondersteunings- en klantenzorgmedewerkers bij Mackeeper.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Mackeeper en wil je jouw review delen met andere gebruikers? Dat kan op deze pagina. Door jouw Mackeeper recensie te delen zorg je ervoor dat anderen de juiste beslissing maken. Wat vind jij van de software? Is deze bijvoorbeeld eenvoudig in gebruik of loop je regelmatig tegen problemen aan? Heb je al eens contact opgenomen met de klantenservice? En ben je toen naar behoren geholpen? Door jouw ervaring te delen zorg je ervoor dat anderen een optimale keuze kunnen maken.

Reviews over Mackeeper

Gerelateerde bedrijven

Avira logo
Avira
2 beoordelingen
9
Tenable logo
Tenable
2 beoordelingen
9,5
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Mackeeper

Mackeeper is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mackeeper bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mackeeper lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mackeeper. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Mackeeper is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Mackeeper te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goede sequrity

Ik maak al wat langer gebruik van dit programma aangezien dit het enige is wat vooral zich specialiseert op Mac producten. Ik ben erg tevreden over het programma zelf en het werkt ook erg fijn!

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mathijs H.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mackeeper


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Avira logo
Avira
2 beoordelingen
9
Tenable logo
Tenable
2 beoordelingen
9,5
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mackeeper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mackeeper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mackeeper actief?

Mackeeper is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mackeeper reviews? Dan kun je naar de website van Mackeeper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie