Lunette logo

Lunette reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lunette reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2656
Lunette logo
Website
Lunette
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Lunette

Of je nu op zoek bent naar een zonnebril voor op vakantie of voor een reguliere bril (voor erbij), in alle gevallen is het van groot belang dat het model voldoet aan de hoogste standaarden. Je maakt immers erg veel gebruik van de bril en het model moet een van de belangrijkste zintuigen van de lichaam goed kunnen ondersteunen. Een bril uit de webshop van Lunette is daarom een erg verstandige keuze. Op deze pagina lees je meer informatie over dit bedrijf, samen met reviews die andere consumenten over dit begint achter hebben gelaten.

Over Lunette

In de webshop van Lunette heb je de keuze uit een erg breed assortiment op het gebied van zonnebrillen en brillen van enkel de beste merken. Hierdoor weet je zeker dat je ogen optimaal worden ondersteund en dat je er ook nog eens onwijs stijlvol bijloopt. Ga je bijvoorbeeld graag voor een model met een breed montuur of juist een verfijnd montuur? En zoek je naar een model voor heren of een model voor dames? In alle gevallen ben je bij dit bedrijf gegarandeerd aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Lunette

Veel brillendragers hebben vandaag de dag al een of meerdere brillen van Lunette in huis. En dat is helemaal niet zo gek. Voor zowel heren als dames is er meer dan genoeg keuze en de brillen uit het assortiment zijn ook nog eens van uitzonderlijke kwaliteit. Hierdoor weet je altijd zeker dat er voor de vorm van je gezicht en voor je persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is.

Is Lunette betrouwbaar?

Het kopen van een bril in de webshop van Lunette gaat eenvoudig en snel. Je bent altijd zeker van een erg snelle levertijd en ieder model uit de collectie is van een erg hoge kwaliteit. Je hebt de keuze uit diverse modellen van merken als Ray Ban, Chanel, Givenchy en Oakley. Daarom kun je altijd vertrouwen op een trendy model volgens de laatste trends op het gebied van brillen.

Klantenservice en klachten

Het kopen van een nieuwe bril doe je natuurlijk niet iedere dag. Je bent daarom wel maar al te graag zeker van een model dat perfect aansluit op de vorm van je gezicht. Voor vragen over een van de modellen uit de lopende collectie, of voor advies op maat, staat het team van deze brillenwinkel graag voor je klaar. Je neemt contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen. Het team van dit bedrijf denkt altijd graag met je mee en voorziet je altijd van een passend advies.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een bril uit de collectie van Lunette in huis hebt gehaald, is de kans erg groot dat je erg bent te spreken over de kwaliteit, de levertijd en de service van dit bedrijf. Laat je review achter op deze pagina.

Reviews over Lunette

Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
ISKO Vital logo
ISKO Vital
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Lunette

Lunette is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lunette bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lunette lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lunette. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Lunette is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Lunette. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lunette.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijn in gebruik

Het werkt erg fijn in gebruik en het heeft ook echt een goede vorm. Het is makkelijk in te brengen en je kunt het ook gemakkelijk schoon maken. Ook fijn dat er extra lucht gaten in zitten.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lunette


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
ISKO Vital logo
ISKO Vital
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lunette een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lunette. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lunette actief?

Lunette is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lunette reviews? Dan kun je naar de website van Lunette gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie