Loop.alife logo

Loop.alife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Loop.alife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2938
Loop.alife logo
Website
loopalife.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Loop. a life

Zoek je kleding dat van afgedankt textiel gemaakt is? Dat vind je bij Loop. a life. Om meer te weten te komen van deze speciale aanbieder hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo kun je precies zien wat Loop. a life voor je kan betekenen en kun je vervolgens de keuze maken om ook voor deze onderneming te kiezen.

Over Loop. a life

Loop. a life is een Nederlands bedrijf dat een duidelijke missie heeft. Het wil een lokale circulaire textielindustrie bewerkstelligen. Loop. a life is een duurzaam kleding en lifestyle merk. Van met name afgedankt textiel worden goed ontworpen, kwalitatieve en tijdloze items gemaakt die ook nog eens het predicaat comfortabel en stoer verdienen. Loop. a life maakt onderdeel uit van moederbedrijf Brightloops dat als doel heeft om bij te dragen aan een schone en groene planeet. Dat wil het doen door het verwerken van meer lokale reststromen, door dichterbij te produceren en de potentie van de lokale maakindustrie te benutten.

Waarom kiezen voor Loop. a life?

Bij Loop. a life vind je een collectie die vooral gemaakt is van afgedankte wollen truien. Die truien worden vervezeld en daarna gemengd met onder meer gerecycled polyamide en katoen. Op die manier is een heel fraaie collectie van dames- en herenkleding ontstaan. Dames kopen bijzondere jurken, truien en vesten bijvoorbeeld, heren vinden er truien en vesten. Ook vind je er accessoires in de vorm van mutsen en sjaals. En dan vergeten we nog de bekende Grutto trui.

Is Loop. a life betrouwbaar?

Aan de betrouwbaarheid van Loop. a life hoeft niemand te twijfelen. Dat is de conclusie als we de reviews en ervaringen van bestaande klanten doornemen. Dat zie je ook nadrukkelijk terug aan het hoge rapportcijfer dat Loop. a life van de bestaande klanten krijgt in de vorm van een 8,9. Betrouwbaar is ook de snelle levering van de onderneming. Als je vandaag voor 22.00 uur een product bestelt, dan heb je dat product al de volgende dag in huis.

Klantenservice en klachten

Mocht je niet tevreden zijn over de geleverde producten, dan kun je op verschillende manieren een klacht indienen. Zo kun je dit schriftelijk doen, want het adres van de onderneming vind je op de website. Je kunt eveneens een e-mail sturen. Doe dat echter niet voor je eerst de veel gestelde vragen hebt doorgenomen. Je kunt ook contact met Loop. a life zoeken via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. Wil je niets missen van de aanbiedingen en acties van de Nederlandse producent? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Bij twijfel over een product of dienst heeft niets zoveel waarde als een beoordeling van een bestaande klant. Het is onafhankelijke en vooral ook praktische informatie die je echt helpt om een gedegen keuze te maken. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je namelijk andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Loop.alife

Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Loop.alife

Het bedrijf Loop.alife is geverifieerd door ons. De webshop loopalife.com is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Loop.alife is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Loop.alife maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Loop.alife is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van loopalife.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Loop.alife.

Geplaatst op: 01-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie trui

Ik heb hier al meerdere truien besteld en in ze zijn echt geweldig. Ze zitten erg fijn en zijn van goede kwaliteit. De werkwijze van de werknemers is echt uitstekend. Ze reageren super snel op al mijn vragen.

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchel P.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Loop.alife


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
2 beoordelingen
9,5
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Loop.alife een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Loop.alife. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Loop.alife actief?

Loop.alife is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Loop.alife reviews? Dan kun je naar de website van Loop.alife gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie